XL Japan Osaka Zentis Hotel Lounge (2)
Osaka, Japan

Zentis Osaka

Jeres eksklusive hjem i Osaka

Tidløst og elegant. Zentis er et moderne designhotel med en hjemlig atmosfære. I bor i skønne, velindrettede studios og kan se frem til sublim gastronomi på hotellets restaurant.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Eksklusivt område

Zentis Osaka ligger i Dojimahama; hvor floden, Dojima River, og det eksklusive forretnings-og underholdningsdistrikt Kita-shinchi mødes. Fra hotellet tager det blot 5 minutter at gå ned til den maleriske ø, Nakanoshima, der er hjemsted for Osaka Science Museum og National Museum of Art.

Sublim gastronomi

På UPSTAIRZ Lounge, Bar & Restaurant kan I se frem til sublime kulinariske kreationer fra chefkokken Shinya Otsuchihashi, der står bag michelin-restauranten Craftale i Tokyo. Morgenmaden består af en eklektisk blanding af syv små, moderne europæiske eller japanske retter, mens frokost og aftensmad centrerer sig om det franske køkken med et japansk touch. I kan glæde jer til fabelagtige serveringer baseret på japanske delikatesser og råvarer.

Fitness

Hotellet har et mindre fitnesscenter med udsigt over byen, hvor I kan træne 24/7.

Slap af i loungen

Loungen har en hjemlig atmosfære, der med sine forskellige siddeområder, inviterer til både at arbejde, læse en bog eller møde andre rejsende.

Room 001

Det britiske designstudio, Tara Bernerd & Partners, der står bag hotellets indretning, har skabt Room 001, som næsten fuldender billedet af at være hjemme hos sig selv. Her finder I vaskemaskine, tørretumbler, Nespresso-kaffemaskine og en duftbar med ikoniske parfumer.

Moderne studio

Se frem til at bo i et smukt indrettet studio med stort lysindfald og lækkert designinteriør.  Hotellet har 212 studios i tre kategorier; Studio (25 m2) med kingsize seng, Corner Studio (32 m2) med twinbeds og Suite (57 m2) med kingsize seng. De er udstyret med køleskab, wi-fi, TV, kaffe-og tefaciliteter, værdiboks, føntørrer og pyjamas. Corner Studio og Suite har udover rainshowerbruser også badekar.

Hvert studio har plads til 1-3 gæster, men rejser I som familie kan Suiten og naboværelset (Studio) bookes og slås sammen til en stor lejlighed med to soveværelser.

Streetfood, shopping og kultur

Glæd jer til at gå på opdagelse i Osakas spændende kultur- og madscene med streetfood, innovativ arkitektur og shopping. Se moderne kunst på Nakanoshima Museum of Art eller klassiske japanske værker på The National Museum of Art eller gå en tur i TeamLab Botanical Garden, hvor kunst og planter lyser op efter mørkets frembrud. Osaka har nogle af Japans største shoppingcentre, som Abeno Harukas Kintetsu Main Store, der byder på hele 16 etagers ”retail therapy” og restauranter. Rejser I med yngre familiemedlemmer anbefaler vi en tur i Osakas Legoland og Universal Studios.

Transport

Det er let at udforske Osaka med metro og tog. I kan købe et Osaka Amazing Pass (et 1-dags pas til transport og museer) eller et Icoca card (a la det danske Rejsekort) på stationerne og komme hurtigt rundt fra en af de omkringliggende togstationer.

XL Japan Osaka Zentis Hotel Dining (4)
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Kobe Beef Expensive Meat
Kyoto, Japan, Asien

Japans kultur og køkken

15 dage fra

52.500 kr.

Glæd jer til

Det kulinariske Tokyo og Takayama med lokalguide

Autentisk ryokan med kokkekunst og varme kilder

Kokkeskole i det gamle Kyoto

Bo på et museum på Naoshima Art Island

Samuraier, geishaer og templer i Kanazawa

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.