Xl Usa Hawaii Maui Beach Sunset

Kompromisløst eventyr på Hawaii

Kompromisløst eventyr på Hawaii

17 dage fra 54.000 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Det ultimative Hawaii-øhop med fantastiske udflugter

Oplev Kauai, Maui og Hawaii Big Island på en rejse til Hawaii med en perlerække af udflugter fra helikopter over aktive vulkaner til natsnorkling med manta rays. De bedste flyforbindelser, udvalgte hoteller og stor Jeep på alle øer.

Glæd jer til

 • Svøm med manta rays, skildpadder og koralfisk
 • Flyv i helikopter over Waimea Canyon og Hawaii Big Island
 • Svæv i zipline gennem regnskoven
 • Se solen stå op fra toppen af vulkan – og kør på cykel ned!
 • Udvalgte hoteller og stor Jeep på Kauai, Maui og Hawaii Big Island

Højdepunkter på jeres rejse

Sted Nætter Højdepunkter
Kauai 5 nætter på Kauai 5 Højdepunkter Helikoptertur over Waimea canyon og zipline gennem regnskoven på Kauai. Helikoptertur over Waimea canyon og zipline gennem regnskoven på Kauai.
Maui 5 nætter på Maui 5 Højdepunkter Snorkling i marinereservatet ved Molokini og cykeltur ned fra toppen af vulkanen Haleakala. Snorkling i marinereservatet ved Molokini og cykeltur ned fra toppen af vulkanen Haleakala.
Big Island 5 nætter på Big Island 5 Højdepunkter Helikoptertur over Circle of Fire med flydende lava og snorkling med Manta Rays. Helikoptertur over Circle of Fire med flydende lava og snorkling med Manta Rays.
XL Hawaii Big Island Snorkling
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Aktiv rejse til Kauai, Maui og Hawaii Big Island

Denne rejse til Hawaii er for jer, der har lyst til store og aktive oplevelser ud over det sædvanlige. I skal udforske tre vidt forskellige øer, og vi inkluderer fantastiske udflugter. Men selvfølgelig skal I også nyde livet i en hængekøje i jeres egen bid af paradis. 

Rækkefølgen af øerne på Hawaii er lagt ud fra optimale flytider. På alle 3 øer har I en stor Jeep Wrangler 4WD. 

Regnskov, vandfald og kløfter på Kauai, Hawaii

Kauai er et overflødighedshorn af smukke naturscenerier. I kan tage på trekking i Waimea Canyon, der er Stillehavets grønne svar på Grand Canyon, eller I kan vente med at se den imponerende regnskov, vulkankrater, fossende vandfald og landskaber fra Jurassic Park, når I skal på udflugt i helikopter.

I oplever også en tur i 7 zip-lines, hvor I svæver gennem regnskoven. Det ene svæv er Hawaiis længste på 1,2 km! 

Magiske Maui med snorkling og solopgang fra vulkan

På Maui venter en stor ferielejlighed med havudsigt og separat soveværelse i det eksklusive område Wailea. I skal på sejltur til Molokini, hvor I snorkler dels på koralrev og dels et sted med gode chancer for at svømme med skildpadder. 

I skal også I se solen stå op fra toppen af vulkanen Haleakala afsluttet med en cykeltur på mountainbike ned ad vulkanen og hen over Maui. Det er ikke slut endnu. Vi inkluderer en guidet udflugt i junglen gennem regnskov med bjerge og vandfald med pools, I kan bade i.

Mangfoldige Hawaii Big Island

Jeres rejse til Hawaii afsluttes med endnu flere oplevelser på Hawaii Big Island. I kan vandre i øde landskaber med golde lava klipper, bade fra vidunderlige strande, gå på opdagelse i tropisk regnskov og opleve kæmpe vulkaner. I ser det fra luften på den store tur i helikopter, og I skal opleve natsnorkling med de kæmpe manta rays, djævlerokker!

XL Hawaii Kauai Waimea Canyon Helicopter
Xl Usa Hawaii Flower Pink
XL Hawaii Eruption Lava Flow Kilauea Volcano
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Hawaii fra Danmark om morgenen og lander om aftenen lokal tid på Kauai, Hawaii. 

