• Kimonoklædt kvinde i smuk tempelhave i efteråret i Japan
 • Tokyo i Japan er en storby i konstant udvikling
 • Japansk theceremoni i Kyoto
 • Det betagende tempel, Kiyomizu-dera, med udsigt til den moderne storby Kyoto, Japan

Japan kort og godt

Oplevelser for livet i Tokyo, Hakone og Kyoto, 11 dage fra 34.500 kr.

Glæd jer til:

Tokyos skyskrabere og japansk streetfood

Mt. Fuji og ryokan-ophold i Hakones bjerge

Cykeltur og kejserlige historier i Kyoto

Te-ceremoni, templer og geishaer

Håndplukkede 4-4+* hoteller og ryokan

Læs mere

Fra Tokyos skyskrabere til Mount Fujis tinde – Japan har mange højdepunkter, og på denne rejse oplever I de største. Slap af i varme kilder, bo på en moderne ryokan og smag den fineste japanske cuisine i Tokyo, Hakone og Kyoto.

Rejse til Japans højdepunkter

Som et haikudigt - smukt og alt for hurtigt overstået - har vi skabt en rejse, hvor I oplever Japans absolut største højdepunkter på bare 11 dage. Lad jer omslutte af Tokyos millionmylder, mærke naturen omkring Mount Fuji og skønheden i Kyotos gamle templer.

I tilbringer mindst mulig tid på farten, omgår de værste turistfælder og kommer ud i det fine, rå og storslåede Japan – med alt, hvad det indebærer af neonlys, bjerge og te, serveret på ægte japansk maner.

Masser af japansk velsmag

Det japanske køkken er farvestrålende, smagfuldt og mangfoldigt. I skal selvfølgelig stifte bekendtskab med kaiseki – Japans haute cuisine – ligesom I skal opleve en traditionsrig te-ceremoni.     

Et af rejsens kulinariske højdepunkter indtræffer allerede i Tokyo, hvor I med engelsktalende guide oplever et udpluk af spisesteder og smager et væld af japanske specialiteter og delikatesser i gadehøjde.

Udvalgte 4-4+* hoteller og ryokans

Med bare 11 dage til at opleve et helt land er det vigtigt, at I kommer bag facaden og udenom turistflokkene. Når I besøger Hakone National Park, bor I derfor på en afsidesliggende ryokan, så I virkeligt kan mærke naturen omkring jer, mens I bader i jeres egen, private kilde.

I det hele taget har vi udvalgt hoteller og ryokans, hvis beliggenhed og atmosfære i sig selv er en oplevelse.

Skræddersyede rejser til Japan

Hotellerne, oplevelserne og antallet af rejsedage, vi her foreslår, skal kun opfattes som forslag. Måske vil I have flere dage det ene eller det andet sted? Måske vil I gerne supplere med nogle dages badeferie i det japanske øhav? Tag en snak med os om de ønsker, I har for jeres rejse til Japan. Vi kender Japan og skræddersyer gerne en rejse, der passer til jer.

Program

Dag 1-2
Ankomst til Tokyo og intro ved guide

Tokyo Skytree er 634 meter højt og er Japans højeste bygningsværk. Her findes bl.a. restaurant, galleri og caf'e.Afrejse fra Danmark med ankomst i Tokyo den følgende dag. I lufthavnen i Tokyo mødes I med Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som kører jer i shuttlebus til jeres hotel i det centrale Shiodome-distrikt. I tjekker ind på Park Hotel Tokyo 4*, hvor I har direkte adgang til metroen og udsigt til Tokyo Tower.

Senere på dagen har vi arrangeret et par timers praktisk orientering med lokal, engelsktalende guide, som møder jer i lobbyen for at give en personlig introduktion til jeres rejseprogram, svare på spørgsmål etc. Guiden introducerer jer også til jeres nærområde, metrosystemet eller hvad I måtte ønske.

