• Det betagende tempel, Kiyomizu-dera, med udsigt til den moderne storby Kyoto, Japan
 • Se udklædte maiko geishaer i Gion, som er Kyoto's berømte geisha distrikt
 • Kinkaku-ji templet med den gyldne pavillon i Kyoto
 • Lokale i Gion-distriktet

Rejser til Kyoto, Japan

Bag sminken på Japans gamle kejserby

Gion-distriktet, thehuse og geishaer

2000+ templer og helligdomme

Travle madmarkeder og hyggelige izakayaer

Udflugter i øjenhøjde med lokalbefolkningen

Håndplukkede hoteller med den bedste beliggenhed

Læs mere

En kimonoklædt og hvidpudret geisha tripper ned ad gaden i Gion-distriktet. Et stenkast derfra venter kirsebærtræerne langs Kamogawa-floden på at springe ud i lyserødt flor. I kontrast til den futuristiske hovedstad er tempoet i Kyoto, Japans gamle kejserby, mere afslappet.

Velbevaret tempelby

Op gennem historien er Kyoto blevet raseret af et utal af krige og naturkatastrofer, men slap for næsten for ødelæggelser under 2. verdenskrig. Derfor står byens historiske kvarterer og mere end 1600 buddhistiske templer og 400 shinto-helligdomme uskadte den dag i dag. 

Moderne metropol

Men Kyoto er mere end et levende museum. Som en lille storby med næsten halvanden million indbyggere er her også fokus på fremdrift og teknologi. Ligesom i mange andre af Japans storbyer skyder skyskraberne op som paddehatte – og så er Kyoto i øvrigt Nintendos hjemby. 

Geishaer, geikoer og thehuse

I Kyoto kalder geishaerne sig for geiko - ’kvinde af kunsten’ – fremfor geisha, der blot betyder ’kunstner’. Og med rig tradition for kunst og kultur har Kyoto naturligvis flere geiko-distrikter, hvoraf Gion er det største og mest eksklusive – ikke kun i Kyoto, men i hele Japan. Du kan f.eks. opleve det på cykel i Kyotos baggader.

Her ligger de fineste og ældste thehuse (ochaya) og chancen er god for at få et glimt af en geiko og hendes maiko (lærling) på vej fra en optræden til den næste. Eller måske skal I opleve en autentisk og sirlig Japansk teceremoni

Ultrafrisk sushi på Nishiki Market 

De første boder på Nishiki Market åbnede omkring år 1310 og solgte udelukkende fisk, men i dag er der tale om et madmarked fordelt på fem smalle gader med alskens lokale specialiteter, kokkegrej og den friskeste sushi. 

Kejserens Kyoto

Kyoto tjente som Japans hovedstad og residens for kejserfamilien fra år 749 til 1868. Resultatet er en overflod af smukke regeringsbygninger såsom Shogunens hvide slot og kejserfamiliens to paladser, der begge ligger midt i byen i Kyoto Imperial Park. 

Biwa – Kyotos spisekammer

Et stenkast fra Kyoto finder I Japans største sø, Biwa, omgivet af rismarker og gårde, der forsyner storbyen med mad. Tag en afstikker og oplev livet på landet. Vi kan anbefale en udflugt til en lille, venlig landsby på Biwas sydlige bred, hvor I møder en lokal familie og tager del i madlavningen.

Udvalgte hoteller i centrum

Vi har fundet de bedste hoteller med tre, fire og fem stjerner i Kyotos centrale distrikter. Vi er store fans af de rene linjer og japanske islæt på The Celestine 4+*, der ligger nær Gion-distriktet. Et budgetvenligt alternativ med en super beliggendhed tæt på Nishiki Market er Hotel Vista Premio 3 *. Og ellers kan vi kun anbefale 5-stjernet luksus på Four Seasons Kyoto, hvor spa-afdeling og japansk have med dam sikrer rendyrket velvære.

Fantastiske rejser til Kyoto

Spændende oplevelser i og omkring Kyoto

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.