Xl Japan Takayama Hidatei Hanaougi Onsen Bath
Takayama, Japan

Hidatei Hanaougi

Autentisk ryokan med onsen og fabelagtig kaiseki-middag

Bo i ryokan i udkanten af Takayama i Hida-bjergene. På Hidatei Hanaougi har I komfortable værelser og adgang til stort fællesbad ud til den smukke japanske have og udsøgte kaiseki-middage – luksuriøst og autentisk!

Japansk gæstfrihed på Hidatei Hanaougi

Der findes næppe noget så autentisk japansk som oplevelsen ved at bo i ryokan. Fra skydedørene af rispapir til fællesbadene med varmt kildevand er der tale om en helhedsoplevelse, der langt overstiger enhver anden form for hotelophold. Det gør sig i dén grad gældende på Hidatei Hanaougi, hvor man sætter en ære i at få gæsterne til at føle sig velkomne og godt tilpas.

Det mærker I samme øjeblik, I træder indenfor. Hidatei Hanaougi ligger i fredfyldte, naturskønne omgivelser knapt 10 minutters kørsel fra Takayama Station, og Hidateis Hanaougis egen shuttleservice sørger for, at I kommer godt frem. 

Onsen og japansk have

Traditionen tro er det at bo i ryokan forbundet med at bade i varme kilder – onsen - og Hidatei Hanaougi er ingen undtagelse. Ryokanen har en imponerende onsen, hvor I kan bade i varmt kildevand i smukke fællesbade bygget af sten og lokalt tømmer. Onsen-badene er opdelt i mande- og kvindeafdelinger, og I kan nyde afslappende bade indendørs såvel som udendørs i den smukke japanske have med udkig til trækronerne ovenover – ren balsam for sjælen! 

Læs også vores artikel om, hvordan det er at bo i en japansk ryokan med onsen.

Xl Japan Takayama Hidatei Hanaougi Kaiseki Cuisine 2
Xl Japan Takayama Hidatei Hanaougi Lobby
Xl Japan Takayama Hidatei Hanaougi Suite Bedroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser med vestlige senge

Hvis tanken om at sove på futon på gulvet ikke ligefrem tiltaler jer, men I stadig gerne vil have oplevelsen af at bo på en ægte, japansk ryokan med, så er Hidatei Hanaougi det helt rigtige valg for jer. Her findes flere udpræget japanske værelsestyper, men I har også mulighed for at vælge værelser med vestlige senge. Vores favorit heriblandt er Twin with garden and open air bath, hvor I, som navnet antyder, kan nyde godt af privat gårdhave med egen onsen.  

Børn er velkomne på Hidatei Hanaougi og bor med rabat afhængig af aldersgruppe. 

 

Spis fantastiske Kaiseki-retter

Endnu en fabelagtig fordel ved at bo i ryokan er kaiseki-måltidet, der traditionelt set består af 10-15 japanske gourmetretter. På Hidatei Hanaougi er både morgenmad og middag inkluderet i opholdet, så I kan altså se frem til mindst to udsøgte kaiseki-måltider, hvor der er kræset om den mindste detalje. Det er trods alt ikke uden grund, at kaiseki-måltidet også kaldes Japans haute cuisine, og på Hidatei Hanaougi er ingredienserne og råvarerne de absolut bedste fra Hida-regionen – her indgår bl.a. kød fra det anerkendte Hida-kvæg. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Kobe Beef Expensive Meat
Kyoto, Japan, Asien

Japans kultur og køkken

15 dage fra

53.000 kr.

Glæd jer til

Det kulinariske Tokyo og Takayama med lokalguide

Autentisk ryokan med kokkekunst og varme kilder

Kokkeskole i det gamle Kyoto

Bo på et museum på Naoshima Art Island

Samuraier, geishaer og templer i Kanazawa

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.