XL Japan Six Senses Kyoto Hotel East Facade
Kyoto, Japan

Six Senses Kyoto

En oase i downtown Kyoto

Midt i det historiske Higashiyama distrikt og blot få skridt fra buddhistiske templer, traditionelle tehuse og paladser finder I Six Senses Kyoto. Se frem til værelser i moderne japansk stil, ypperlig gastronomi og et spa i verdensklasse. Glæd jer til et ophold med forkælelse og velvære, for Six Senses er fuldendt luksus.

Perfekt beliggenhed i historisk bydel

Six Senses Kyoto ligger som en lille zenoase i det historisk velbevarede Higashiyama distrikt, der er kendetegnet af smalle gader med traditionelle købmandsbutikker, caféer, restauranter og træbygninger. Området er næsten som et autentisk tilbageblik til de mere end 1000 år, hvor Kyoto var Japans hovedstad. Blot 5-10 min. gang fra hotellet finder I Gion-distriktet, som bl.a. byder på geishaer i farverige kimonoer, Kennin-ji-templet med dens smukke zenhave, publignende izakayaer og shopping på Hanamikoji Street. Metrostationen Shichijo Station, der løber på Keihan linjen, ligger ti minutters gang fra hotellet. 

XL Japan Kyoto Higashiyama District In The Old Town Of Kyoto Cherrytree
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Multisensorisk gastronomi

Se frem til fine dining baseret på bæredygtige råvarer, der fortryller alle sanser og pirrer smagsløgene. Restauranten er åben hele dagen, og I kan vælge at spise ude eller inde. Six Senses har også en skøn sushirestaurant samt en Brew Bar. Følger I stien gennem zenhaven, finder I frem til cocktailloungen, hvor bl.a sakecocktails står på menuen. Er I på hotellet om eftermiddagen, så gå ikke glip af japanernes eftertragtede Afternoon Tea, som Six Senses naturligvis bringer deres helt eget twist på.

Velvære med Six Senses Spa

Six Senses er anerkendt verden over for deres tilgang til spa og velvære. Det er ikke uden grund. På Six Senses Kyoto kan I se frem til et holistisk japansk spakoncept med signaturbehandlinger, massage, afvekslende kolde og varme bade, sauna, dampbad og watsu-behandlinger; hvor kroppen afspændes i en pool, og derved skaber et vægtløst miljø. I Alchemy Bar kan I udvælge de urter og frugter, der taler til jeres sanser, og tilføje dem til jeres egne Six Senses spaprodukter for et personaliseret udtryk.

Efter et besøg i Recovery Bar fortager jetlag og træthed sig hurtigt. Med behandlinger såsom kompressionsmassage og ansigtsbehandlinger, der øger væske- og blodgennemstrømningen, så er I igen klar til at gå på opdagelse i Kyoto.

Aerial yoga, pool, meditation og fitness

Six Senses’ fokus på velvære ses både i det veludstyrede fitnesscenter samt i det innovative udvalg af aktiviteter, hvor I kan afprøve timer i aerial yoga og meditation m.m. Hotellets smukke pool inviterer også til et dyp som afslutning på dagens sightseeing.

Læring gennem leg

Børneklubben på Six Senses underholder børn i alle aldre med kreative sysler, wellness-aktiviteter og lege, hvor de små kan tilegne sig viden om økologi og bæredygtighed. Hotellet tilbyder desuden også nannyservice og babysitting, hvis I planlægger en længere spasession eller ønsker alenetid. 

Sådan skal I bo

Six Senses Kyoto slog dørene op i 2024 og byder på i alt 81 værelser og suiter fordelt på seks etager. De lyse og rummelige værelser og suiter er stilfuldt indrettede i moderne japansk stil, med Kyoto artefakter og kunst i afdæmpede farver og naturmaterialer. Til par anbefaler vi Deluxe City View King room eller Deluxe City View Twin room, hvor I kan se ud over nabolaget fra jeres balkon.

Værelserne er udstyret med aircondition, wi-fi, TV, bluetooth højtaler, minibar, kaffe-og tefaciliteter, badekåber, føntørrer, værdiboks, yogamåtte m.m.  

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Dining Room Food Prawns
Kyoto, Japan, Asien

Luksus og gourmet i Japan

13 dage fra

73.500 kr.

Glæd jer til

Luksusliv og Michelin mellem skyerne i Tokyo

Streetfood-tour i Tokyo med lokalguide

Luksuriøs ryokan med varme kilder og ypperlig kokkekunst

Kyotos sidegader på cykel

Håndplukkede 5* hoteller i Kyoto og Osaka

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.