Xl Greenland Ilimanaq Ilimanaq Lodge Overview
Diskobugten, Grønland

Ilimanaq Lodge

Bygdestemning, grønlandsk gourmet og storslået udsigt

Ilimanaq Lodges 15 moderne, minimalistiske hytter ligger suverænt placeret på en klippeskrænt ved den charmerende bygd Ilimanaq – med storslået udsigt til Grønlands nok mest berømte og betagende naturområde, Diskobugten.

Skønne hytter på kanten af Diskobugten

Hvalsafari, massive isbjerge, farverige bygder, inuitkultur, Eqi-gletsjeren, vulkanøen Qeqertarsuaq, hundeslædeture og den historiske havneby Ilulissat, der engang var kendt som Jakobshavn.

Den enorme Diskobugt – Grønlands største bugt – rummer på mange måder alt det, som gør Grønland til et helt enestående rejsemål. Det er ikke uden grund at området er optaget på UNESCO´s Verdensarvsliste og hører til de absolut største højdepunkter på en rejse til Grønland. Det er også her, på den sydlige side af bugten, at I finder den skønne, lille bygd Ilimanaq – og en af Grønlands smukkeste lodges af samme navn.

Glæd jer til at vågne op til en betagende udsigt over Diskobugten direkte fra sengen. Og fra jeres stue. Og fra jeres skønne terrasse. Og det er ikke kun majestætiske isbjerge og charmerende fiskerbåde, der kommer forbi - med lidt held, kan I måske opleve en familie af hvaler midt under morgenkaffen. Det er en eventyrlig verden.

Hvalsafari, isbjerge og gletsjervandring

Fra kajakture ved farverige Aasiaat og hvalsafari i isfjorden, til vandreture ved Eqi-gletsjeren og på vulkanøen Qeqertarsuaq, er et ophold på Ilmanaq Lodge lig nogle af de største naturoplevelser, som Grønland har at byde på.

Glæd jer til at opleve Eqi-glestjeren kælve på helt nært hold – bræen er over 3 km lang - og til at sejle langs de endeløse, forrevne fjeldkyster med strandede isbjerge, der spejler sig magisk i himmel og hav, mens I spejder efter pukkelhvaler, vågehvaler, finhvaler og andre af Diskobugtens fantastiske havdyr.

Og så har vi ikke nævnt vinteren, der byder på fortryllende hundeslædeture - og jagten på naturens nok mest spektakulære opvisning, nordlyset.

Xl Greenland Ilimanaq Ilimanaq Lodge Bedroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Nordisk design, grønlandsk gastronomi og ægte bydgeliv

Ilimanaq Lodge består af 15 hytter, der alle er bygget i nordisk, minimalistisk stil på en klippeskrænt ved bygden Ilimanaq – en af Grønlands ældste bygder - der har godt 50 indbyggere. Lodgen er bygget på bæredygtige principper i tæt samarbejde med bygden – flere af de lokale indbyggere arbejder på Ilimanaq Lodge og bygden får bl.a. billig strøm fra de solpaneler, der er installeret på hytternes tage.  

Nær Ilimanaq Lodge finder I også en af Grønlands mest anerkendte restauranter, Restaurant Egede, hvor I kan glæde jer til moderne grønlandsk gastronomi serveret i Poul Egedes (søn af grønlandsmissionæren Hans Egede) restaurerede hus fra 1700-tallet.

15 skønne hytter med terrasse og udsigt til Diskobugten

De 15 minimalistiske, A-formede hytter er alle bygget i to etager og smagfuldt designet til at falde i ét naturen og skabe ro i de storslåede omgivelser. På anden etage, finder I soveværelset, der er enkelt indrettet med komfortable senge og triangulære vinduer med udsigt til isfjorden direkte fra hovedpuden.

Nedenunder er dagligstuen stilrent indrettet i let, skandinavisk stil med store panoramavinduer og et sofaområde, der fører videre ud til jeres private terrasse.

Alle hytter har eget badeværelse og bruser med varmt vand. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken hytte, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Greenland Ilulissat Disko Bay Whale Jakobshavn Glacier
Grønland, Europa

Diskobugten deluxe

7 dage fra

86.500 kr.

Glæd jer til:

Glamping i ren, uforfalsket naturskønhed

Isbjerge og krystalklart vand

Chance for at se sæler og hvaler

Arktisk gastronomi i topklasse

Helikoptertur til indlandsisen

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Grønland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Grønland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.