Xl Cunard Queen Victoria Ship At Sea Aerial Veiw

Cunard Line

Eksklusivt, britisk krydstogtrederi med mere end 175 års historie

At sejle med Cunard Line er som en tidsrejse, hvor der er skabt plads til både tradition og fornyelse. Ønsker I at opleve spændende destinationer om bord på et eksklusivt skib med en helt særlig stemning, så er Cunard Line et oplagt valg.

Oceanline-atmosfæren lever i bedste velgående om bord på Cunard Lines tre smukke skibe. Lige fra de brede promenadedæk i teaktræ og den festlige balsal med Swarovski-lysekronen til de elegante restauranter, kroketbanen på øverste dæk og tjeneren, der serverer afternoon tea iført hvide handsker.

Small Cunard Queen Victoria Afternoon Tea On Deck Taken From Their Website

Følelsen af en gylden æra

Cunard Line startede i 1840 med at fragte passagerer over Atlanten i dampskibe. I dag består rederiet af tre elegante, kraftfulde krydstogtskibe, som er kendt i hele branchen, når det gælder kvalitet, service, komfort og eksklusivitet.

Cunard Line er især berømt for de transatlantiske krydstogter med flagskibet Queen Mary 2, der er verdens hurtigste krydstogtskib. I dag tilbyder Cunard Line også helt almindelige krydstogter i bl.a. Middelhavet, Sydamerika, Caribien, Asien, Europa, over Atlanten og jorden rundt.

Følelsen af en gylden æra ses tydeligt i omgivelserne om bord. Stilen er diskret, luksuriøs og afdæmpet.

Xl Cunard Queen Mary 2 New York Ship
Xl Cunard Queen Victoria Classic Music Lounge
Xl Cunard Queen Victoria Afternoon Tea Waiter
Tradition og fornyelse

Livet om bord
et Cunard Line krydstogt

Førsteklasses service

Serviceniveauet om bord er højt, og der sættes en ære i at levere det bedste for gæsterne. Om dagen kan I lytte til foredrag, blive forkælet i spaen, fordybe her i bibliotekets mere end 6.000 titler, deltage i danseundervisning, shoppe i butikkerne eller slappe af i en dækstol ved poolen.

Om aftenen findes et stort udbud af musik, dans og underholdning om bord. Nyd en cocktail på dækket med udsigt til stjernerne, prøv lykken i kasinoet eller smag på de forskellige øl i pubben.

Der er boldbaner, kroket- og boulebane samt bl.a. yoga- og spinning, danseundervisning, digitale workshops, akvarelmaling, golfsimulator, Planetarium (Queen Mary 2), fægteundervisning (Queen Victoria), biograf, børne- og teenageklub for de 2-17 årige, fitness mm. Visse aktiviteter mod et tillæg.

Verdens eneste kennel til søs

På de transatlantiske sejladser mellem New York og Europa kan man tage hund og kat med på rejsen. Queen Mary 2 har nemlig, som det eneste skib i verden, kennel om bord.

Barer, lounges og underholdning

Ud over de mange restauranter, finder I et væld af barer og lounges om bord, hvor I kan nyde en cocktail, en cigar, lytte til bigband, jazz eller klassisk musik. I kan teste sangstemmen i karaoke-baren, gå på natklub, pianobar, danse foxtrot, se shows, spille blackjack eller besøge champagnebaren.

Dress-code om bord

Passagererne holder traditionerne i hævd og skifter til aftenrobe de én til to gange om ugen, der er "formal evening". Festklædte gæster skaber en helt særlig krydstogtstemning om bord. "Formal evening" er mørkt jakkesæt og slips/smoking og lange kjoler/cocktail kjoler. I Kings Court/Lido Restaurant er der ingen dress-code.

Det er smart casual om dagen. Shorts, cowboybukser mm. er ikke tilladt i restauranterne efter kl. 18.00. Badetøj er tilladt omkring poolområdet, på dækket og i fitness- og spaafdelingen.

Gastronomi om bord

Cunard Line har, som det eneste rederi, fastholdt den gamle oceanliner tradition, der tildeler restaurant efter kahytkategori. Mad og serviceniveau har naturligvis samme høje kvalitet i alle restauranter, men i enkelte restauranter betyder det, at I selv bestemmer med hvem, og hvornår I vil spise.

Om bord finder I f.eks. den elegante hovedrestaurant, Britannia, samt den afslappede Lido Restaurant på Queen Victoria og Queen Elizabeth, som byder på buffet om dagen og tre spændende restauranter om aftenen.

I Queens Room er der levende musik til jeres afternoon tea. Verandah Restaurant er moderne fransk køkken og på Queen Mary 2 finder I desuden Kings Court med internationale retter og Todd English Restaurant med specielt kreerede retter fra stjernekokken.

Fish and chips kan nydes i Golden Lion Pub og sejler I med Queen Elizabeth, kan I deltage i chefkokkens ekstravagante middag med udvalgte vine.

Restauranterne Queens- og Princess Grill Restaurant er forbeholdt gæster, der bor i større suiter. Og Britannia Club Restaurant er forbeholdt gæster, der bor i Britannia Club Balcony.

Enkelte specialrestauranter har tillæg.

Xl Cunard Queen Victoria Afternoon Tea Waiter
ISON 181119 Cunard 48609
Xl Cunard Queen Victoria Champagne

Kahytter og suiter

Kahytterne er yderst elegant indrettet med al nødvendig komfort og fås i størrelser fra ca. 14 m2 og helt op til ca. 200 m2 for den største suite.

I kan vælge mellem følgende kahyt kategorier:

Indvendig kahyt, udvendig kahyt og balkonkahyt

Club balkonkahyt giver adgang til Britannia Club Restaurant, og Princess Grill Suites giver adgang til Princess Grill Restaurant.

Queens Grill Suites

Denne kahyttype byder på ekstra forkælelse, både i kahytten og på skibet. Butlerservice, champagne ved ankomst, daglig frisk frugt og blomster samt minibar er inkluderet, og I har adgang til Queens Grill Restaurant.

I øvrigt er der gratis roomservice, uanset valgte kahytkategori.

Cunard Line består af følgende ekslusive skibe

Queen Mary 2 (2004, kahytter renoveret i 2016)

Queen Victoria (2007, renoveret i 2015)

Queen Elizabeth (2010)

Xl Cunard Queen Victoria Stateroom Balcony
Håndplukket til jer

Udvalgte krydstogter
med Cunard Line

XL Sri Lanka Elephant In The Wild Animal
Krydstogt, Asien

Glæd jer til

Eksklusivt, britisk krydstogtrederi med mere end 175 års historie

Panamakanalen og paradisøer i Caribien

Stillehavsøer og fantastisk natur i New Zealand og Australien

Østens mystik med Hong Kong, Vietnam, Singapore og Sri Lanka

Historie og kultur i Mellemøsten med Dubai, Oman og Jordan

XL USA New York Bike Riders At Central Park, Manhattan
Krydstogt, New York, USA, Nordamerika

Glæd jer til

Eksklusivt, britisk krydstogtrederi med mere end 175 års historie

Unik atmosfære og oceanline stemning om bord

Historiske Southampton

Skyskrabere, shopping og museer i New York

Alle måltider og underholdning om bord

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.