• Jasper Nationalpark er fuld af smuk natur og vilde udsigter
 • Bjørnemor med sin unge i Jasper Nationalpark
 • Kom helt tæt på de store kronhjorte i Jasper Nationalpark

Vilde dyr og smuk natur i Jasper Nationalpark

Oplev bl.a. bjørne, elge og ulve i deres rette element

Kom helt tæt på de store kronhjorte i Jasper Nationalpark
Læs mere

Jasper Nationalpark har et rigt dyreliv med vilde bjørne, store elge, ulve, bjerggeder og rådyr. På denne halvdagstur for børn og voksne udforsker I nationalparken sammen med en guide. I kommer helt tæt på dyrene og oplever naturen, som bl.a. gemmer på Athabasca Valley i Rocky Mountains.

Bjerggeder i Jasper NationalparkEt fantastisk dyreliv

Jasper Nationalpark er et naturbeskyttet område, som ikke bare er et virkelig smukt syn, men også en fantastisk, stor buffet for de mange vilde dyr, som lever her. Om sommeren vokser tæt grøn nåleskov side om side med åbne, farverige blomsterenge og vildtre bærbuske, og floderne er fyldt med smækre laks. Jasper Nationalpark er derfor det perfekte sted at opleve vilde bjørne, elge, rener, ulve, råvildt og bjerggeder i deres naturlige omgivelser.

Her lever dyrene side om side, og naturen er helt deres egen. Bliv derfor ikke overraskede, hvis en af de majestætiske, store elge eller bjørne pludselig spankulerer over vejen.

Oplev vilde bjørne i Jasper NationalparkHvornår mon I ser den første bjørn?

I har en erfaren naturguide med på turen fra start til slut, som fortæller om Jasper Nationalpark, dyrene og naturen, og med stor glæde svarer på de spørgsmål I eventuelt måtte have. I kører primært i en mindre bus, og guiden ved præcist, hvor I skal hen for at komme tæt på de mange dyr og opleve de smukkeste naturscenerier i området.

Mens I kører gennem naturen i Jasper Nationalpark, mærker I spændingen. Hvornår mon den første vilde bjørn dukker op? I kan godt glæde jer. Det er en fantastisk oplevelse, og måske I også er heldige at se en bjørnemor med sin unge, der tumler i det høje græs.

Nyd udsigten over Athabasca River i Jasper NationalparkSpektakulær udsigt i Athabasca Valley

Turen går delvist igennem Athabasca Valley, som er et af de mest spektakulære områder i Rocky Mountains. Her stiger I ud af bussen for at nyde udsigten af de gigantiske bjerge med sne på toppen, som spejler sig i den store sø foran jer og omsluttes af tætbevokset, grøn skov og høje grantræer. 

I har god tid til opleve udsigten og tage billeder, så husk at tage et opladet kamera med på turen!

Sort bjørn i Jasper NationalparkPraktisk information

I er afsted på turen sammen med en gruppe på maks. 28 personer. Både børn og voksne kan deltage, da I ikke skal gå særlig meget, men kører i en lille bus. Nogle gange må I nøjes med at tage billeder gennem bussens vinduer, men hvis der er sikker afstand til dyrene, stiger I ud – ligesom I stiger ud ved Athabasca Valley for at nyde udsigten og naturen.  

Turen foregår om eftermiddagen, varer cirka 3-3,5 time og har sæson fra maj til oktober.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.