Xl Japan Woman Japanese Kimono Temple Garden Bridge Fall Autumn

Japan kort og godt

Japan kort og godt

11 dage fra 38.500 kr.

Kontakt Louise

Tlf. 33 320 320

Oplevelser for livet i Tokyo, Hakone og Kyoto

Fra Tokyos skyskrabere til Mount Fujis tinde – Japan har mange højdepunkter, og på denne rejse oplever I de største. Slap af i varme kilder, bo på en moderne ryokan og smag den fineste japanske cuisine i Tokyo, Hakone og Kyoto.

Rejse til Japans højdepunkter

Som et haikudigt - smukt og alt for hurtigt overstået - har vi skabt en rejse, hvor I oplever Japans absolut største højdepunkter på bare 11 dage. Lad jer omslutte af Tokyos millionmylder, mærke naturen omkring Mount Fuji og skønheden i Kyotos gamle templer.

I tilbringer mindst mulig tid på farten, omgår de værste turistfælder og kommer ud i det fine, rå og storslåede Japan – med alt, hvad det indebærer af neonlys, bjerge og te, serveret på ægte japansk maner.

 

Glæd jer til

 • Tokyos skyskrabere og japansk streetfood
 • Mt. Fuji og ryokan-ophold i Hakones bjerge
 • Cykeltur og kejserlige historier i Kyoto
 • Te-ceremoni, templer og geishaer
 • Håndplukkede 4-4+* hoteller og ryokan

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tokyo 3 nætter på Tokyo 3 Højdepunkter Udforsk byen på egen hånd og smag på Japans mangfoldige madscene med en lokal guide. Udforsk byen på egen hånd og smag på Japans mangfoldige madscene med en lokal guide.
Hakone 2 nætter på Hakone 2 Højdepunkter Glæd jer til at bo med udsigt til Mt. Fuji, omgivet af skove, kunstmuseer og varmekilder. Glæd jer til at bo med udsigt til Mt. Fuji, omgivet af skove, kunstmuseer og varmekilder.
Kyoto 4 nætter på Kyoto 4 Højdepunkter Deltag i en traditionel teceremoni og tag på guidet cykeltur gennem historiske kvarterer og geishaer. Deltag i en traditionel teceremoni og tag på guidet cykeltur gennem historiske kvarterer og geishaer.
Xl Japan Hakone Mount Fuji Hakone Ropeway Cablecar
Xl Japan Hakone Kai Sengokuhara Guest Room With Hot Spring Terrace
Xl Japan Cherry Blossom Trees
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Afrejse fra Danmark med ankomst i Tokyo den følgende dag. I lufthavnen i Tokyo mødes I med Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som kører jer i shuttlebus til jeres hotel i det centrale Shiodome-distrikt. I tjekker ind på The Gate Hotel Tokyo by Hulic 4*, hvor I bor midt i Tokyos ikoniske butikskvarter, Ginza, med tre metrostationer lige uden for døren.

Senere på dagen har vi arrangeret et par timers praktisk orientering med lokal, engelsktalende guide, som møder jer i lobbyen for at give en personlig introduktion til jeres rejseprogram, svare på spørgsmål etc. Guiden introducerer jer også til jeres nærområde, metrosystemet eller hvad I måtte ønske.

Xl Japan Tokyo Tokyo Skytree Cityview

Resten af dagen og aftenen er på egen hånd. Trænger I til at slappe af ovenpå rejsen, kan vi anbefale et besøg i hotellets internationalt anerkendt spa, eller måske vil I ud på opdagelse i byen - i så fald tager I bare elevatoren fra jeres etage og ned til Shiodome og Shinbashi-metrostationerne, hvorfra I kommer nemt omkring i Tokyo.

Vil I vide mere om Tokyo? Læs også denne artikel med vores tips til Tokyo.

Xl Japan Tokyo Gourmet Street Food Lanterns

Om formiddagen mødes I med en madglad og engelsktalende lokalguide. Sammen skal I på en streetfood-byvandring, hvor I oplever et af Tokyos ældre kvarterer og introduceres til Japans mangfoldige madscene. Smag et bredt udvalg af japanske specialiteter og delikatesser fra madmarkedet, nyd et glas sake og slurk en omgang rygende varme nudler ned.

