Xl Switzerland Verbier Mont Fort Skier
UNIKKE OPLEVELSER MED SKI, STRAND OG UDFLUGTER TIL VINTER

Vinterferie

Få hjælp til jeres vinterferie

Vil I væk fra den triste danske vinter og i stedet opleve nye eventyr? Uanset, om I er til ski, strand eller en oplevelsesrig rundrejse, kan vores rejserådgivere kan fortælle, hvor det er bedst at holde vinterferie. Få også inspiration til vinterferie med familien.

  • Personlig rådgivning bygget på viden og passion
  • Tryghed for en succesfuld vinterferie, hvor alt klapper
  • Jeres sikkerhed for optimale vejrforhold for ski og solbadning
  • Afslapning og unikke oplevelser med og uden børn
  • Husk at booke vinterferien i uge 7 og uge 8 i god tid

Hvor skal I rejse hen til vinter?

På nogle rejsemål er den bedste ferie om vinteren blot et spørgsmål om at vælge det rigtige område eller f.eks. en strand, der vender mod det rigtige verdenshjørne.

På andre rejsemål er der specifikke sæsoner af kortere eller længere varighed. Få en snak om vejr og vind, om strømforhold, tang og bølger ved stranden, om lokale aktiviteter og om de bedste sæsoner for de specifikke oplevelser, I drømmer om. 

Så finder vi den bedste vinterrejse for jer. Vores rejserådgivere kender de enkelte rejsemål til mindste detalje inkl. de bedste rejseperioder og de bedste steder i forskellige sæsoner.

Familieferie i vinterferien - uge 7

Nyd Mexicos caribiske strande med all inclusive i en bugt med havskildpadder. Lad jer forkæle på Langkawis allerbedste hotel, The Datai, i Malaysia. Eller stå på ski i et af Schweiz' mest eksklusive områder, Crans-Montana. En vinterferie i uge 6, 7 eller 8 skal helst planlægges i god tid, hvis I vil sikre jer de bedste priser. .

Lavsæson kan betyde gode priser

Hør dog også om rejsemål, hvor vinteren måske ikke lige er højsæson, men alligevel generelt rigtig fin med hensyn til vejret. Måske kan vi præsentere en super pris.

Rejseforslag

Alle rejser, der præsenteres her, er gode at tage på om vinteren. Ingen kan selvfølgelig udstede vejrgaranti nogen steder, men vælger I en af disse rejser til vinter, har I gjort det bedste, I kan, for jeres vinterferie. Husk: Ønsker I at rejse over jul og nytår, anbefaler vi at bestille i rigtig god tid!

De rejser og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun forslag. Alle rejser kan tilpasses jeres ønsker. Derfor kan I ikke købe online, men kun efter at have talt med en rejserådgiver. Det er jeres sikkerhed for, at rejseforslaget tager højde for alt det, der er vigtig for jer.

Mød vores eksperter

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejse til nogle af verdens mest enestående resorts. De har afprøvet og udvalgt luksushoteller i hele verden ud fra beliggenhed, sublim forkælelse og afslappet stemning.

De ved, hvor romantikken er perfekt for par - og hvor børn er hjerteligt velkomne. Fortæl om jeres drømme og ønsker til en rejse med barfodsluksus.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres drømmerejse

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det,
du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.