• Indendørspool på Four Seasons i Kyoto, Japan
 • Kulinarisk oplevelse med rejer på Beniya Mukayu i Kaga, Japan
 • Indgangen til Beniya Mukayu i Kaga, Japan
 • Spa på Mandarin Oriental, Tokyo
 • Osaka Castle i Osaka nær Kobe i Japan

Luksus og gourmet i Japan

13 dage på de ypperste 5*-hoteller med Michelin og selvforkælelse. fra 51.500 kr.

Glæd jer til:

Luksusliv og Michelin mellem skyerne i Tokyo

Streetfood-tour i Tokyo med lokalguide

Luksuriøs ryokan med varme kilder og ypperlig kokkekunst

Kyotos sidegader på cykel

Håndplukkede 5* hoteller i Kyoto og Osaka

Læs mere

Bo med michelinstjerner mellem skyerne i Tokyo, ud til en Japansk have i Kyoto, på luksuriøs ryokan ved Hakusan-bjergets varme kilder og på dagsture, der tager jer med bag facaden. Japan, når Japan er bedst! 

Håndplukkede 5* hoteller og ryokans

Vi har udvalgt de hoteller og ryokans, der udmærker sig i en sådan grad på atmosfære og lokalt krydderi, at de i sig selv udgør helhedsoplevelser. Så selvom rammerne er luksuriøse, bliver I aldrig i tvivl om, at I er i Japan. Fra luksushotellet øverst i skyskraberen til den lille, autentiske ryokan sørger vi for, at I kommer ind under huden på de gamle skikke og den kultur, I er gæster i. 

gourmet, Gadekøkken og baggyder

Nogle af Japans dygtigste sushikokke og umami-mestre kokkerer for jer på jeres hoteller, men vi tager jer også med ned på gadeniveau. Gadekøkkener har godt nok ingen michelinstjerner, men med så mange smags- og sanseindtryk, som I får på Tokyos streetfood-tur, kunne det ligeså godt være tilfældet. 

Og så skal I cykle i Kyotos baggyder for at lære alle hemmelighederne, for selvom I bor på toppen skal I ikke snydes for livet på gadeplan.

Skræddersy rejsen til Japan

Alle Japan-rejser skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Oplevelser kan til- eller fravælges, hoteller kan justeres eller nedgraderes og destinationer ændres. Tal med vores eksperter om en skræddersyet rejse til Japan der matcher jeres ønske og budget.

Hvornår er det godt at rejse til Japan?

Japan kan besøges året rundt, men rejsens fra-pris kan variere, hvis jeres ønskede rejsetidspunkt kolliderer med festivaler, lange weekender/helligdage, store events som Rugby World Cup og OL eller kirsebærtræernes blomstring. Derfor anbefaler vi også, at I booker rejsen i god tid. Kontakt os og få et prisoverslag.

Program

Dag 1-2
Afrejse fra Danmark. Ankomst til Tokyo og intro ved guide

Tokyo Skytree er 634 meter højt og er Japans højeste bygningsværk. Her findes bl.a. restaurant, galleri og caf'e.I flyver fra Danmark på dag 1 og lander i Tokyo på dag 2.

I lufthavnen i Tokyo mødes I af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som sørger for transfer til jeres hotel i hjertet af Tokyo. Her tjekker I ind i 38 etagers højde på det luksuriøse Mandarin Oriental 5+*, der ligger i skyskraberen Nihonbashi Mitsui Tower. 

Senere på dagen har vi arrangeret et par timers praktisk orientering med lokal, engelsktalende guide, som møder jer i lobbyen for at give en personlig introduktion til jeres rejseprogram, svare på spørgsmål etc. Guiden hjælper jer også med at aktivere jeres togpas, foretage pladsreservationer, introducere jer til jeres nærområde etc.

Udsigt fra lobby, Mandarin Oriental, Tokyo

13 restauranter på hotellet

Aftenen er på egen hånd, og I kan for eksempel spise på en af hotellets 13 gourmetrestauranter, hvoraf 3 er med michelinstjerne, inden I suser ned med elevatoren for at gå på opdagelse i Nihonbashi-distriktet. Distriktet er ikke et af de mest berømte i byen, og derfor heller ikke særligt turistet, hvilket kan undre, for her er mange spændende specialitetsforretninger og sidegader med små butikker, der ikke har ændret koncept i flere århundreder.