Smukt bybillede af Tokyo om aftenenResten af dagen og aftenen er på egen hånd. Trænger I til at slappe af ovenpå rejsen, kan vi anbefale et besøg i hotellets internationalt anerkendt spa, eller måske vil I ud på opdagelse i byen - i så fald tager I bare elevatoren fra jeres etage og ned til Shiodome og Shinbashi-metrostationerne, hvorfra I kommer nemt omkring i Tokyo.

Vil I vide mere om Tokyo? Læs også denne artikel med vores tips til Tokyo.

Dag 3-4
Tokyo på en spisepind og tid på egen hånd

Crab cakes i TokyoOm formiddagen mødes I med en madglad og engelsktalende lokalguide. Sammen skal I på en streetfood-byvandring, hvor I oplever et af Tokyos ældre kvarterer og introduceres til Japans mangfoldige madscene. Smag et bredt udvalg af japanske specialiteter og delikatesser fra madmarkedet, nyd et glas sake og slurk en omgang rygende varme nudler ned.

Tokyo som I føler for det

På fjerdedagen kan I nyde dage på egen hånd. Hvordan er helt op til jer. Vi har selvfølgelig masser af forslag til, hvordan I bedst får det hele med – vi kan fx anbefale en guidet cykeltur, hvor I oplever nogle af Tokyos mere ukendte men arkitektonisk interessante distrikter.   

Dag 5
Ryokan i Hakones bjerge

Open air-bad på terrassen i jeres Guest Room With Hot Spring på Kai Sengokuhara, JapanEt par timers tog- og taxirejse bringer jer dybt ind i Hakone nationalparkens skovklædte bjerge. Her venter jeres ryokan, som er en form for japansk kro, hvor I kan bade i varme kilder - onsen - og spise traditionel japansk gourmetmad – kaiseki.

Kai Sengokuhara, som I tjekker ind på, er den moderne luksusudgave af en japansk ryokan, og her har I jeres egen, private kilde på balkonen foruden et stort fælles onsen-område, hvor I med fordel kan tilbringe resten af dagen.

Dag 6
Bjergtagende natur og Mt. Fuji i Hakone

Se skyerne af svovldampe, der stiger op fra Mount Owakudani i Hakone National ParkUdstyret med et Hakone Free Pass, som I jo er blevet, ligger nationalparken og alle dens oplevelser for jeres fødder. I kan med andre ord rejse ubegrænset med bus, tog og kabelbane mellem bjerge, dale, museer og søer. Tag fx kabelbanen op til Mount Owakudani og se skyerne af svovldampe, der stiger op fra bjerget.

I kan også tage kabelbanen videre og glide mod søen Ashinoko, dannet under et vulkanudbrud for mere end 3000 år siden. Der findes også kunstmuseer og mange smukke vandreruter i nationalparken, hvor I kommer forbi gamle skovtempler og tehuse.

Dag 7
Med shinkansen til Kyoto

Højhastighedstoget Tōkaidō Shinkansen bevæger sig igennem det japanske landskab med 300 km/tDer er lige tid til et sidste dyp i de varme kilder, inden turen fortsætter med først taxi og ellers højhastighedstoget, shinkansen, til Kyoto.

Ikke færre end 2000 templer og helligdomme findes i Kyoto, hvoraf 17 er på UNESCOs Verdensarvsliste. Her er altså rigeligt at nå, men start med at tjekke ind i æstetiske omgivelser på The Celestine 4+*, der ligger i et charmerende hjørne af det historiske Gion-distrikt.

Restaurant Endo på The Celestine Kyoto Gion i Japan

Resten af dagen er på egen hånd, og vi kan afsløre, at man spiser ualmindeligt godt i hotellets egen japanske restaurant, men vi kan også arrangere en guidet rundvisning i Kyotos geisha-distrikt og middag med en maiko (geisha-lærling).

