Xl Greenland Camp Kiattua Camp Evening Photo Stanislas Fautre

Det ultimative natureventyr på Grønland

Det ultimative natureventyr på Grønland

7 dage fra 139.500 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Uforglemmelig glamping, eksklusive oplevelser, privat guide og alt inkluderet

En rejse til Grønland er en rejse til et gigantisk, uberørt og nærmest endeløst land af grænseløs storhed og sublim skønhed. Sårbar og kraftfuld på en og samme tid. Et land, der bedst kan opleves med tid til fordybelse og det frie eventyr. Sådan en rejse har vi lavet til jer.

På denne rejse, venter der jer et væld af vidunderlige og helt enestående oplevelser, der bringer jer helt tæt på Grønlands storslåede natur – ligesom I også får et fascinerende indblik i landets inuitkultur, historie og grønlændernes hverdagsliv - fra byerne til de mest fjerne bygder.

Glæd jer til

 • Glamping og gastronomi på Camp Kiattua
 • Privat vært og unikke ekspeditioner med egen guide hver dag
 • Fiske fjeldørred med bare næver, sejle i kajak mellem isbjerge og meget mere
 • Heldagstur til Eqi-gletsjeren med egen båd
 • Bygdeliv i Ilimanaq og vandretur til historiske Sermermiut

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Nuup Kangerlua 4 nætter på Nuup Kangerlua 4 Højdepunkter Sejl med kajak mellem isbjerge, trek i nogle af verdens ældste bjerge og svøm i det arktiske hav. Listen med oplevelser fra Camp Kiattua er længere endnu, og I kan frit vælge Sejl med kajak mellem isbjerge, trek i nogle af verdens ældste bjerge og svøm i det arktiske hav. Listen med oplevelser fra Camp Kiattua er længere endnu, og I kan frit vælge
Diskobugten 2 nætter på Diskobugten 2 Højdepunkter Sejl på Diskobugten til Egi-gletsjeren, og nyd de fantastiske og fortryllende omgivelser som Grønland byder på Sejl på Diskobugten til Egi-gletsjeren, og nyd de fantastiske og fortryllende omgivelser som Grønland byder på
Xl Greenland Camp Kiattua Selfie On Iceberg Photo Raven Eye Photography
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Personlig vært og privat guide hele vejen

På Camp Kiattua, bliver I modtaget af jeres personlige vært, som helt i øjenhøjde sørger for jeres velbefindende og deler sin passion for Grønland med jer. Og så har I naturligvis også en kyndig, privat guide med på hele rejsen, så I får mest ud af jeres syv fantastiske dage på Grønland.

Privat kok og grønlandsk gastronomi

Fra jeres private kok på Camp Kiattua, som tilbereder udsøgte måltider med afsæt i lokale råvarer som fjeldørred, muslinger og moskusokse, til en enestående middag på Restaurant Egede med udsigt over Diskobugten, er denne rejse også en kulinarisk rejse af de helt sjældne.

Glæd jer til at smage på Grønland i selskab med nogle af landets førende og mest kreative kokke samt anerkendte gæstekokke fra udlandet, herunder Danmark.

 

Et kompromisløst eventyr på egne præmisser

Vores rejse til Grønland er en rejse for livet. En rejse med de største og mest eksklusive oplevelser på Grønland, og med frihed og tid til at fordybe sig i det enorme lands overvældende skønhed – på jeres helt egne præmisser.

Det er en rejse, der begynder med eksklusiv glamping i Nuup Kangerlua tæt på Nuuk og bringer jer videre nordpå til Vestgrønlands fortryllende kystlandskaber omkring Diskobugten med bl.a. Eqi-gletsjeren og verdensarvsområdet Ilulissat Isfjord.

Sagt på en anden måde kan drømme nogle gange godt blive til virkelighed - og det her er vores ultimative drømmerejse til Grønland. Vores bud på en magisk og uforlignelig uge, der vil leve videre længe efter, at I er kommet hjem igen.

 

Xl Greenland Camp Kiattua Iceberg At The Beach Photo Stanislas Fautre
Xl Greenland Camp Kiattua Dining Tent Photo Stanislas Fautre
Mini Greenland Ilimanaq Restaurant Egede Appetizers
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alle forplejninger og udflugter er inkluderet i denne rejse, men I har mulighed for at tilkøbe andre oplevelser som f.eks. en helikoptertur over Indlandsisen. Hør mere med jeres rejserådgiver og husk, at vi altid skræddersyer jeres rejse, så den opfylder netop jeres drømme og ønsker.

