Xl Chile Santiago Le Reve Boutique Hotel Exterior
Santiago de Chile, Chile

Le Reve Boutique Hotel

Fransk charme

Le Reve Boutique Hotel har ikke bare et fransk navn. Det stilfulde hotel ligger i et historisk fransk palæ fra 1800-tallet, indhyllet i klatreplanter og en fredfyldt ro, som er en drøm at komme hjem til efter dagens vildfarelser i Santiagos livlige gader.

En oase i det hyggelige Providencia-kvarter

På Le Reve Boutique Hotel bor I øst for Santiagos historiske bykerne i det mere rolige og charmerende Providencia-kvarter, som er kendt for sine store, skyggefulde boulevarder, grandiøse villaer og lokale byliv med gode barer og restauranter. Det er her mange af hovedstadens egne børn vælger at bo, og det forstår man godt.

Hotellet ligger tilbagetrukket på en stille sidegade, som føles dejlig langt væk fra storbyens mylder, men alligevel er I tæt på det hele. Metrostationen Los Leones er en kort gåtur fra hotellet, og herfra er der kun få stop til Santiagos livlige boheme-kvarterer Bellavista og Lastarria.  

Og efter opdagelser i Chiles skønne hovedstad, kan I bare glæde jer til at komme hjem til ro og et godt glas vin i hotellets skønne gårdhave. Det kan godt være, at Le Reve Hotel Boutique hverken har spa eller pool, men en bedre oase, kan man ikke ønske sig i Santiago de Chile.

Fransk charme og underspillet elegance

Hotellets klassiske palæbygning er i dag en fredet ejendom og med sin elegante facade, dækket i klatreplanter, franske altaner og hvidmalede træskodder, emmer det hele bare af fransk klasse og underspillet elegance.

Den samme elegance oplever I også i samme øjeblik i træder indenfor i hotellet lyse marmorlobby, som fører jer videre til et loungeområde med en indbydende ærlighedsbar og farverige Tiffany lamper. Det hele er holdt i samme lyse naturfarver tilsat hjemlig varme i form af bogreoler, klassiske møbler og skønne franske farvestrejf af bl.a. citrusgule, mynthegrønne og turkise detaljer.   

Xl Chile Santiago Le Reve Boutique Hotel Garden
Xl Chile Santiago Le Reve Boutique Hotel Deluxe Room Terrace King Bed
Xl Chile Santiago Le Reve Boutique Hotel Deluxe Room Bathroom
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Stemningsfuld gårdhave og åbent køkken

Le Reve Boutique Hotel har ikke nogen restaurant, men til gengæld kan I se frem til at nyde en generøs morgenmadsbuffet i hotellets stilfulde spisestue – og hvis vejret er med jer, kan I nyde det hele i den stemningsfulde gårdhave, som også egner sig perfekt til en kop te eller et glas vin sidst på dagen.

Om aftenen bliver der også lagt snacks og varme drikke frem i køkkenet. Hotellet lykkes til fulde med at være hjemlig, afslappet og sofistikeret på en og samme tid. 

31 Stilfulde værelser – nogle med balkon

Le Reve Boutique Hotel har i alt 31 værelser, fordelt på 6 værelseskategorier. Alle værelser er klassisk indrettet med stribede tapeter, cremefarvede lamper, blomstermotiver og skønne franske døre, som virkelig kommer til deres ret.

Alle værelser har Wi-Fi, aircondition og tv. Nogle værelser har egen terrasse, mens andre har franske altaner eller franske døre ud til gårdhaven. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Chile

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Chile. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.