XL Canada Knight Inlet Lodge Aerial
Oplevelse i Canada

På flydende lodge i bjørneland

4 dage på Knight Inlet Lodge i British Columbia, Canada

Kom tæt på de brune grizzlybjørne fra en flydende lodge langt ude i vildmarken i Canada. Oplev en formidabel tur i vandflyver dertil, sejlture på floden og følelsen af frihed i den rå natur. 

Natureventyr i Canadas vildmark

Tag på et natureventyr i Canadas vildmark til et af verdens bedste steder at komme tæt på de brune bjørne, grizzly bears. Ud i enestående natur til en flydende lodge i bjørneland.

Glæd jer til nogle vidunderlige dage med flere udflugter inkluderet fra Knight Inlet Lodge i Glendal Cove, British Columbia. 

Den flydende lodge Knight Inlet Lodge

Lodgen er bygget på store flåder i fjorden. I har komfortable værelser med eget badeværelse. Terrasserne rummer også et udendørs ildsted, hvor I kan hygge om aftenen, og indenfor er lounges til det samme. 

XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge Bear (7)
XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge Eagle
XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge Bear (4)

Blid start. Og så går det løs! 

Den første zipline er en perfekt introduktion til at flyve i zipline, hvis I ikke har prøvet det før. Ikke for høj. Ikke for lang. Men så smuk og sjov, så I kun kan få mod på mere. 

Herfra går turen på kryds og tværs af Fitzsimmons Creek, der løber i dalens dyb mellem Whistler og Blackcomb. Stier, hængebroer og boardwalks helt oppe i trækronerne er en oplevelse i sig selv og giver højde til næste zipline-tur gennem Canadas forunderlige natur. 

Der er guider klar på alle platforme til at sikre, at I kommer rigtigt af sted og lander sikkert og blidt det næste sted. I føler jer trygge hele vejen.

XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge
XL Canada Knight Inlet Lodge Bears (14)
XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge Bear (8)
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: I vandflyver over Canadas rå kyst og fjorde

Jeres eventyr på Knight Inlet Lodge starter ud på eftermiddagen med en flyvetur fra Vancouver til Campbell River på Vancouver Island. Nyd den smukke udsigt over byen, fjordene og Vancouver Island. I skal bo en enkelt nat i Campbell River, før rejsen går videre mod Knight Inlet Lodge

Campbell River er porten til denne del af Canadas vildmark. Man kan tage på hvalsafari herfra, og byen satser mere og mere på adventure oplevelser for dem, der vil det. Med sædvanlig nordamerikansk ydmyghed kalder Campbell River sig for The Salmon Capital of the World. For jer betyder laksen dog primært, at der venter bjørne oppe i fjordene, som også har smag for den gode fisk. 

Dag 2-3: Ørne, bjørne og kajakker på Knight Inlet Lodge

I sætter jer ind i en vandflyver og starter en spektakulær flyvetur over rå kyst, dybe fjorde og tæt skov. 

80 km efter start ligger Knight Inlet Lodge på vandet under jer dybt inde i fjorden Glendale Cove. Lodgen er omgivet af bjerge, bjørne, fredfyldt skov og buldrende vandfald. Når I ankommer vil I lægge mærke til kajakkerne, der ligger fortøjet til terrasser af cedertræ og fortæller jer lidt om, hvad dagene kan bringe.

Den største koncentration af grizzly-bjørne

Glendale Cove er hjemsted for den største koncentration af grizzlybjørne i British Columbia. I foråret lever bjørnene af planter bl.a. langs vandet, om sommeren nyder de godt af de mange bær, og senere ud på efteråret kommer laksen for at gyde og udgør her et vidunderligt måltid for grizzlybjørnene. Velbekomme.

Det er ikke usædvanligt at se op til 50 bjørne inden for 10 km fra lodgen i højsæsonen, når laksene vender tilbage for at gyde. Lodgen selv fortæller, at de ser bjørne på over 99 % af deres bjørnesafarier. Spørgsmålet er kun, hvor mange I ser. Vi inkluderer en række udflugter med professionelle naturguider, mens I er på Knight Inlet Lodge. 

...fortsættelse af dag 2-3

 

De bedste steder at spotte bjørne

I skal ud til de bedste steder at spotte bjørne. Det kan være fra en båd eller fra udsigtsplatforme alt afhængig af sæsonen. Lodgens naturguider ved, hvor bjørnene er, og hvor I kommer tættest på. Stadig på forsvarlig afstand, selvfølgelig. 

Sejltur på Glendal Cove

I er her for at se bjørne, men denne sejltur på Glendal Cove er alligevel for mange højdepunktet på opholdet. I sejler gennem spektakulære naturscenerier med vandfald, gletsjere og floder. Jeres guider har ikke bare styr på naturen, men også på lokal historie og legender, så det bliver en indholdsrig tur. 

Vandretur i Kwalete River Valley

En 20 minutters sejltur bringer jer til Kwalate Valley, hvor I går ad en anlagt sti gennem den tætte skov og langs floden. Nyd de gamle mosklædte træer, hold udkig efter dyrespor og nyd de smukke vandfald. Ofte foregår gåturen om morgenen, så I kan have picnic-kurv med.

Kajak med guide

Der er flere muligheder for fantastiske udflugter, som vi arrangeres hjemmefra eller på stedet. I kan tage på hvalsafari for at se spækhuggere, og I kan sejle i kajak med en guide. Måske kommer der en bjørn svømmende den anden vej.

Dag 4: Farvel til Canadas brune bjørne

I nyder endnu en skøn morgen på Knight Inlet Lodge. Duften og lyden af fri natur. Der er så dejlig højt til himlen. Herefter stiger I om bord på vandflyveren til endnu en smuk tur over fjord og kyst, før I lander på Vancouver Island mange naturoplevelser rigere. 

Opholdet på Knight Inlet Lodge kan selvfølgelig forlænges, hvis I ønsker det. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.