Xl Japan Food Fine Dining Fresh Raw Ahi Tuna

Luksus og gourmet i Japan

Luksus og gourmet i Japan

13 dage fra 73.500 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Oplev Japans ypperste 5* hoteller med Michelin-restauranter og selvforkælelse

Bo med Michelin-stjerner mellem skyerne i Tokyo, i det smukke historiske Higashiyama kvarter i Kyoto blandt templer og tehuse og på luksuriøs ryokan ved Hakusan-bjergets varme kilder og på dagsture, der tager jer med bag facaden. Det her er Japan, når Japan er bedst.

Der venter en eksplosion af smags- og sanseindtryk på Michelin-restauranterne og i det spændende japanske gadekøkken. Alt sammen krydret med imponerende storbyer og fantastisk natur.

 

Glæd jer til

 • Luksusliv og Michelin mellem skyerne i Tokyo
 • Streetfood-tour i Tokyo med lokalguide
 • Luksuriøs ryokan med varme kilder og ypperlig kokkekunst
 • Kyotos sidegader på cykel
 • Håndplukkede 5* hoteller i Kyoto og Osaka

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tokyo 4 nætter på Tokyo 4 Højdepunkter
Kaga Onsen 2 nætter på Kaga Onsen 2 Højdepunkter
Kyoto 3 nætter på Kyoto 3 Højdepunkter
Osaka 2 nætter på Osaka 2 Højdepunkter
Xl Japan Tokyo Mandarin Oriental Tapa Molecular Bar Restaurant
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alle Japan-rejser skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Oplevelser kan til- eller fravælges, hoteller kan justeres eller nedgraderes og destinationer ændres. Tal med vores eksperter om en skræddersyet rejse til Japan, der matcher jeres ønsker og budget.

I flyver fra Danmark på dag 1 og lander i Tokyo på dag 2.

I lufthavnen i Tokyo mødes I af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som sørger for transfer til jeres hotel i hjertet af Tokyo. Her tjekker I ind i 38 etagers højde på det luksuriøse Mandarin Oriental 5+*, der ligger i skyskraberen Nihonbashi Mitsui Tower. 

Senere på dagen har vi arrangeret et par timers praktisk orientering med lokal, engelsktalende guide, som møder jer i lobbyen for at give en personlig introduktion til jeres rejseprogram, svare på spørgsmål etc. Guiden hjælper jer også med at aktivere jeres togpas, foretage pladsreservationer, introducere jer til jeres nærområde etc.

Xl Japan Tokyo Tokyo Skytree Cityview

13 restauranter på hotellet

Aftenen er på egen hånd, og I kan for eksempel spise på en af hotellets 13 gourmetrestauranter, hvoraf 3 er med michelinstjerne, inden I suser ned med elevatoren for at gå på opdagelse i Nihonbashi-distriktet. Distriktet er ikke et af de mest berømte i byen, og derfor heller ikke særligt turistet, hvilket kan undre, for her er mange spændende specialitetsforretninger og sidegader med små butikker, der ikke har ændret koncept i flere århundreder.

Vil I vide mere om Tokyo? Læs også denne artikel med vores tips til Tokyo.

Xl Japan Tokyo Mandarin Oriental Signature Semi Private Room
Xl Japan Tokyo Mandarin Oriental Deluxe King Room Night
Xl Japan Tokyo Mandarin Oriental Lobby View

Tokyo er et mekka for foodies, og I indleder jeres besøg i metropolen med en kulinarisk introduktion til det japanske køkken. Udflugten med guide finder sted i de historiske shitamachi-kvarterer, der ligger som arkitektoniske tidslommer rundtomkring i centrum af byen. Mens I spadserer mellem madmarkeder og små, lokale beværtninger, giver guiden et levende indblik i japansk madkultur og sørger for, at I får mættet både maver og sanser.

Xl Japan Tokyo Gourmet Street Food Crab Cakes

Tokyo som I føler for det

På dag 4 og 5 oplever I byen på egen hånd. Vi har selvfølgelig masser af forslag til oplevelser og udflugter, som vi kan arrangere for jer – bare spørg os. 

Hvad med en cykeltur i selskab af Nyhavns lokale, engelsktalende guide, der tager jer gennem nogle af Tokyos hippeste kvarterer? Fra cykelsadlen oplever I en overflod af interessant arkitektur og urbant landskabsdesign i kvarterer som Shimo-Kitazawa og små, grønne åndehuller, hvor årstiderne folder sig ud i et hav af pink kirsebærblomster eller gyldent efterårsløv. Undervejs er inkluderet frokost på en charmerende japansk café.