Vil I vide mere om Tokyo? Læs også denne artikel med vores tips til Tokyo.

Dag 3-5
Tokyo på en spisepind

Crab cakes i TokyoTokyo er et mekka for foodies, og I indleder jeres besøg i metropolen med en kulinarisk introduktion til det japanske køkken. Udflugten med guide finder sted i de historiske shitamachi-kvarterer, der ligger som arkitektoniske tidslommer rundtomkring i centrum af byen. Mens I spadserer mellem madmarkeder og små, lokale beværtninger, giver guiden et levende indblik i japansk madkultur og sørger for, at I får mættet både maver og sanser.

Smukt bybillede af Tokyo om aftenenTokyo som I føler for det

På dag 4 og 5 oplever I byen på egen hånd. Vi har selvfølgelig masser af forslag til oplevelser og udflugter, som vi kan arrangere for jer – bare spørg os. 

Hvad med en cykeltur i selskab af Nyhavns lokale, engelsktalende guide, der tager jer gennem nogle af Tokyos hippeste kvarterer? Fra cykelsadlen oplever I en overflod af interessant arkitektur og urbant landskabsdesign i kvarterer som Shimo-Kitazawa og små, grønne åndehuller, hvor årstiderne folder sig ud i et hav af pink kirsebærblomster eller gyldent efterårsløv. Undervejs er inkluderet frokost på en charmerende japansk café.

Nikko National Park 125 kilometer fra Tokyo i JapanNikko National Park

Vi kan også anbefale dagsudflugter ud af byen, fx nordpå med højhastighedstoget til Nikko National Park, der er kendt for sin smukke skov med vandfald og vilde aber samt selvfølgelig Toshogu – det mest overdådigt dekorerede tempel i Japan.

Den enorme buddhastatue i kotokuin templet i Kamakura, JapanEller sydpå til kystbyen Kamakura, hvor I kan slikke sol på stranden (i hvert fald om sommeren) og se en række templer og helligdomme – heriblandt ’Great Buddha’, en enorm buddhastatue i bronze.

Dag 6-7
Rejs til Kaga Onsen og bo i luksuriøs ryokan

Nyd et varmt bad på Beniya Mukayu i Kaga, JapanI forlader Tokyo og rejser med højhastighedstoget - shinkansen – fire en halv time mod øst, til I når Kaga Onsen på landets modsatte kyst. Kaga Onsen er en charmerende, lille kystby, hvis placering ved foden af det hellige Mount Hakusan har gjort byens varme kilder berømte. 

I hentes på stationen og køres den resterende, korte vej til jeres hjem for de næste to dage, den luksuriøse ryokan Beniya Mukayu 5*, der ligger i udkanten af byen, omgivet af tæt skov og en traditionel, japansk have.

Kulinarisk oplevelse med rejer på Beniya Mukayu i Kaga, JapanAutentisk japansk - Beniya Mukayu 5*

I har resten af dagen og hele den efterfølgende dag til på egen krop at opleve de mange glæder ved at bo i ryokan. Beniya Mukayu er så autentisk japansk, som det kan blive, med alt hvad det indebærer af varme kilder og exceptionel japansk gastronomi, og I kan især glæde jer til det traditionelle kaiseki-måltid på op til 15 udsøgte retter, der serveres med stor ærbødighed i den smukke restaurant med udsigt til haven og skoven.

Fik vi nævnt, at ryokanen er en af Rene Redzepkis favoritter?

Og så er der selvfølgelig de varme kilder, onsen, som Beniya Mukayu er anlagt omkring. Trætte kroppe og ømme muskler får nyt liv i det varme, naturlige kildevand fra Hakusan-bjerget, der fylder både de traditionelle fællesbade og jeres private onsen på værelsets balkon.

Kanazawa i JapanBesøg Kanazawa, hvis I har lyst

Hvis I får nok af at ligge i blød – hvor usandsynligt det end måtte være - kan vi anbefale en afstikker ind til Kanazawa, der ligger en halv time i tog fra stationen. I det 17. århundrede var Kanazawa Japans kulturelle og kunstneriske hovedstad, og det kan mærkes på de mange fine, gamle thehuse og kvarterer, hvor man mestrer traditionelle japanske kunsthåndværk såsom at dekorere med bladguld og male silkekimonoer i hånden.

