Xl Japan Tokyo Sumo Training Wrestling
Oplevelse i Japan

Sumobryderens hverdag

Kom tæt på de massive atleter i Tokyos største sumodistrikt, Ryogoku

Ryogoku-distriktet i Tokyo er centrum for japanernes absolutte favoritsport, sumobrydning. Kom med på en spændende tur bag kulisserne og oplev, hvordan de vældige kæmper sover, spiser og træner.

Mød Tokyos kæmper

Med en kampvægt på omkring 150 kilo og et dagligt indtag i omegnen af 20.000 kalorier er Japans højt skattede atleter også de største. Og det er ikke den eneste grund til, at sumobrydning fascinerer på tværs af kulturer. Tilbring en morgen i en autentisk ’sumo-stald’, mød et hold af professionelle sumobrydere og oplev på nærmeste hold det intensive træningsregime med mange timers daglig kamp og træning.

Japans største sumo-distrikt

Ligesom sumobryderne skal I tidligt op i dag, for træningen begynder allerede 07:45. I mødes med den engelsktalende lokalguide i hotellets lobby og tager metroen ind til Ryogoko-distriktet, hvor Kokugikan Sumo Stadium og stort antal af sumo-stalde udgør det, der er kendt som hele Japans sumo-centrum. Sumo-staldene er der, hvor sumobryderne - rikishi - bor, træner, spiser og sover, og det er en af de bygninger, I besøger med guiden.

Xl Japan Tokyo Sumo Training Wrestling Two Sumo Wrestlers

Oplev sumo-træningen

Tag plads på tatamimåtten og følg med, når de kæmpemæssige atleter kolliderer i ringen. Morgenens træningssession varer et par timer og starter med opvarmning efterfulgt af træning i diverse brydeteknikker. Træningens højdepunkt er ’King of the Castle’-udfordringen, hvor to brydere kæmper, indtil en har vundet. Stilhed er påkrævet under træningen, men inden da forklarer guiden regler og praksis.

Bagsiden af sumo-medaljen

I løbet af timerne, I spenderer i stalden, bliver det tydeligt, at sumotræningen og de mange traditioner, der følger med, optager atleternes liv fuldstændigt. Det forventes, at sumobryderne lever efter strenge, gamle forskrifter, og på den efterfølgende rundvisning vil I se, at det ikke er alle, der træner – de sumobrydere, hvis rang er lavest, må nemlig tage sig af huslige pligter som rengøring og madlavning!

Oplevelsen er nu nået til sin ende, og I vælger selv, om I vil finde tilbage til hotellet på egen hånd eller tage på videre opdagelse i Tokyo.

Xl Japan Tokyo Sumo Training Meal

Tilvalg: spis sumo-frokost

Oplevelsen foregår med engelsktalende lokalguide i mindre gruppe, men kan også arrangeres kun for jeres selskab. Som privat gruppe vil I efter endt træning også opleve at blive inviteret til at spise frokost med sumobryderne og smage den hjemmelavede kaloriebombe chanko nabe, som atleterne spiser dagligt for at tage på i vægt. Det er et helt unikt og eksklusivt indblik ind i deres hverdag. Velbekomme!

Praktiske informationer

Fordi sumobrydernes træningsskemaer afhænger af kampe og sæson, er denne oplevelse ikke mulig året rundt. Spørg os gerne, hvis I vil være sikre på at få oplevelsen med, når I besøger Tokyo.  

Under træningen sidder tilskuere på tatamimåtter på gulvet – vestlige siddepladser er ikke en mulighed.

OBS: Sidste øjebliks ændringer af tid og lokation kan forekomme.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Fujinomiya City View Fuji Mountain Halo Top
Tokyo, Japan, Asien

Nyhavns Japan ad bagveje og omveje

14 dage fra

46.000 kr.

Glæd jer til

Sumobrydere og Tsukiji-fiskemarkedet i Tokyo

Vandretur i Kiso-dalen og lokalliv ved foden af Mt. Fuji

Cykelture og sake i Kyoto

At bo med munke i tempelbyen Koyasan

Hoteller og Ryokans; nøje udvalgte for deres atmosfære og beliggenhed

Team Japan

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.