I flyver fra København til Nuuk via Kanagerlussuaq. I Nuuk bliver I hentet i lufthavnen af jeres private guide fra Camp Kiattua - jeres personlige guide på dette eventyr på Grønland. I begynder med en kort byrundtur i Grønlands største by, mens I hører lidt om byen og dagens program.

Køreturen ender ved havnen i Nuuk, hvor jeres speedbåd venter. Her får I udleveret det nødvendige udstyr til sejlturen og jeres baggage bliver pakket ind i vandtætte tasker. Nu er det blevet tid til at stævne ud i Nuup Kangerlua fortryllende fjordsystem – der er 80 km til Camp Kiattua og eventyret kan begynde.

Med speedbåd til Camp Kiattua  

Nuup Kangerlua er også kendt som Godthåbsfjorden og tæller 160 km i længden. Fjorden får ferskvand fra Indlandsisen gennem to gletsjere og er kendt for sine betagende bjerglandskaber og rige dyreliv - hold øje bl.a. øje med pukkelhvaler, mens I suser gennem fjorden og mærker Grønlands sprøde, friske vind på kinderne for første gang.    

Xl Greenland Camp Kiattua Boat Tour Icefiord Photo Camp Kiattua

Ankomst til Camp Kiattua

Efter et par timers sejlads dybt inde i fjordsystemet begynder roen for alvor at sænke sig. Her er kun det dybblå vand og de ubeberørte kystlandskaber og højfjelde, der strækker sig uendeligt og hele vejen op til Indlandsisen.

Langsomt søger speedbåden ind mod kysten. I spejder efter tegn på liv og campen, I må snart være der nu, men der er intet andet at se - andet end øde stenstrande og bjergskråninger. Og pludselig får I øje på en skygge mod de gulbrune, golde bjerge langs fjorden. Det ligner en tipi. I er fremme ved Camp Kiattua – en af de mest enestående camps, vi kender noget sted i verden.

Xl Greenland Camp Kiattua View Of Camp Photo Stanislas Fautre
Xl Greenland Camp Kiattua Vist Kapisllit Photo Stanislas Fautre
Xl Greenland Camp Kiattua Sleeping Tent Photo Stanislas Fautre

Vandretur til vandfald og grønlandsk gourmet

Jeres personlige vært tager imod jer og når I har fundet jer til rette i jeres telt, set jer omkring - og måske hvilet jer lidt - kan I slutte dagen med en kort vandretur op til et smukt vandfald tæt på Camp Kiattua. Det er en perfekt introduktion til Grønlands natur og området omkring campen – og så kan I glæde jer til en fabelagtig udsigt over Kiattua-bugten.

I nærheden af campen, kan I også glæde jer til at udforske nogle 800 år gamle ruiner med en fascinerende historie, men det kan også blive en anden dag, hvis I har lyst til at hvile jer og lade sindet lande i dette magiske land.

I kan f.eks. nyde en drink i det varme vildmarksbad, mens isflagerne flyder forbi foran jer ude i fjorden - alt i mens jeres kok tilbereder aftenens gourmetmiddag. Velkommen til Camp Kiattua.

Small Greenland Camp Kiattua Dining Tent

De næste tre dage står i eventyrets tegn med alt, hvad I kan drømme om at opleve i dette betagende og uberørte hjørne af verden. I kan vælge en til to udflugter om dagen på Camp Kiattua - og sammensætte dagene, som I vil og efter aftale med jeres vært og guide.

Læs mere om alle de enestående udflugter på Camp Kiattua her.

Xl Greenland Camp Kiattua Kayaking To Icefiord Photo Raven Eye Photography

I dag er det blevet tid til at tage afsked med Camp Kiattua. Efter morgenmad, sejler I med speedbåd tilbage til Nuuk, hvor I spiser en frokostpakke, mens I venter på jeres fly. I flyver til Ilulissat via Kangerlussuaq og jeres guide fra Camp Kiattua rejser med jer videre til nye eventyr ved Diskobugten.

Diskobugten med Ilulissat by og Ilulissat Isfjord er et enestående naturområde med en vigtig plads i Grønlands kultur og historie – her har boet mennesker i tusinder af år – en kombination, som har placeret hele området på UNESCO´s Verdensarvsliste.

Xl Greenland Ilulissat Isfjord Village Iceberg

Vandretur til Sermermiut

Et af højdepunkterne i Grønlands første verdensarvsområde er de arkæologiske udgravninger omkring det forladte bosted Sermermiut syd for Ilulissat by, som I oplever på en fascinerende vandretur i løbet af eftermiddagen, inden I sejler en halv time sydpå til den lille bygde Ilmanaq, der har cirka 50 indbyggere.