Tokyo som I føler for det

På fjerdedagen kan I nyde dage på egen hånd. Hvordan er helt op til jer. Vi har selvfølgelig masser af forslag til, hvordan I bedst får det hele med – vi kan fx anbefale en guidet cykeltur, hvor I oplever nogle af Tokyos mere ukendte men arkitektonisk interessante distrikter.   

Xl Japan Tokyo Gourmet Street Food Noodles
Xl Japan Tokyo Gourmet Street Food Crab Cakes
Xl Japan Tokyo Gourmet Street Food By Night

Et par timers tog- og taxirejse bringer jer dybt ind i Hakone nationalparkens skovklædte bjerge. Her venter jeres ryokan, som er en form for japansk kro, hvor I kan bade i varme kilder - onsen - og spise traditionel japansk gourmetmad – kaiseki.

Kai Sengokuhara, som I tjekker ind på, er den moderne luksusudgave af en japansk ryokan, og her har I jeres egen, private kilde på balkonen foruden et stort fælles onsen-område, hvor I med fordel kan tilbringe resten af dagen.

Xl Japan Hakone Kai Sengokuhara Annex Suite Room Beds
Xl Japan Hakone Kai Sengokuhara Lounge
Xl Japan Hakone Kai Sengokuhara Public Hot Spring

Udstyret med et Hakone Free Pass, som I jo er blevet, ligger nationalparken og alle dens oplevelser for jeres fødder. I kan med andre ord rejse ubegrænset med bus, tog og kabelbane mellem bjerge, dale, museer og søer. Tag fx kabelbanen op til Mount Owakudani og se skyerne af svovldampe, der stiger op fra bjerget.

I kan også tage kabelbanen videre og glide mod søen Ashinoko, dannet under et vulkanudbrud for mere end 3000 år siden. Der findes også kunstmuseer og mange smukke vandreruter i nationalparken, hvor I kommer forbi gamle skovtempler og tehuse.

Xl Japan Hakone Owakudani Cable Car
Xl Japan Hakone Owakudani Sulphur Fumes
Xl Japan Hakone Shrine Lake Ashinoko

Der er lige tid til et sidste dyp i de varme kilder, inden turen fortsætter med først taxi og ellers højhastighedstoget, shinkansen, til Kyoto.

Xl Japan Tokyo Shinkansen Bulletrain Mt Fuji

Ikke færre end 2000 templer og helligdomme findes i Kyoto, hvoraf 17 er på UNESCOs Verdensarvsliste. Her er altså rigeligt at nå, men start med at tjekke ind i æstetiske omgivelser på Dhawa Yura 4*, der ligger i det charmerende, historiske Gion-distrikt.

Resten af dagen er på egen hånd, og vi kan afsløre, at man spiser ualmindeligt godt i hotellets egen japanske restaurant, men vi kan også arrangere en guidet rundvisning i Kyotos geisha-distrikt og middag med en maiko (geisha-lærling).

XL Japan Dhawa Yura Forbes GRILL Bamboo M4a4147a
XL Japan Dhawa Yura Food (4)
XL Japan Dhawa Yura Bedroom

Først skal I opleve Kyotos historiske bydele fra en cykelsaddel. I selskab af fortællende lokalguide hjuler I ad Kyotos gamle handelsgader med velbevarede købmandshuse i træ og langs byens floder. I ser paladset og de smukke tehuse og teatre, hvor Kyotos geishaer og deres lærlinge underholder med musik og dans. Måske er I heldige at få et glimt af dem, når de skynder sig afsted over toppede brosten i træsandaler, mens I selv kører forbi på to hjul.    

Turen varer omkring tre timer, hvorefter resten af dagen er på egen hånd. I har cyklerne til rådighed resten af dagen, så I kan komme godt rundt i Kyoto.

Xl Japan Kyoto Kyoto Imperial Park Royal Castle Autumn

Til te hos en mester

Den følgende dag skal I stifte bekendtskab med et traditionsrigt ritual fra en tid, der er knapt så svunden, som man måske skulle tro. Teceremoniens ædle kunst dyrkes stadig i stor stil i Japan, og en ceremonimester er flere år om at uddanne sig. 