Jeep Wrangler med god plads

At I er på kompromisløst eventyr til Hawaii, mærker I allerede, når I henter jeres bil i lufthavnen. En Jeep Wrangler, hvor I har god plads, super udsyn og kræfter under motorhjelmen. Den forreste del af taget kan tages af, så I kan få frisk luft og vind i håret. Man blive hurtigt afhængig af den størrelse bil, så I har samme type Jeep på alle øerne på jeres rejse til Hawaii. 

Første tur i jeres Jeep går til hotellet lidt nord for den lille lufthavn Lihu'e. 

Xl Hawaii Kauai East Coast Sleeping Giant Mountains

Aston Islander on The Beach 3*, Kauai, Hawaii

I skal bo 5 nætter på Aston Islander on the Beach, der ligger perfekt for udflugter på Kauai. Det hyggelige hotel har en autentisk stemning, ligger tæt på restauranter og cafeer og giver meget for pengene. Der er en flot have med pool ud til stranden. I falder i søvn til Stillehavets brusen … og bliver måske vækket af vilde høns ved solopgang, men det er kun hyggeligt.

Xl Hawaii Kauai Aston Islander On The Beach Exerior Building 2

Kauai er et overflødighedshorn af smukke naturscenerier. Det skal I nyde de næste dage.

Waimea Canyon – Stillehavets Grønne Grand Canyon

Perlen i naturen på Kauai er den over 900 m dybe Waimea Canyon. Frodiggrønne bjergsider afbrydes af mørke og røde lavaklipper ned mod det blå hav. Et farvespil uden lige.  Waimea Canyon er oplagt til kortere eller længere vandreture. Koke’e Natural History Museum på toppen har udstilinger og giver god hjælp.

National botanical garden med sjældne fugle

National Botanical Garden er også et besøg værd. Tag evt. en guidet tur blandt sjældne fugle, blomster, buske og kæmpe træer. Et af dem blev brugt i Jurassic Park filmen i scenen, hvor de finder dinosauræg. 

XL Hawaii Kauai Waimea Canyon View Point Lookout

Udflugt: i helikopter over Waimea Canyon på Kauai

I skal opleve den spektakulære natur på Kauai fra en helikopter med ekstra store glaspartier. Høje bjerge, dybe kløfter og kæmpe vandfald i Waimea Canyon venter på at blive udforsket fra luften. Og tillader vejret det, flyver I ned i et vulkankrater.

XL Hawaii Kauai Waimea Canyon Helicopter

Udflugt: 7 zip-line svæv gennem regnskoven på Kauai

I skal også på et ægte zip-line adventure på Kauai. I svæver over den tætte regnskov og dykker ned mellem træerne. Og I suser gennem luften både alene og i tandemsvæv, hvor der er mulighed for at udveksle fantastiske fotos af hinanden. 

Historie, kunst og øl!

Der er meget andet en overdådig natur på Kauai. På nordkysten i hjertet af Hanalei Bay finder I Wai’oli Hui’ia. Den smukke og ældste kirkebygning på Kauai etableret af missionærer i 1834. Besøg også det lille museum på Rice Street i Lihu’e. En fin måde at blive lidt klogere på Hawaiis historie og kunst. 

Kauai har flere hemmeligheder. En af dem er deres lokale øl. Se, om I kan finde jeres favorit fra de mange mikrobryggerier.

Small Hawaii Kauai Zipline Man Selfie Outfitters

Jeres Hawaii rejse går nu fra Kauai til Maui med nye eventyr i vente. Igen henter I jeres Jeep i lufthavnen og kører til hotellet, der i virkeligheden er en stor ferielejlighed.  

Palms at Wailea Maui by Outrigger 3*

I skal bo 5 nætter på smukke Palms at Wailea Maui by Outrigger. I har en stor ferielejlighed med separat soveværelse og havudsigt. Hotellet, der ligger i eksklusive Wailea med butikker og restauranter, er omgivet af grønne arealer med pool.

