• Den flydende Knight Inlet Lodge i Canada
 • Kom tæt på de brune grizzlybjørne i Canada

På flydende lodge i bjørneland

4 dage på Knight Inlet Lodge i British Columbia, Canada

Læs mere

Kom tæt på de brune grizzlybjørne fra en flydende lodge langt ude i vildmarken i Canada. Oplev en formidabel tur i vandflyver dertil, sejlture på floden og følelsen af frihed i den rå natur. 

Natureventyr i Canadas vildmark

Tag på et natureventyr i Canadas Vildmark til et af verdens bedste steder at komme tæt på de brune bjørne, grizzly bears. Ud i enestående natur til en flydende lodge i bjørneland.

Glæd jer til nogle vidunderlige dage med flere udflugter inkluderet fra Knight Inlet Lodge i Glendal Cove, British Columbia. 

I vandflyver på vej til den flydende Knight Inlet Lodge i Bristish Columbia i CanadaDag 1: I vandflyver over Canadas rå kyst og fjorde

Jeres eventyr på Knight Inlet Lodge starter ud på eftermiddagen med en flyvetur fra Vancouver til Campbell River på Vancouver Island. Nyd den smukke udsigt over byen, fjordene og Vancouver Island. I skal bo en enkelt nat i Campbell River, før rejsen går videre mod Knight Inlet Lodge. 

Campbell River er porten til denne del af Canadas vildmark. Man kan tage på hvalsafari herfra, og byen satser mere og mere på adventure oplevelser for dem, der vil det. Med sædvanlig nordamerikansk ydmyghed kalder Campbell River sig for The Salmon Capital of the World. For jer betyder laksen dog primært, at der venter bjørne oppe i fjordene, som også har smag for den gode fisk. 

Dag 2-3: Ørne, bjørne og kajakker på Knight Inlet Lodge

I sætter jer ind i en vandflyver og starter en spektakulær flyvetur over rå kyst, dybe fjorde og tæt skov. 

80 km efter start ligger Knight Inlet Lodge på vandet under jer dybt inde i fjorden Glendale Cove. Lodgen er omgivet af bjerge, bjørne, fredfyldt skov og buldrende vandfald. Når I ankommer vil I lægge mærke til kajakkerne, der ligger fortøjet til terrasser af cedertræ og fortæller jer lidt om, hvad dagene kan bringe. 

Den største koncentration af grizzly-bjørne

Glendale Cove er hjemsted for den største koncentration af grizzlybjørne i British Columbia. I foråret lever bjørnene af planter bl.a. langs vandet, om sommeren nyder de godt af de mange bær, og senere ud på efteråret kommer laksen for at gyde og udgør her et vidunderligt måltid for grizzlybjørnene. Velbekomme.

Det er ikke usædvanligt at se op til 50 bjørne inden for 10 km fra lodgen i højsæsonen, når laksene vender tilbage for at gyde. Lodgen selv fortæller, at de ser bjørne på over 99 % af deres bjørnesafarier. Spørgsmålet er kun, hvor mange I ser. Vi inkluderer en række udflugter med professionelle naturguider, mens I er på Knight Inlet Lodge. 

De bedste steder at spotte bjørne

I skal ud til de bedste steder at spotte bjørne. Det kan være fra en båd eller fra udsigtsplatforme alt afhængig af sæsonen. Lodgens naturguider ved, hvor bjørnene er, og hvor I kommer tættest på. Stadig på forsvarlig afstand, selvfølgelig. 

Sejltur på Glendal Cove

I er her for at se bjørne, men denne sejltur på Glendal Cove er alligevel for mange højdepunktet på opholdet. I sejler gennem spektakulære naturscenerier med vandfald, gletsjere og floder. Jeres guider har ikke bare styr på naturen, men også på lokal historie og legender, så det bliver en indholdsrig tur. 

Sejltur ved Knight Inlet Lodge i Canada

Vandretur i Kwalete River Valley

En 20 minutters sejltur bringer jer til Kwalate Valley, hvor I går ad en anlagt sti gennem den tætte skov og langs floden. Nyd de gamle mosklædte træer, hold udkig efter dyrespor og nyd de smukke vandfald. Ofte foregår gåturen om morgenen, så I kan have picnic-kurv med.

Kajak med guide

Der er flere muligheder for fantastiske udflugter, som vi arrangeres hjemmefra eller på stedet. I kan tage på hvalsafari for at se spækhuggere, og I kan sejle i kajak med en guide. Måske kommer der en bjørn svømmende den anden vej.

Dag 4: Farvel til Canadas brune bjørne 

I nyder endnu en skøn morgen på Knight Inlet Lodge. Duften og lyden af fri natur. Der er så dejlig højt til himlen. Herefter stiger I om bord på vandflyveren til endnu en smuk tur over fjord og kyst, før I lander på Vancouver Island mange naturoplevelser rigere. 

Opholdet på Knight Inlet Lodge kan selvfølgelig forlænges, hvis I ønsker det. 

Den flydende Knight Inlet Lodge i CanadaDen flydende lodge Knight Inlet Lodge

Lodgen er bygget på store flåder i fjorden. I har komfortable værelser med eget badeværelse. Terrasserne rummer også et udendørs ildsted, hvor I kan hygge om aftenen, og indenfor er lounges til det samme. 

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.