Xl Japan Matsumoto Tobira Onsen Myojinkan Entrance
Matsumoto, Japan

Tobira Onsen Myojinkan

Luksuriøst ryokan

Skift jeres klæder ud med en japansk yukata, hop i de varme kilder og mærk roen vokse i den underskønne og luksuriøse ryokan, Tobira Onsen Myojinkan, som ligger bortgemt i en dyb dal i de japanske alper – og alligevel kun er få timer fra Tokyo.

Autentisk ryokan og international resort i perfekt balance

Tobira Onsen Myojinkan blev grundlagt som en lille kro tilbage i 1931 og er siden vokset til at blive en af de mest hæderkronede ryokans i de japanske alper. Og man er ikke i tvivl, når man ankommer. Beliggende i en dyb dal i hjertet af de japanske alper – og med en lille flod, som løber lige forbi - er Tobira Onsen Myojinkan  billedet af et ægte japansk refugie. Sanselig, yndig og i pagt med naturens elementer.

Og Tobira Onsen Myojinkan har også fødderne solidt plantet i de bedste japanske dyder. Men på samme tid er den også en unik og moderne ryokan med engelsktalende personale og en åbenhed, der bl.a. kommer til udtryk i en moderne klassisk indretning, et fransk økologisk køkken – foruden to japanske – og en spa med ayurvediske kropsbehandlinger.

Børn er også velkomne på Tobira Onsen Myojinkan, men ro, velvære og varme kilder er omdrejningspunktet på resortet, som primært henvender sig til voksne og par.

Xl Japan Matsumoto Tobira Onsen Myojinkan Tobira Japanese Restaurant Food
Xl Japan Matsumoto Tobira Onsen Myojinkan Western Seiryuan Suite Hot Spring
Xl Japan Matsumoto Tobira Onsen Myojinkan Japanese Room Yamashina

Moderne japansk arkitektur i pagt med naturen

Raffineret, minimalistisk og naturtro. Tobira Onsen Myojinkan er et klassisk og gennemført eksempel på moderne japansk arkitektur og indretning med rene linjer, delikate detaljer, masser af lyst træ, store glaspartier og grå stenflader, som harmonerer suverænt med de skønne omgivelser.

En række naturstier fører jer ud i skovdalen til duften af ceder- og nåletræer og lyden af fuglesang og strømmende vand, som svækkes, styrkes, forsvinder og kommer igen. Det er vidunderligt. 

Resortet ligger i et beskyttet skovområde cirka 1000 m oppe i bjergene og har derfor et skønt klima året rundt. Her folder sæsonerne sig virkelig ud fra deres bedste sider. Mildt og frodigt om sommeren. Snedækket, uberørt og fredfyldt om vinteren. Og med alle forårets og efterårets glæder indimellem. 

Spændende og originale udflugter

Tobira Onsen Myojinkan arrangerer også en række spændende og originale udflugter som f.eks. vandreture i den enestående højmose Yashimagahara, udflugter til miso, vin- og sake producenter, og fisketure i skovens dyb. Og så kan gæster også besøge og give en hånd med på resortets egen økologiske gård.

Sidst men ikke mindst ligger den historiske by Matsumoto – med sit enestående slot – kun 30 min. kørsel fra resortet. Det er muligt at tage såvel taxa som bus mellem Tobira Onsen Myojinkan og Matsumoto.

Xl Japan Matsumoto Tobira Onsen Myojinkan Shirakaba Zen Suite Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

En yukata og syv varme bade

Tilbage på Tobira Onsen Myojinkan, står den på rendyrket afslapning og rolige dage på bedste japansk manér – på jeres værelse, finder I jeres yukata og meget mere har I sådan set ikke brug for. Yukataen er en slags uformel kimono, som man traditionelt har på, både indendørs og udendørs, mens man bor i ryokan i Japan. I vinterhalvåret, vil man også have et ekstra varmt klæde, en såkaldt chabaori, at varme sig med. 

Og så det ellers bare at nyde roen og de vame onsen-bade. Dem har Tobira Onsen Myojinkan hele syv af; tre til kvinder, tre til mænd og et fællesbad. De større udendørs bade er med udsigt til skoven.  

Tre restauranter, to verdener

Ingen velvære uden mad og drikke. Og her skuffer Tobira Onsen Myojinkan på ingen måder. Resortet har tre restauranter, der alle har en ting tilfælles: Maden er original, overraskende og ganske enkelt udsøgt.

I kan vælge mellem den traditionelle japanske Kaisiki-restaurant, et moderne japansk køkken og en fransk restaurant med fokus på økologisk mad – og lokale råvarer. Morgenmaden er dog japansk, mens den franske restaurant åbner fra frokost. Aftensmad serveres hver dag imellem kl. 18.00 og 20.00. 

Japanske og vestlige værelser

Tobira Onsen Myojinkan har i alt 45 store værelser, fordelt på 8 værelseskategorier, der alle har dagligstue og eget badeværelse. Værelserne er stilfuldt og enkelt indrettet i traditionel japansk stil, nogle med tatami-stuer og bløde måtter, mens de ”vestlige” værelser er indrettet i europæisk stil med sofaer og sofaborde.   

Nogle værelsestyper har deres egen lille onsen på terrassen og udsigt til bjergene, mens andre ser ud mod skoven. Alle værelser har minibar og Wi-Fi. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.