Xl Japan Kyoto The Celestine Kyoto Gion Bath Men
Kyoto, Japan

The Celestine

Stilfuldt luksushotel

Bo i minimalistiske og luksuriøse omgivelser på The Celestine 5*, der ligger behageligt tilbagetrukket i et roligt hjørne af Kyotos populære Gion-distrikt.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Minimalistisk luksusliv i Kyoto

Hvis The Celestine i Kyoto blev mere minimalistisk, ville det helt forsvinde. Dette 5-stjernede luksushotel er indrettet med moderne japansk æstetik og stilfulde detaljer såsom kirsebærtræer i lobbyen og traditionel keramik på værelserne.

Og så ligger The Celestine ovenikøbet på Kyotos bedste adresse, hvis I spørger os. Turisterne holder sig nemlig i Gion-distriktet, som I bor i udkanten af, men jeres eget nabolag er også ultra-charmerende med tempel, boghandel og en lille café lige uden for lobbyens dobbeltdøre.  

Mesterlig japansk cuisine

I hotellets egen restaurant spiser I ualmindeligt godt. De raffinerede aftenmenuer på Yasaka Endo er inspireret af det japanske kaiseki-måltid, og sushi og sashimi som den, der serveres her, fås simpelthen ikke bedre.

Morgenmadsbuffeten ”Kyoto Morning” er overvejende japansk med lokale råvarer såsom Kyoto beef og friskfanget fisk fra Japans største sø, Biwa, der ligger nær Kyoto.  

Onsen med stil

Et traditionelt japansk kurbad af den ekstravagante slags har The Celestine naturligvis også. Slap af i et smukt designet badeområde med velgørende, varme kilder, der på elegant vis kombinerer den japanske onsen-filosofi med en klassisk vestlig spa.

Som det sig hør og bør for en traditionel japansk onsen, holdes mænd og kvinder adskilt. Læs også vores guide til ryokan og onsen eller spørg os om uskrevne etiketteregler i forhold til de japanske fællesbade.

Smukke værelser

I tråd med resten af hotellet er de i alt 157 værelser på The Celestine stilfuldt komfortabelt og indrettede. Selvom atmosfæren er udpræget japansk med traditionelle tøfler ved døren og kimonokåber, er her også alt, hvad I måtte få brug for af vestlige faciliteter såsom brede dobbeltsenge, minibar, kaffemaskine, tv, wifi og badeværelse med eksklusive toiletsager.

Børn op til 12 år bor gratis, hvis de kan dele seng med forældrene. Vugge til spædbørn under 12 måneder gratis.

Xl Japan Kyoto The Celestine Kyoto Gion Exterior
Xl Japan Kyoto The Celestine Kyoto Gion Breakfast Buffet
Xl Japan Kyoto The Celestine Kyoto Gion Restaurant Endo
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.