XL French Polynesia Bora Bora Pearl Dream Cruise Beach View
Oplevelse i Fransk Polynesien

For sejl til Bora Bora

I katamaran til turkise laguner, paradisøer

Tag med en lækker katamaran til Bora Bora gennem verdens smukkeste laguner i Fransk Polynesien. I snorkler på koralrev og med rokker og hajer. Og I vugges i søvn i lagunen under det helt store stjernetæppe.

At sejle mod fjerne kyster til paradisøer og koralrev er en drøm, der ligger dybt i mange af os. Eventyret, afslapningen, farverne, solen og varmen. Fantasien sætter straks gang i et utal af skønne billeder.

Et magisk sceneri i verdens smukkeste laguner

Myriader af fisk er lige foran snorkelmasken. Og de mest velsmagende af dem på tallerkenen friskfanget fra havet. Koraller lyser i alle farver. Store djævlerokker danser undervandsballet. Skildpadder flyver gennem det klare vand. Og revhajer glider forbi, mens man ikke kan lade være med at gyse – og grine overbærende, fordi man gør det.

Også for jer, der ikke snorkler

Selv, hvis I ikke er til snorkling, er denne sejltur til Bora Bora en magisk oplevelse. Koraløer kigger op over lagunerne, og vulkaner rejser sig videre op mod himlen. Hvide strande og svajende palmer frister til besøg i land. Kajakker inviterer til sejlture. Og uendelige stjernetæpper fortæller, når dagen er forbi. I er midt i hele dette magiske sceneri fra morgen til aften.

Cruise til Bora Bora fra Raiatea

Jeres 4 dages cruise til Bora Bora starter på Raiatea, der er den næststørste ø i Selskabsøerne. Denne øgruppe i Fransk Polynesien omfatter også bl.a. Moorea, Bora Bora og Tahiti. I sejler gennem lagunerne til vaniljeøen Taha’a og over åbent hav videre til lagunen ved Bora Bora med stop ved små koraløer og snorkelsteder undervejs.

Lækker katamaran kun til jer

I sejler om bord på en privat, lækker katamaran. Bådens størrelse afhænger af, hvor mange I rejser sammen. Men sikkert er det - I har båden helt for jer selv, med hver jeres kahyt med privat bad og toilet. Der er god plads og vinduer både i loft og i siden, så I kan åbne til brisen og nyde udsigt til både hav og stjerner.

Det kan i se frem til

Program

Dag 1: For sejl fra Raiatea til Taha’a

I ankommer til Raiatea. I havnen venter jeres kaptajn på at byde jer velkommen om bord på den smukke katamaran, som I skal nyde på jeres cruise i katamaran til Bora Bora. I hilser på de øvrige gæster, som er lige så utålmodige som jer efter at komme ud på vandet. Ud til skønne paradisøer, smukke laguner, koralrev med myriader af fisk og flere oplevelser i land.

Snorkling ved koralø

Efter en grundig briefing er I klar til at sejle. Kokken er samtidig klar med frokosten. I sejler mod naboøen Taha’a, hvor I kaster anker tæt på koraløen Tau Tau efter 3 timers sejlads. Oprindeligt var Raiatea og Taha’a landfaste, men de er nu to selvstændige øer, der deler samme lagune. 

Ved Tau Tau er der tid til at snorkle, bade, sole, gå tur på land og sejle i kajak, som I nu har lyst til. Her er flotte koraller og en masse farvestrålende fisk. I kan glide med strømmen ind i lagunen blandt store fiskestimer til en lille sandbanke. Her bliver I hentet og sejlet tilbage til madmors kaffe og kage. 

Godnat under millioner af stjerner

I ligger for svaj om natten ud for Tau Tau, og efter et dejligt måltid mad, bliver I vugget i søvn, mens millioner af stjerner ser ned på jer gennem vinduet i loftet af jeres kahyt. 

Dag 2: Over åbent hav til lagunen ved Bora Bora

Hvis I vågner tidligt, kan I starte dagen med en svømmetur ved båden, inden der er morgenmad fra kl. 7. 

For sejl fra lagune til lagune

I sejler nu ud på åbent hav mod Bora Bora. Find et godt sted at nyde solen og udsigten til havet – måske ude foran i nettet over vandet med lidt god musik i ørene? I kan også spørge, om I må kaste en snøre i vandet for at se, om I kan bidrage til køkkenets friske råvarer. 