Xl Greenland Ilulissat Isfjord Hiking Walkway Sermermiut Walk View

Ankomst til Ilmanaq Lodge og middag på restaurant Egede

Det er her – i Ilimanaq - at I skal bo de næste to nætter på Ilimanaq Lodge – helt ude på kanten af Diskobugtens klippekyst. Efter, at I har fundet jer til rette i jeres hytte og set jer lidt omkring, kan I begynde at se frem til en velfortjent og på alle måder unik middag på Restaurant Egede

Xl Greenland Ilimanaq Ilimanaq Lodge Sunset From Living Room
Xl Greenland Ilimanaq Ilimanaq Lodge Cottage
Xl Greenland Ilimanaq Ilimanaq Lodge Living Room View

Efter morgenmand på Ilmanaq Lodge, er det tid til at stævne ud i Diskobugten igen – denne gang på en heldagstur til Eqi-gletsjeren med frokost ombord og masser af tid til at nyde Diskobugtens fortryllende omgivelser med charmerende bygder, massive isbjerge og et enestående dyreliv, der ikke mindst byder på flere forskellige slags hvaler som pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler.

Xl Greenland Eqi Glacier Overview

Om aftenen kan I igen se frem til at fuldende dagen med en udsøgt middag på Restaurant Egede.

Mini Greenland Ilimanaq Restaurant Egede Table Food

I dag slutter jeres eventyr på Grønland, men ikke helt endnu. For efter morgenmad på Ilimanaq Lodge, sejler I tilbage til Ilulissat by, hvor I har tid på egen hånd til at udforske byen og måske shoppe lidt med hjem til Danmark.

Ilulissat var tidligere kendt som Jabokshavn og er med sine knap 5000 indbyggere (og tusinder af slædehunde) Grønlands tredjestørste by.  Det er en farverig og charmerende by med en stolt identitet, der ikke mindst bunder i byens store fiskeindustri og fabelagtige placering ved Diskobugten.

Xl Greenland Ilulissat Village Summer

Men vigtigst af alt, har Ilulissat en stor plads i Grønlands historie – fra de tidligste beboere på Grønland til hollandske hvalfangere, danske handelsfolk og den store polarforsker Knud Rasmussen, som blev født i Ilulissat. Glæd jer til at opleve byens historiske huse, kirker og mange butikker, inden I flyver hjem fra Ilulissat lufthavn til København via Kangerlussuaq.

Håndplukket med hjertet

Det skal I opleve på jeres rejse

På Camp Kiattua kan I vælge en til to unikke udflugter om dagen – det hele er inkluderet i opholdet – eller sammensætte jeres egne dage sammen med jeres vært og private guide, mens I ved Diskobugten kan glæder jer til en uforglemmelig sejltur til Eqi-gletsjeren og en vandretur til historiske Sermermiut.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

I begynder jeres eventyr på Grønland med fire nætter på fabelagtige Camp Kiattua – faktisk begynder eventyret allerede i Grønlands hovedstad Nuuk, hvor jeres guide venter på jer i en speedbåd. Her venter en 80 km lang tur i speedbåd, der bringer jer nordpå og dybt ind i Nuup Kangerluas betagende fjordsystem. Hold godt fast og hold øje med pukkelhvalerne. Eventyret er begyndt.   

Fra Camp Kiattua drager I videre med fly fra Nuuk til Ilulissat ved Diskobugten, hvor I skal bo to nætter på skønne Ilimanaq Lodge i den lille, charmerende bygde af samme navn, der ligger en halv times sejlads fra Ilulissat.

 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Nuuk via Kanagerlussuaq / Ilulissat-København via Kangerlussuaq
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Nuuk lufthavn til Nuuk havn t/r
 • Transport i speedbåd fra Nuuk havn til Camp Kiattua t/r
 • 4 nætter på Camp Kiattua,  inkl. helpension
 • Oplevelser: Daglige udflugter på Camp Kiattua
 • Fly Nuuk-Illulissat via Kangerlussuaq
 • Transport fra Ilulissat lufthavn til Ilimanaq Lodge t/r
 • 2 nætter på Ilimanaq Lodge, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: 2 middage på Restaurant Egede
 • Oplevelse: Helt tæt på Eqi-gletsjeren
 • Oplevelse: I Inuitternes fodspor til Sermermiut
 • Fuld forplejning på hele rejsen
Pris per person ved 2 voksne
Det ultimative natureventyr på Grønland
RejseperiodeDobbelt
08.06.23 ‑ 09.09.23139.000‑141.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grønland

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Grønland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.