På rejsens andensidste dag besøger I en teceremoni-mester i hans private hjem og lærer om teceremoniens historie og praksis, inden I selv, på mesterens foranledning, brygger den helt perfekte kop te.

Her slutter undervisningen naturligvis ikke, for selve serveringen af teen er i sig selv en videnskab, som I her får et unikt indblik i. Smag et udvalg af traditionelle søde sager og sip en kop grøn matcha-te, før I tager afsked med ceremonimesteren.

Xl Japan Japanese Tea Ceremony Woman

Xl Japan Kyoto Skyline At Dusk

Jeres japanske eventyr har nået enden. Transfer i delt shuttlebus fra Kyoto er arrangeret til lufthavnen, som I flyver hjem til Danmark fra.

Autentiske oplevelser

Det skal I opleve på jeres rejse

Det japanske køkken er farvestrålende, smagfuldt og mangfoldigt. I skal selvfølgelig stifte bekendtskab med kaiseki – Japans haute cuisine – ligesom I skal opleve en traditionsrig te-ceremoni.     

Et af rejsens kulinariske højdepunkter indtræffer allerede i Tokyo, hvor I med engelsktalende guide oplever et udpluk af spisesteder og smager et væld af japanske specialiteter og delikatesser i gadehøjde.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Med bare 11 dage til at opleve et helt land er det vigtigt, at I kommer bag facaden og udenom turistflokkene. Når I besøger Hakone National Park, bor I derfor på en afsidesliggende ryokan, så I virkeligt kan mærke naturen omkring jer, mens I bader i jeres egen, private kilde.

I det hele taget har vi udvalgt hoteller og ryokans, hvis beliggenhed og atmosfære i sig selv er en oplevelse.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Tokyo / Kyoto-København
 • Lufthavnsskatter
 • Ankomstguide i Tokyo lufthavn
 • Transport fra lufthavn til hotel i Tokyo
 • Privat velkomstmøde i Tokyo
 • PASMO-kort til lokal transport med JPY 1.500 i kredit
 • Togrejse mellem Tokyo, Hakone og Kyoto
 • 3 nætter på The Gate Hotel Tokyo by Hulic 4*, Tokyo. Classy værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Tokyo på en spisepind
 • 2 nætter på Kai Sengokuhara 4*, Hakone. Japanese-Western værelse, inkl. morgen- og aftensmad.
 • 3 dages Hakone Free Pass
 • 4 nætter på Dhawa Yura 4+, Kyoto. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kyoto fra en cykelsadel
 • Oplevelse: Teceremoni i Kyoto
 • Transfer til Osaka Lufthavn
 • Personlig rejse-app og lomme-WiFi til hele turen
Pris per person ved 2 voksne
Japan kort og godt
RejseperiodeDobbelt
24.04.24 ‑ 31.05.2442.000‑49.000
01.06.24 ‑ 28.06.2438.000‑41.000
29.06.24 ‑ 06.09.2444.000‑51.000
07.09.24 ‑ 31.12.2442.000‑49.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Japan kan besøges året rundt, men rejsens fra-pris kan variere, hvis jeres ønskede rejsetidspunkt kolliderer med festivaler, lange weekender/helligdage eller store begivenheder som kirsebærtræernes blomstring. Derfor anbefaler vi også, at I booker rejsen i god tid. Kontakt os og få et prisoverslag.
 • Rejser i med børn? Japan er et fantastisk land for familier og rejsen kan skræddersyes til jeres behov. Vi skal måske ændre en værelsestype, et hotel eller en oplevelse. Ring til vores Japan-ekspert og få en snak om lige præcis jeres rejse.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Japan

Hotellerne, oplevelserne og antallet af rejsedage, vi her foreslår, skal kun opfattes som forslag. Måske vil I have flere dage det ene eller det andet sted? Måske vil I gerne supplere med nogle dages badeferie i det japanske øhav? Tag en snak med os om de ønsker, I har for jeres rejse til Japan. Vi kender Japan og skræddersyer gerne en rejse, der passer til jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.