XL Greenland Illulisat Hotel Arctic Aerial
Ilulissat, Grønland

Hotel Arctic

På kanten af isfjorden

Smuk udsigt over isbjerge, havet og nordlyset i vintermånederne. Det er essensen af Hotel Arctic Ilulissat 3+*. I bor på kanten af Ilulissat Isfjord, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og hotellets udsigt over fjorden er fuldstændig uforlignelig. De imponerende isbjerge kælver fra indlandsisen og driver majestætisk forbi – og understreger nok engang den helt enorme skønhed, der findes overalt på Grønland. 

Nordlyshytter og nordisk luksus

Oplev nordlyset på første række i en af Hotel Arctic Ilulissats nordlyshytter. Hotellet er en perle i den arktiske region og kendt for de unikke og mindeværdige oplevelser, man kan få her, og hytterne er designet til at optimere den autentiske arktiske oplevelse. 

De store nordvendte panoramavinduer giver jer den bedst mulige udsigt til nattens show af elektromagnetiske lysbølger, og indretningen er moderne og komfortabel. Og så er hytterne selvfølgelig opvarmede. Nyd en hyggelig aften i hytten med nordlyset som lyskilde, eller få den fulde oplevelse under den stjerneklare himmel fra jeres private terrasse. Bemærk, at nordlys primært forekommer efterår og vinter, og aurora borealis opleves således bedst i den mørke del af året. 

 

Det kan I se frem til

Enestående boliger midt i den grønlandske natur

Hotel Arctic Ilulissat tilbyder dejlig indkvartering i forskellige værelsestyper. De 7 nordlyshytter er nybyggede med glastag og absolut 4-stjernede, både indretning og ikke mindst udsigten er sublim. De øvrige værelser i hovedbygningen er pæne og i 3-3+* kategori. Samtlige værelser er udstyret med moderne faciliteter og er smagfuldt indrettet med et skandinavisk præg.

Unikke udflugter og aktiviteter

Hotel Arctic Ilulissat er et ideelt udgangspunkt for spændende udflugter og aktiviteter, herunder bådture til isfjorden for at opleve isbjergene helt tæt på, vandreture til den betagende Sermermiut-boplads og muligheden for at opleve det fantastiske nordlys om vinteren. Om sommeren er det i stedet midnatssolen, der danser over himlen. Og så har vi ikke engang nævnt helikopterturen over isfjorden, byvandringer i Ilulissat, hvalsafari, hundeslædeture og meget mere. 

Lokal mad med identitet

Maden på Hotel Arctic Ilulissat er i videst muligt omfang fra Grønland, fra toppene af de snedækkede bjerge og dybderne af isfjorden. Måltiderne er en central del af den grønlandske gæstfrihed og er forbundet med en stærk følelse af fællesskab. De lokale råvarer er tilberedt på den bedst tænkelige måde – tørlagret, røget, saltet og grillet med lyng. Resultatet er en fuldstændig autentisk oplevelse med enestående smagsoplevelser. 

Nyd dejlig mad på hotellets bistro og bar; der er ikke meget, der slår en veltilberedt ret med fantastiske ingredienser og en kold øl serveret med udsigt over havet. I kan også nyde en middag på hotellets prisvindende gourmetrestaurant Ulo, der serverer lækre retter med fokus på lokale råvarer og arktisk gastronomi. 

XL Greenland Illulisat Hotel Arctic NHL Northernlight
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Greenland Camp Kiattua Camp Evening Photo Stanislas Fautre
Grønland, Europa

Glæd jer til

Dyreliv, natur og sublime udsigter

Egne hytter med udsigt til gletsjere, glamping på Grønlands mest eksklusive camp og gode hoteller

Gourmet på ”verdens mest afsidesliggende gourmetrestaurant” på Camp Kiattua

Utallige inkluderede naturoplevelser til vands eller til vands

Privat vært og unikke ekspeditioner med egen guide hver dag

Xl Greenland Ilulissat Disko Bay Whale Jakobshavn Glacier
Grønland, Europa

Diskobugten deluxe

7 dage fra

86.500 kr.

Glæd jer til:

Glamping i ren, uforfalsket naturskønhed

Isbjerge og krystalklart vand

Chance for at se sæler og hvaler

Arktisk gastronomi i topklasse

Helikoptertur til indlandsisen

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Grønland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Grønland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.