Xl Japan Tokyo Asakusa Sensoji Temple Vibrant Colours Summer
Xl Japan Tokyo Asakusa District Evening
Xl Japan Tokyo Bay At Rainbow Bridge

Nikko National Park

Vi kan også anbefale dagsudflugter ud af byen, fx nordpå med højhastighedstoget til Nikko National Park, der er kendt for sin smukke skov med vandfald og vilde aber samt selvfølgelig Toshogu – det mest overdådigt dekorerede tempel i Japan.

Eller sydpå til kystbyen Kamakura, hvor I kan slikke sol på stranden (i hvert fald om sommeren) og se en række templer og helligdomme – heriblandt ’Great Buddha’, en enorm buddhastatue i bronze.

Xl Japan Tokyo Nikko National Park Waterfalls

I forlader Tokyo og rejser med højhastighedstoget - shinkansen – fire en halv time mod øst, til I når Kaga Onsen på landets modsatte kyst. Kaga Onsen er en charmerende, lille kystby, hvis placering ved foden af det hellige Mount Hakusan har gjort byens varme kilder berømte. 

I hentes på stationen og køres den resterende, korte vej til jeres hjem for de næste to dage, den luksuriøse ryokan Beniya Mukayu 5*, der ligger i udkanten af byen, omgivet af tæt skov og en traditionel, japansk have.

Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Hot Spring Bath Onsen

Autentisk Japansk - Beniya Mukayu 5*

I har resten af dagen og hele den efterfølgende dag til på egen krop at opleve de mange glæder ved at bo i ryokan. Beniya Mukayu er så autentisk japansk, som det kan blive, med alt hvad det indebærer af varme kilder og exceptionel japansk gastronomi, og I kan især glæde jer til det traditionelle kaiseki-måltid på op til 15 udsøgte retter, der serveres med stor ærbødighed i den smukke restaurant med udsigt til haven og skoven.

Fik vi nævnt, at ryokanen er en af Rene Redzepkis favoritter?

Og så er der selvfølgelig de varme kilder, onsen, som Beniya Mukayu er anlagt omkring. Trætte kroppe og ømme muskler får nyt liv i det varme, naturlige kildevand fra Hakusan-bjerget, der fylder både de traditionelle fællesbade og jeres private onsen på værelsets balkon.

Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Autum
Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Dining Room Food Prawns
Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Yakushiyama Treatment

Besøg Kanazawa, hvis I har lyst

Hvis I får nok af at ligge i blød – hvor usandsynligt det end måtte være - kan vi anbefale en afstikker ind til Kanazawa, der ligger en halv time i tog fra stationen. I det 17. århundrede var Kanazawa Japans kulturelle og kunstneriske hovedstad, og det kan mærkes på de mange fine, gamle thehuse og kvarterer, hvor man mestrer traditionelle japanske kunsthåndværk såsom at dekorere med bladguld og male silkekimonoer i hånden.

Læg også vejen forbi den smukke japanske have Kenroku-en, det velbevarede samurai-distrikt og det gamle kejserpalads. Frokosten kan passende indtages på Omicho Market, der er kendt i hele Japan for sin gode sushi.   

Xl Japan Kanazawa Kanazawa Craft Tour Geishas Street

Der er lige tid til et sidste dyp i Hakusans hellige kilder, inden I forlader jeres ryokan. Rejsen fortsætter til Japans kulturelle epicenter, Kyoto, som I når efter knapt 2,5 time med toget. 

I Kyoto findes mere end 2000 templer og buddhistiske helligdomme, hvoraf de 17 er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. I tjekker ind på det skønne Six Senses Kyoto 5*, der ligger som en lille zenoase i det historisk velbevarede Higashiyama distrikt. Her kan I se frem til sublim gastronomi, unikke cocktails og spa og velværebehandlinger i verdensklasse.

XL Japan Kyoto Higashiyama District In The Old Town Of Kyoto Cherrytree
XL Japan Six Senses Kyoto Hotel East Facade
XL Japan Six Senses Kyoto Deluxe City Twin Bedroom

Kulturelle Kyoto

Kyoto er en by, der bugner af kulturelle oplevelser og seværdigheder. I har resten af dagen til at udforske dem på egen hånd, og vi kan selvfølgelig hjælpe med at arrangere oplevelser af særlig karakter – som for eksempel madlavningskursus eller en traditionel Japansk theceremoni. Mulighederne er mange, og vi foreslår desuden, at I fejrer jeres ankomst ved om aftenen at overvære en geisha-optræden i et af Kyotos traditionelle teatre. 

