XL Japan Dhawa Yura Bar From Garden
Kyoto, Japan

Dhawa Yura

Boutiquehotel i Kyotos historiske Gion-distrikt

Se frem til at bo i en fredfyldt oase i hjertet af Kyoto, ikke langt fra byens store seværdigheder. Gå på opdagelse i Gion-distriktets tehuse, templer og teatre, og nyd hotellets lækre faciliteter om aftenen.

Tempelbyen Kyoto

Kyoto er Japans kulturelle hovedstad med mere end 2000 templer og helligdomme. Her er masser at se. Gå på opdagelse i Gion- og Higashiyama-distriktet; I vil se at byen emmer af fortidens historierigdom med originale træhuse, sirligt anlagte prydhaver, geishaer og traditionelle tehuse.

XL Japan Dhawa Yura Lobby Trees
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

En fredfyldt oase

Hotellet slog dørene op i 2015 og er en del af den velrenommerede Banyan Tree-hotelkæde. Hotellet er som en rolig zen-oase midt i byen, hvor moderne design smelter sammen med historisk arkitektur og naturens elementer. Efter en dag på farten kan I glæde jer til at gå til ro i himmelske senge og nyde godt af hotellets lækre spabehandlinger og gastronomi.

Moderne gastronomi

Øst møder vest i hotellets restaurant og bar. Nyd en mør wagyu-bøf fra grillen eller moderne japanske retter med skaldyr og fisk hele dagen på Grill 54th. Bar 1867 serverer en indbydende Afternoon Tea og innovative cocktails, der leger med form, smag og præsentation.

Spa og wellbeing

Trænger I til at få løsnet op i nakke og skuldre, så tilbyder hotellets spa en lang liste af skønne krops- og ansigtsbehandlinger.

Moderne værelser

Hotellets værelser spænder over ni forskellige værelseskategorier med enkeltværelser til par og værelser en suite til familier. Her kan vælges mellem en kingsize seng eller to enkeltsenge. Værelserne er lækkert indrettede i kvalitetsmaterialer i afdæmpede farver og er udstyret med værdiskab, minibar, kaffe- og tefaciliteter, TV og wi-fi. Badeværelserne er skønne og moderne med rainshowerbruser, badeartikler og badekåber.

Suveræn beliggenhed

Hotellet ligger i Gion-distriktet i gåafstand til nogle af Kyotos bedste seværdigheder. Ikke langt derfra ligger Kyotos mest stemningsfulde og trafikfri-gade, Pontocho Alley, som er prydet med traditionelle butikker, restauranter og VIP-klubber, hvor I kan spotte geishaer underholde fornemme gæster om aftenen. Et kvarters gang fra hotellet kan I udforske de fristende nips-, slik- og madboder i det farverige Nishiki Market. Det er let at komme rundt til fods eller med tog og metro i Kyoto. Sanjo togstation og Higashiyama metrostation ligger blot 3 minutters gang fra hotellet.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Woman Japanese Kimono Temple Garden Bridge Fall Autumn
Tokyo, Japan, Asien

Japan kort og godt

11 dage fra

38.500 kr.

Glæd jer til

Tokyos skyskrabere og japansk streetfood

Mt. Fuji og ryokan-ophold i Hakones bjerge

Cykeltur og kejserlige historier i Kyoto

Te-ceremoni, templer og geishaer

Håndplukkede 4-4+* hoteller og ryokan

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.