Inden for få minutters kørsel er 3 prisbelønnede golfbaner, og lige i nærheden finder I Wailea Coastal Walk og nogle af de smukkeste strande på Maui.

Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea Maui By Outrigger Grounds Garden
Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea Maui By Outrigger Pool
Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea By Outrigger Maui Aerial View

I skal ud for at nyde den smukke natur. Vi har derfor arrangeret 3 udflugter for jer fra havets koralrev til toppen af en vulkan. Den ene oplevelse afløser den næste på denne Hawaii rejse. 

Vejen til Hana og hvalfangernes Lahaina

Und jer selv at køre ad vejen til Hana. Strækningen er under 90 km, men turen frem og tilbage tager det meste af en dag. Vejen snor sig nemlig gennem 620 sving og over 59 broer i den smukkeste natur. Ofte er vejen som skåret ind i den lodrette bjergvæg. Stop ved nogle af de mange vandfald. 

Tag også til den gamle hvalfangerby Lahaina. Den er super hyggelig og en vigtig del af Hawaiis kulturarv. Her er spændende museer og seværdigheder, charmerende gader og et gigantisk banyantræ på torvet. 

Xl Hawaii Maui Arial View Scenic Road Along Coastline

Udflugt: snorkling ved Molokini

Ud for Mauis kyst stikker den halvmåneformede rest af vulkanen Molokini op af havet. Den er i dag marinereservat med koralrev og masser af fisk. Vi inkluderer en heldags snorkeltur til Molokini, hvor I snorkler dels på koralrevet og dels et sted med gode chancer for at svømme med skildpadder. 

Der er meget at kigge på, og I møder alt fra blæksprutter til klovnfisk, papegøjefisk, kirurgfisk, muræner, små revhajer mm. Også nationalfisken med det sjove lange navn Humumunukunukapuàa. Udflugten er inkl. morgenmad, frokost og drinks på vej hjem.

Xl Hawaii Coral Reef Black Bar Soldier Fish Red Animal
Xl Hawaii Coral Reef Fish Animal
XL Hawaii Maui Molokini Snorkeling Trigger Fish Coral

Udflugt: cykeltur på Maui fra vulkanens top

Fra livet under havoverfladen til en udflugt med nye oplevelser tæt på himlen. En af dagene på Maui skal I se solen stå op fra toppen af vulkanen Haleakala. Bag efter cykler I en smuk cykeltur på mountainbike ned ad vulkanen og hen over Maui med kurs mod kysten. Nyd stemningen, mens dagen begynder. 

Xl Hawaii Maui Haleakala Crater Nature

Udflugt: på sporet af paradisets have

I kan besøge mange af vandfaldene på østkysten af Maui på egen hånd, men vil I opleve de smukkeste og mest uberørte, kræver det en guide. Vi inkluderer derfor en guidet udflugt i junglen. I vandrer gennem regnskov med bjerge og vandfald med pools, I kan bade i. Det er rå natur ad libitum med picnic undervejs.

Xl Hawaii Maui Waterfall In Hana Highway

Jeres Hawaii rejse går nu mod den sidste ø, som dog også er den største, Hawaii Big Island. Rækkefølgen af øerne er nøje valgt, så I kan benytte de bedste flyafgange.

Hotel Royal Kona Resort 3*, Hawaii Big Island

I henter jeres Jeep i lufthavnen og kører til hotellet. På Hawaii Big Island skal I bo 5 nætter på Royal Kona Resort, der ligger syd for Kona på vestkysten af Hawaii Big Island. Det er et hotel med mange faciliteter, gode værelser og smukke solnedgange.

Xl Hawaii Hotel Royal Kona Resort Pool And Resort View Sea
Xl Hawaii Hotel Royal Kona Resort Lobby
Xl Hawaii Hotel Royal Kona Resort Pool And Sundeck

Få steder i verden kan byde på så mangfoldig natur som Hawaii Big Island. I kan vandre i øde landskaber med golde lava klipper, bade fra vidunderlige strande, gå på opdagelse i tropisk regnskov og opleve kæmpe vulkaner. En formidabel finale på jeres Hawaii rejse. 