Vil I vide mere om Kyoto? Læs også denne artikel, hvor vi fortæller, hvad I ikke må gå glip af i Japans gamle kejserstad.

XL Japan Kyoto Fushimi Cherry Blossom

Den bedste måde at opleve Kyoto på er fra en cykelsadel, og det er netop, hvad I gør på dagens halvdagsudflugt med lokal, engelsktalende guide. Fra cykelsadlen får I afdækket flere af Kyotos spændende, gamle kvarterer og kommer også ned ad de smalle gader, hvor de historiske thehuse ligger tæt. I starter i Gion-distriktet, hvor størstedelen af byens thehuse findes, og hvor geishaerne og deres lærlinge bor og arbejder. Herfra fortsætter cykelturen langs Shirakawa-kanalen og gennem Imperal Palace-parken, mens jeres guide fortæller historier fra de områder, I kører igennem.

Dagens tohjulede eventyr ender ved den smukke Kamogawa-flod, men pak ikke kameraerne væk endnu, for denne sidste del af ruten er særligt fotogen med kirsebærtræer på den ene side af gaden og travle madboder på den anden. 

Xl Japan Kyoto Kyoto Bike Tour Wide Photo Of Bike

Kokkekursus eller tamme hjorte i Nara

Jeres sidste dag i Kyoto er på egen hånd. Måske vil I gerne udforske byens gader nærmere eller træde af den gængse turistrute og ind i en risbondes hjem, hvor I sammen laver maden og mødes i øjenhøjde. Vi kan også anbefale en afstikker til Nara, der i det 8. århundrede var Japans politiske og handelsmæssige centrum. I dag kan I gå på opdagelse mellem de mange gamle templer og helligdomme bevaret fra den tid.

Xl Japan Kyoto Nara Park Deers

De mest berømte ligger omkring Nara Park i indre by, hvor I desuden kan regne med at møde et stort antal af fritgående, tamme hjorte, der ikke anser mennesker for at udgøre nogen trussel. Ifølge den japanske shinto-religion er hjortene nemlig gudernes budbringere og må ikke gøres fortræd. I parken kan I besøge Naras Nationalmuseum, Kasuga Taisha-alteret med de mange bronzelanterner og Todaiji-templet, der er verdens største bygning i træ. I forhallen sidder Japans største buddha-statue, hvis ene hånd er ligeså lang som en voksen mand.

Xl Japan Kyoto Nara Park Todaiji Temple Worlds Biggest Wood Building

I tager afsked med Kyoto, stiger ombord shinkansen og er fremme i Osaka efter bare en halv time med resten af dagen fri til oplevelser. I Osakas mest eftertragtede kvarter tjekker ind på det ekstravagante The St. Regis 5*, hvor I kan nyde godt af udsøgt japansk og europæisk gastronomi, roof top-bar, spa og butlerservice. Med sådanne omgivelser er det fristende at blive på hotellet, men der er god grund til at bevæge sig ud i byens travle gader.

Xl Japan Osaka The St. Regis Osaka Exterior Evening
Xl Japan Osaka The St. Regis Osaka The St. Regis Bar
Xl Japan Osaka The St. Regis Osaka WAJO Teppanyaki Restaurant Chef

I gåafstand fra hotellet finder I Dotonbori-distriktet, Osakas restaurant-mekka. Her er gaderne fyldt med neonskilte og energiske butiksejere, der lokker med lokale delikatesser såsom takoyaki - blæksprutteboller – og fugu-fisken, der skal tilberedes af særligt trænede kokke for ikke at være dødeligt giftig. 

I modsatte retning af hotellet har I det moderne Umeda-distrikt, hvor arkitekturen er futuristisk og shoppingen er god. Tag turen op i toppen af Umeda Sky Building og få et 360 graders open air panorama-vue over Osaka fra Floating Garden-observatoriet.

Xl Japan Osaka Food Tour View Of Skyline

Det er ikke for ingenting, at Osaka også kaldes Japans kulinariske hovedstad. Af samme grund anbefaler vi, at I afrunder jeres besøg i byen med en mundvandsfremkaldende kulinarisk madtur i Osaka, hvor I smager nogle af de karakteristiske specialiteter, der stammer herfra.