Læg også vejen forbi den smukke japanske have Kenroku-en, det velbevarede samurai-distrikt og det gamle kejserpalads. Frokosten kan passende indtages på Omicho Market, der er kendt i hele Japan for sin gode sushi.   

Dag 8
Med toget til Kyoto

Japansk have på Four Seasons i Kyoto, JapanDer er lige tid til et sidste dyp i Hakusans hellige kilder, inden I forlader jeres ryokan. Rejsen fortsætter til Japans kulturelle epicenter, Kyoto, som I når efter knapt 2,5 time med toget. 

I Kyoto findes mere end 2000 templer og buddhistiske helligdomme, hvoraf de 17 er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. I tjekker ind på det elegante Four Seasons Kyoto 5+*, der ligger tilbagetrukket fra byens travle gader i et grønt hjørne af det populære, historiske tempelkvarter, omgivet af en mere end 800 år gammel japansk have. 

Imperial Palace Park i Kyoto, JapanKulturelle Kyoto

Kyoto er en by, der bugner af kulturelle oplevelser og seværdigheder. I har resten af dagen til at udforske dem på egen hånd, og vi kan selvfølgelig hjælpe med at arrangere oplevelser af særlig karakter – som for eksempel madlavningskursus eller en traditionel Japansk theceremoni. Mulighederne er mange, og vi foreslår desuden, at I fejrer jeres ankomst ved om aftenen at overvære en geisha-optræden i et af Kyotos traditionelle teatre. 

Vil I vide mere om Kyoto? Læs også denne artikel, hvor vi fortæller, hvad I ikke må gå glip af i Japans gamle kejserstad.

Dag 9-10
Bag facaden på Kyoto

Kyoto Bike TourDen bedste måde at opleve Kyoto på er fra en cykelsadel, og det er netop, hvad I gør på dagens halvdagsudflugt med lokal, engelsktalende guide. Fra cykelsadlen får I afdækket flere af Kyotos spændende, gamle kvarterer og kommer også ned ad de smalle gader, hvor de historiske thehuse ligger tæt. I starter i Gion-distriktet, hvor størstedelen af byens thehuse findes, og hvor geishaerne og deres lærlinge bor og arbejder. Herfra fortsætter cykelturen langs Shirakawa-kanalen og gennem Imperal Palace-parken, mens jeres guide fortæller historier fra de områder, I kører igennem.

Dagens tohjulede eventyr ender ved den smukke Kamogawa-flod, men pak ikke kameraerne væk endnu, for denne sidste del af ruten er særligt fotogen med kirsebærtræer på den ene side af gaden og travle madboder på den anden. 

Nara Park mellem Osaka og Kyoto i JapanKokkekursus eller tamme hjorte i Nara

Jeres sidste dag i Kyoto er på egen hånd. Måske vil I gerne udforske byens gader nærmere eller træde af den gængse turistrute og ind i en risbondes hjem, hvor I sammen laver maden og mødes i øjenhøjde. Vi kan også anbefale en afstikker til Nara, der i det 8. århundrede var Japans politiske og handelsmæssige centrum. I dag kan I gå på opdagelse mellem de mange gamle templer og helligdomme bevaret fra den tid.

Todaiji templet i Nara Park i Kyoto er verdens største bygning i træDe mest berømte ligger omkring Nara Park i indre by, hvor I desuden kan regne med at møde et stort antal af fritgående, tamme hjorte, der ikke anser mennesker for at udgøre nogen trussel. Ifølge den japanske shinto-religion er hjortene nemlig gudernes budbringere og må ikke gøres fortræd. I parken kan I besøge Naras Nationalmuseum, Kasuga Taisha-alteret med de mange bronzelanterner og Todaiji-templet, der er verdens største bygning i træ. I forhallen sidder Japans største buddha-statue, hvis ene hånd er ligeså lang som en voksen mand.

Dag 11
Rejs til Osaka

Terasse på The St. Regis Osaka i JapanI tager afsked med Kyoto, stiger ombord shinkansen og er fremme i Osaka efter bare en halv time med resten af dagen fri til oplevelser. I Osakas mest eftertragtede kvarter tjekker ind på det ekstravagante The St. Regis 5*, hvor I kan nyde godt af udsøgt japansk og europæisk gastronomi, roof top-bar, spa og butlerservice. Med sådanne omgivelser er det fristende at blive på hotellet, men der er god grund til at bevæge sig ud i byens travle gader.