Østkysten med den største by Hilo får mest regn og er dermed mest frodig og med prægtige vandfald. Vestkysten, hvor I bor, har flere solskinstimer og mere tørvejr. 

XL Hawaii Eruption Kilauea Volcano Lava Paht

Udflugt: i helikopter til Circle of Fire, Hawaii Big Island 

I skal opleve Hawaii Big Island fra en helikopter. Turen går over det store vulkanske område på den østlige del af Hawaii Big Island. I ser ned i krateret af vulkanen Kilauea og oplever Pu'u O'o and Kupainaha, hvor den flydende lava får dampene til at stige til vejrs. Svæv over åbningerne til jordens indre, se lavaens ødelæggende kræfter og oplev store vandfald og den rå kyst fra luften.

Xl Hawaii Helicopter Nature Valley Feet

Udflugt: snorkling med manta rays 

Fra kæmperne på land til nogle af havets kæmper. I skal også på eventyrlig natsnorkling med djævlerokker, Manta Ray, ved Kona. I ser de store fisk svæve graciøst gennem vandet lige for øjnene af jer. En natlig ballet med jer i første parket og en oplevelse for livet. 

Der er naturligvis mange flere oplevelser på Hawaii Big Island. F.eks. at se den helt igennem magiske stjernehimmel fra toppen af Mauna Kea. I kan også besøge Hawaii Volcanoes National Park med de berømte lavatubes med flydende lava. Jeres Hawaii-ekspert hos Nyhavn Rejser giver gerne tips til flere udflugter på Hawaii Big Island.

Xl Hawaii Manta Rays Seen From Below Animal

Det kompromisløse eventyr på Hawaii er slut. Alt afhængig af tidspunktet på dagen, hvor I flyver fra Hawaii Big Island, er I hjemme dag 17 eller 18 dansk tid.

Xl Hawaii Big Island Mauna Kea Path
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Bo perfekt for udflugter

På alle tre Hawaii-øer bor I steder, der ligger perfekt for jeres udflugter. På Maui som nævnt i en ferielejlighed med køkkenfaciliteter. Også hotellerne har køleskab og faciliteter til selv at brygge en kop te eller kaffe. Det er noget, de fleste af os sætter stor pris på.

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kauai / Hawaii Big Island-København
 • Lufthavnsskatter
 • 5 nætter på Aston Islander on the Beach 3*, Kauai . Værelse mod vandet.
 • Billeje alle dage på Kauai, midsize
 • Oplevelse: I helikopter over Waimea Canyon på Kauai
 • Oplevelse: I zip-line gennem regnskoven på Kauai
 • Indenrigsfly Kauai-Maui
 • 5 nætter på Palms at Wailea Maui by Outrigger 3*, Maui. One Bedroom Oceanview Condo
 • Billeje alle dage på Maui, midsize
 • Oplevelse: Snorling ved Molokini
 • Oplevelse. Cykeltur på Maui fra vulkanens top
 • Oplevelse: På sporet af paradisets have
 • Indenrigsfly Maui-Hawaii Big Island
 • 5 nætter på Royal Kona 3*, Hawaii Big Island. Værelse med havudsigt
 • Billeje alle dage på Hawaii Big Island, 4WD
 • Oplevelse: I helikopter til Circle of Fire, Hawaii Big Island
 • Oplevelse: Snorkling med Manta Rays på Hawaii Big Island
 • Billeje inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin
Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløst eventyr på Hawaii
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.05.24 ‑ 24.06.2453.000‑55.00079.000‑81.000
25.06.24 ‑ 11.08.2463.000‑65.00091.000‑93.000
12.08.24 ‑ 15.12.2453.000‑55.00079.000‑81.000
16.12.24 ‑ 31.12.2470.000‑72.000104.000‑106.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Måltider m.m., der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen.
 • Kontakt os, hvis I ønsker at forlænge rejsen eller kombinere med andre øer
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Hawaii. De elsker det og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.