XL Japan Ace Hotel Kyoto Bedrrom
Kyoto, Japan

Ace Hotel Kyoto

Hipt designhotel i Kyotos kreative kvarter

Ace Hotel er et af Kyotos mest populære boutiquehoteller og ligger centralt placeret i Nakagyo Ward, i et smørhul af seværdigheder. Se frem til rummelige, komfortable værelser, der mesterligt kombinerer kreative designdetaljer med japanske håndværksværkstraditioner.

En amerikansk-japansk arkitektperle

Ace Hotel ligger i Shin-Puh-Kan komplekset, et historisk bygningskompleks fra 1926. Engang hjemsted for Kyotos telefoncentral, men som i dag huser butikker og restauranter, der tiltrækker Kyotos kreative klasse, lokale handlende og turister. Ace Hotel er skabt af en af Japans mest succesfulde nulevende arkitekter, Kengo Kuma, og det L.A-baserede designstudie, Commune Design. Her kan designelskere nyde synet af trendy designhåndværk, såsom indigofarvede bambuslofter og vævede kobberlanterner, skabt af mere end 50 japanske designfirmaer.

XL Japan Ace Hotel Kyoto Birdseye Rendering
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Moderne gastronomi

Hotellets tre restauranter har lidt for enhver smag. På bistroen Kōsa kan I sætte tænderne i sæsonbestemte retter akkompagneret af naturvin, mens Piopiko serverer moderne mexikanske fristelser og cocktails skabt af Michelin-kokken Wes Avila. På hotellets øverste etage finder I Mr. Maurice’s Italian, som serverer frisk pasta, pizza, vin og cocktails.

Stumptown Roasters

Hotellets kaffebar, Stumptown Roasters, bringer jer kaffeforkælelse dagen lang. Smager latten eller det sorte guld af mere, kan der tilkøbes et kaffekort til ubegrænsede kaffeordrer dagen lang.

Fitnesscenter

Skal I holde fast i fitnessrutinen på ferien, kan I træne i hotellets udmærkede fitnesscenter.

Tæt på Kyotos kulturelle seværdigheder

Ikke langt fra hotellet ligger den fascinerende shogun-fæstning fra 1603 kaldet Nijō Castle samt Kyoto Museum, Kyoto International Manga Museum og den populære overdækkede shoppinggade, Nishiki Market, hvor I kan købe lokalproduceret keramik, nips og sushispecialiteter. Det er let at komme rundt i byen fra hotellet til fods eller med metro og tog. I kan også låne en af hotellets elcykler og køre på sightseeing langs floden.

Sådan skal I bo

Glæd jer til at bo i et af hotellets 213 stilfulde værelser med Samiro Yunoki-kunst på væggene, pladespillere og smukke Pendelton-uldtæpper på sengene. Alt er skabt i høj kvalitet med gennemtænkte designdetaljer, der bidrager til et varmt, æstetisk udtryk. Ace Hotel Kyoto tilbyder både rummelige værelser, suiter og studios med enten kingsize senge eller enkeltmandssenge, og er perfekt til både par og familier. Alle værelser er udstyret med et siddeområde, TV, aircondition, wi-fi, værdiskab samt et skønt badeværelse med bidet, badeartikler og føntørrer. Nogle værelser har desuden fritstående badekar.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Kobe Beef Expensive Meat
Kyoto, Japan, Asien

Japans kultur og køkken

15 dage fra

52.500 kr.

Glæd jer til

Det kulinariske Tokyo og Takayama med lokalguide

Autentisk ryokan med kokkekunst og varme kilder

Kokkeskole i det gamle Kyoto

Bo på et museum på Naoshima Art Island

Samuraier, geishaer og templer i Kanazawa

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.