Osakas skylineI gåafstand fra hotellet finder I Dotonbori-distriktet, Osakas restaurant-mekka. Her er gaderne fyldt med neonskilte og energiske butiksejere, der lokker med lokale delikatesser såsom takoyaki - blæksprutteboller – og fugu-fisken, der skal tilberedes af særligt trænede kokke for ikke at være dødeligt giftig. 

I modsatte retning af hotellet har I det moderne Umeda-distrikt, hvor arkitekturen er futuristisk og shoppingen er god. Tag turen op i toppen af Umeda Sky Building og få et 360 graders open air panorama-vue over Osaka fra Floating Garden-observatoriet.

Dag 12
Osaka - Japans kulinariske hovedstad

Traditionel japansk sashimi af fugu-fisk i OsakaDet er ikke for ingenting, at Osaka også kaldes Japans kulinariske hovedstad. Af samme grund anbefaler vi, at I afrunder jeres besøg i byen med en mundvandsfremkaldende kulinarisk madtur i Osaka, hvor I smager nogle af de karakteristiske specialiteter, der stammer herfra.

Oplev de stemningsfulde gader på gourmetvandring i Osaka I selskab af en lokal, engelsktalende guide spiser I på fem udvalgte, lokale spisesteder i Shinsekai-distriktet, der stort set ser ud ud, som da det blev opført omkring begyndelsen af 1900-tallet – med den nordlige halvdel bygget efter Paris, og den sydlige halvdel bygget efter Coney Island i New York. Vi kan kun anbefale at tilføje denne oplevelse før turen går hjemover.

Dag 13
Hjemrejse fra Osaka

The St. Regis Osaka, JapanEt gastronomisk eventyr af luksuriøse proportioner er ved at være forbi, og det er tid til at tage afsked med Japan og vende hjem. Transfer i delt shuttlebus er arrangeret til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Luksus og gourmet i Japan
RejseperiodeDobbelt
07.08.20 - 09.08.2065.000-67.000
10.08.20 - 18.08.2091.000-94.000
19.08.20 - 19.09.2064.000-66.000
20.09.20 - 30.11.2091.000-93.000
01.12.20 - 22.12.2064.000-66.000
23.12.20 - 31.12.2091.000-93.000
01.01.21 - 06.01.2151.000-53.000
07.01.21 - 17.03.2167.000-69.000
18.03.21 - 14.04.2196.000-98.000
15.04.21 - 26.04.2167.000-69.000
27.04.21 - 07.05.2196.000-98.000
08.05.21 - 09.08.2167.000-70.000
10.08.21 - 18.08.2196.000-98.000
19.08.21 - 19.09.2167.000-69.000
20.09.21 - 30.11.2196.000-98.000
01.12.21 - 20.12.2167.000-69.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rejser I med børn? Ring for børnepriser.

 

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Tokyo / Osaka-København
 • Lufthavnsskatter
 • Velkomst i Tokyo lufthavn
 • Transport fra Tokyo lufthavn til hotel i Tokyo
 • Velkomstmøde i Tokyo
 • PASMO-kort til lokal transport med JPY 1.500 i kredit
 • 7 dages togpas (aktiveres fra dag 5)
 • 4 nætter på Mandarin Oriental 5+*, Tokyo. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Tokyo på en spisepind
 • 2 nætter på Beniya Mukayu 5*, Kaga Onsen. Western-Japansese-style Room, inkl. morgen- og aftensmad (Kaiseki)
 • 3 nætter på Four Seasons 5+*, Kyoto. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kyoto fra en cykelsadel
 • 2 nætter på The St. Regis 5*, Osaka. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Transfer til Kansai Lufthavn
 • Personlig rejse-app og lomme-WiFi til hele turen

Ikke inkluderet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring. Vi anbefaler Gouda. 
 • Transport, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Japan kan besøges året rundt, men rejsens fra-pris kan variere, hvis jeres ønskede rejsetidspunkt kolliderer med festivaler, lange weekender/helligdage, store events som Rugby World Cup og OL eller kirsebærtræernes blomstring. Derfor anbefaler vi også, at I booker rejsen i god tid. Kontakt os og få et prisoverslag.
 • Rejser i med børn? Japan er et fantastisk land for familier og rejsen kan skræddersyes til jeres behov. Vi skal måske ændre en værelsestype, et hotel eller en oplevelse. Ring til vores Japan-ekspert og få en snak om lige præcis jeres rejse.