I selskab af en lokal, engelsktalende guide spiser I på fem udvalgte, lokale spisesteder i Shinsekai-distriktet, der stort set ser ud ud, som da det blev opført omkring begyndelsen af 1900-tallet – med den nordlige halvdel bygget efter Paris, og den sydlige halvdel bygget efter Coney Island i New York. Vi kan kun anbefale at tilføje denne oplevelse før turen går hjemover.

Xl Japan Osaka Food Tour Streets Woman
Xl Japan Osaka Food Tour Fugu Fish Sashimi
Xl Japan Osaka Food Tour Dotonbori Entrance

Xl Japan Osaka Food Tour Shinsekai People Night

Et gastronomisk eventyr af luksuriøse proportioner er ved at være forbi, og det er tid til at tage afsked med Japan og vende hjem. Transfer i delt shuttlebus er arrangeret til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Hvornår er det godt at rejse til Japan?

Japan kan besøges året rundt, men rejsens fra-pris kan variere, hvis jeres ønskede rejsetidspunkt kolliderer med festivaler, lange weekender/helligdage eller storslåede begivenheder som kirsebærtræernes blomstring. Derfor anbefaler vi også, at I booker rejsen i god tid. Kontakt os og få et prisoverslag.

Xl Japan Cherry Blossom Trees
Det skal I opleve

Det skal I opleve på jeres rejse

Nogle af Japans dygtigste sushikokke og umami-mestre kokkerer for jer på jeres hoteller, men vi tager jer også med ned på gadeniveau. Gadekøkkener har godt nok ingen Michelin-stjerner, men med så mange smags- og sanseindtryk, som I får på Tokyos streetfood-tur, kunne det ligeså godt være tilfældet. 

Og så skal I cykle i Kyotos baggyder for at lære alle hemmelighederne, for selvom I bor på toppen skal I ikke snydes for livet på gadeplan.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har udvalgt de hoteller og ryokans, der udmærker sig i en sådan grad på atmosfære og lokalt krydderi, at de i sig selv udgør helhedsoplevelser. Så selvom rammerne er luksuriøse, bliver I aldrig i tvivl om, at I er i Japan. Fra luksushotellet øverst i skyskraberen til den lille, autentiske ryokan sørger vi for, at I kommer ind under huden på de gamle skikke og den kultur, I er gæster i. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Tokyo / Osaka-København
 • Lufthavnsskatter
 • Velkomst i Tokyo lufthavn
 • Transport fra Tokyo lufthavn til hotel i Tokyo
 • Velkomstmøde i Tokyo
 • PASMO-kort til lokal transport med JPY 1.500 i kredit
 • 7 dages togpas (aktiveres fra dag 5)
 • 4 nætter på Mandarin Oriental 5+*, Tokyo. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Tokyo på en spisepind
 • 2 nætter på Beniya Mukayu 5*, Kaga Onsen. Western-Japansese-style Room, inkl. morgen- og aftensmad (Kaiseki)
 • 3 nætter på Six Senses Kyoto 5*, Kyoto. Deluxe City View King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kyoto fra en cykelsadel
 • 2 nætter på The St. Regis 5*, Osaka. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Transfer til Kansai Lufthavn
 • Personlig rejse-app og lomme-WiFi til hele turen
Pris per person ved 2 voksne
Luksus og gourmet i Japan
RejseperiodeDobbelt
25.04.24 ‑ 26.04.2473.000‑75.000
27.04.24 ‑ 07.05.24103.000‑105.000
08.05.24 ‑ 09.08.2473.000‑76.000
10.08.24 ‑ 18.08.24103.000‑106.000
19.08.24 ‑ 19.09.2473.000‑75.000
20.09.24 ‑ 30.11.24103.000‑105.000
01.12.24 ‑ 22.12.2473.000‑75.000
23.12.24 ‑ 31.12.24103.000‑105.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring. Vi anbefaler Gouda. 
 • Transport, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Japan kan besøges året rundt, men rejsens fra-pris kan variere, hvis jeres ønskede rejsetidspunkt kolliderer med festivaler, lange weekender/helligdage eller store begivenheder som kirsebærtræernes blomstring. Derfor anbefaler vi også, at I booker rejsen i god tid. Kontakt os og få et prisoverslag.
 • Rejser i med børn? Japan er et fantastisk land for familier og rejsen kan skræddersyes til jeres behov. Vi skal måske ændre en værelsestype, et hotel eller en oplevelse. Ring til vores Japan-ekspert og få en snak om lige præcis jeres rejse.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Japan

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Japan. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.