Efter ca. 4 timer er I ved Bora Bora. Yderst i lagunen ligger små paradisøer, motuerne, og inden for denne beskyttende ramme lyser vandet turkisblåt, mens vulkanerne på Bora Bora rejser sig frodiggrønne mod himlen og våger over hele sceneriet.

Snorkling ved revhajer og rokker

Tæt på Bora Bora kaster kaptajnen anker, for her er store stimer af sorttippede revhajer, I kan snorkle med. De er ufarlige, men man mærker alligevel gyset, når de glider forbi i al deres elegance. l kan låne en flydevest, hvis I ønsker det, men snorkeloplevelsen vil altid være bedre uden, hvis man er tryg ved vandet.  

Lige inde i lagunen er der snorkelstop igen. Denne gang i selskab med rokker, der kommer ganske tæt på. Måske kigger nogle hajer også forbi. For alle snorkelstop gælder, at ingen har styr på vild natur. 

I vugges i søvn i lagunen øst for Bora Bora efter mere dejlig mad og flere stjerner på himlen. 

Dag 3: God morgen, djævlerokker og ørnerokker!

Dagen starter allerede 6.30, og I får helt sikkert ingen problemer med at komme ud af fjerene. Efter få minutters sejlads er I nemlig ved et mantapoint, det vil sige et sted med store chancer for at snorkle med de store og graciøse djævlerokker, manta rays. 

Efter morgenmaden kan I snorkle med store stimer af plettede ørnerokker. Resten af formiddagen kan I hygge på båden eller bliver sejlet i gummibåden ind til en lille, ubeboet koralø, I ligger for anker ved. Tal med kaptajnen, hvis han og kokken skal arrangere en BBQ på stranden for jer (mod tillæg).

Sejlads i Bora Boras lagune

Om eftermiddagen sejler I gennem Bora Boras lagune. Inde på land kan I se en kanonmunding, der fortæller lidt om øens historie som base under 2. verdenskrig. Men mest af alt fanger øjet de frodige vulkaner, det turkise vand og skønne resorts, der kigger frem mellem palmerne og med arme ud i lagunen til water villaerne.    

I kaster anker ud for sydspidsen af Bora Bora, Matira Point, med frit udsyn til solnedgangen – og til solopgangen, når en ny dag gryer. Der er tid til en ekstra snorkeltur før aftensmaden. Vandet er så klart, at I også kan ”snorkle” fra dæk, mens I nyder solen, havets brise og den skønne udsigt over lagunen og Bora Bora. 

Måske spørger kaptajnen senere, om I vil med i gummibåden senere for at fange fisk til næste dags frokost. 

Dag 4: I land på Bora Bora

Alting har en ende. Også en seljtur til Bora Bora. Kom tidligt op, nyd et sidste blik over lagunen og ned i det klare vand. Måske kigger et par rokker op den anden vej for at sige tak for besøget. Efter morgenmaden lægger I til kaj i Vaitape på Bora Bora. Et eventyr er slut, nye kan begynde. 

Praktisk information

Snorkeludstyr kan lånes om bord. Vi anbefaler at have et par badesko, da der kan være afrevne koraller ved strandene. Undervandkamera får minderne fanget. Solhat, solcreme mm giver sig selv. Og også en god bog, for her er ikke Wi-Fi i lagunen. I får masser af frisk fisk, grøntsager, ris, frugt, brød mm. 

Hæv kontanter på hæveautomaten i havnen, hvis I ikke har, for I skal betale drikkevarer og havneafgifter kontant om bord.

Læs om Peters oplevelser for sejl til Bora Bora

XL French Polynesia Bora Bora Pearl Dream Cruise Archipels Cruises Eleuthera
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL French Polynesia Beach Sea Palm Tree Boat
Bora Bora, Fransk Polynesien, Stillehavet

Glæd jer til

For sejl til Bora Bora i verdens smukkeste laguner

Tahiti med 4WD tur til vulkaner og vandfald

Vahine Island, ægte bountystemning i bungalow på stranden

Sorte perler og duftende vaniljeplantager på Taha’a

Bungalow på pæle i Bora Boras lagune og god snorkling

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Fransk Polynesien

Alt på denne rejse til Fransk Polynesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Fransk Polynesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.