 
Dag 8-10
Pedaleventyr og teceremoni

Imperial Palace Park i Kyoto, JapanFørst skal I opleve Kyotos historiske bydele fra en cykelsaddel. I selskab af fortællende lokalguide hjuler I ad Kyotos gamle handelsgader med velbevarede købmandshuse i træ og langs byens floder. I ser paladset og de smukke tehuse og teatre, hvor Kyotos geishaer og deres lærlinge underholder med musik og dans. Måske er I heldige at få et glimt af dem, når de skynder sig afsted over toppede brosten i træsandaler, mens I selv kører forbi på to hjul.    

Turen varer omkring tre timer, hvorefter resten af dagen er på egen hånd. I har cyklerne til rådighed resten af dagen, så I kan komme godt rundt i Kyoto.

Japansk teceremoniTil te hos en mester

Den følgende dag skal I stifte bekendtskab med et traditionsrigt ritual fra en tid, der er knapt så svunden, som man måske skulle tro. Teceremoniens ædle kunst dyrkes stadig i stor stil i Japan, og en ceremonimester er flere år om at uddanne sig. 

På rejsens andensidste dag besøger I en teceremoni-mester i hans private hjem og lærer om teceremoniens historie og praksis, inden I selv, på mesterens foranledning, brygger den helt perfekte kop te.

Her slutter undervisningen naturligvis ikke, for selve serveringen af teen er i sig selv en videnskab, som I her får et unikt indblik i. Smag et udvalg af traditionelle søde sager og sip en kop grøn matcha-te, før I tager afsked med ceremonimesteren.

Dag 11
Hjemrejse fra Kyoto

Bylivet pulserer i Kyoto, Japans 7. største byJeres japanske eventyr har nået enden. Transfer i delt shuttlebus fra Kyoto er arrangeret til lufthavnen, som I flyver hjem til Danmark fra.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

vOKSENPRIS

Japan kort og godt
RejseperiodeDobbelt
21.01.21 - 19.03.2134.000-36.000
20.03.21 - 11.04.2144.000-46.000
12.04.21 - 23.04.2138.000-40.000
24.04.21 - 09.05.2144.000-46.000
10.05.21 - 11.07.2134.000-40.000
12.07.21 - 06.09.2144.000-46.000
07.09.21 - 13.11.2138.000-40.000
14.11.21 - 28.11.2144.000-46.000
29.11.21 - 22.12.2138.000-40.000
23.12.21 - 31.12.2144.000-46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rejser i med børn? Ring for børnepriser

 

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Tokyo / Kyoto-København
 • Lufthavnsskatter
 • Ankomstguide i Tokyo lufthavn
 • Transport fra lufthavn til hotel i Tokyo
 • Privat velkomstmøde i Tokyo
 • PASMO-kort til lokal transport med JPY 1.500 i kredit
 • Togrejse mellem Tokyo, Hakone og Kyoto
 • 3 nætter på Park Hotel 4*, Tokyo. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Tokyo på en spisepind
 • 2 nætter på Kai Sengokuhara 4*, Hakone. Japanese-Western værelse, inkl. morgen- og aftensmad.
 • 3 dages Hakone Free Pass
 • 4 nætter på The Celestine 4+*, Kyoto. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kyoto fra en cykelsadel
 • Oplevelse: Teceremoni i Kyoto
 • Transfer til Kansai Lufthavn
 • Personlig rejse-app og lomme-WiFi til hele turen

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Japan kan besøges året rundt, men rejsens fra-pris kan variere, hvis jeres ønskede rejsetidspunkt kolliderer med festivaler, lange weekender/helligdage, store events som Rugby World Cup og OL eller kirsebærtræernes blomstring. Derfor anbefaler vi også, at I booker rejsen i god tid. Kontakt os og få et prisoverslag.
 • Rejser i med børn? Japan er et fantastisk land for familier og rejsen kan skræddersyes til jeres behov. Vi skal måske ændre en værelsestype, et hotel eller en oplevelse. Ring til vores Japan-ekspert og få en snak om lige præcis jeres rejse.