• Queen Victoria fra Cunard Line
 • Nyd den smukke havudsigt fra jeres balkonkahyt om bord på Queen Victoria
 • Nyd en traditionel Victoria eftermiddagste på dækket
 • Den autentiske musiklounge på Cunard

Cunard Line

Eksklusivt, britisk krydstogtrederi med mere end 175 års historie

At sejle med Cunard Line er som en tidsrejse, hvor der er skabt plads til både tradition og fornyelse. Ønsker I at opleve spændende destinationer om bord på et eksklusivt skib med en helt særlig stemning, så er Cunard Line et oplagt valg.

Kendetegnet ved Cunards skibe er den røde skorsten

Oceanline atmosfæren lever i bedste velgående om bord på Cunard Lines tre smukke skibe. Lige fra de brede promenadedæk i teaktræ og den festlige balsal med Swarovski lysekronen til de elegante restauranter, kroketbanen på øverste dæk og tjeneren, der serverer afternoon tea iført hvide handsker.

CUNARD LINE BESTÅR AF FØLGENDE EKSKLUSIVE SKIBE:

 • Queen Mary 2 (2004). Kahytter renoveret i 2016
 • Queen Victoria (2007). Renoveret I 2015
 • Queen Elizabeth (2010)

Queen Mary 2 (2.620 gæster), Queen Elizabeth (2.092 gæster) samt søsterskibet Queen Victoria (2.014 gæster). 

Sejl med Cunard rederiets fantastiske Queen VictoriaFØLELSEN AF EN GYLDEN ÆRA

Det amerikansk-britiske rederi Cunard Line startede i 1840 med at fragte passagerer over Atlanten i dampskibe. I dag består rederiet af tre elegante, kraftfulde krydstogtskibe, som er kendt i hele branchen, når det gælder kvalitet, service, komfort og eksklusivitet.

Cunard Line er især berømt for de transatlantiske krydstogter med flagskibet Queen Mary 2, der er verdens hurtigste krydstogtskib. I dag tilbyder Cunard Line også helt almindelige krydstogter i bl.a. Middelhavet, Sydamerika, Caribien, Asien, Europa, over Atlanten og jorden rundt.

Følelsen af en gylden æra ses tydeligt i omgivelserne om bord. Stilen er diskret, luksuriøs og afdæmpet.

Nyd en traditionel Victoria eftermiddagste på dækketLivet om bord på et Cunard Line krydstogtskib

Serviceniveauet om bord er højt, og der sættes en ære i, at levere det bedste for gæsterne under krydstogtet. Om dagen kan I lytte til foredrag, blive forkælet i spaen, blive fordybet i bibliotekets mere end 6.000 titler, deltage i danseundervisning, shoppe i butikkerne eller slappe af i en dækstol ved poolen.

Om aftenen er et stort udbud af musik, dans og underholdning om bord. Nyd en cocktail på dækket med udsigt til stjernerne, prøv lykken i kasinoet eller smag på de forskellige øl i pubben.

Der er boldbaner, kroket- og boulebane samt bl.a. yoga- og spinning, danseundervisning, digitale workshops, akvarelmaling, golfsimulator, Planetarium (Queen Mary 2), fægteundervisning (Queen Victoria), biograf, børne- og teenageklub for de 2-17 årige, fitness mm. Visse aktiviteter mod et tillæg.

Verdens eneste kennel til søs

På de transatlantiske sejladser mellem New York og Europa, kan man tage hund og kat med på rejsen. Queen Mary 2 har nemlig, som det eneste skib i verden, kennel om bord.

Middagen er servereret, dresscoden er elegant og servicen er i top på CunardRestauranter

Cunard Line har, som det eneste rederi, fastholdt den gamle oceanliner tradition, der tildeler restaurant efter kahyt kategori. Mad og serviceniveau har naturligvis samme høje kvalitet i alle restauranter, men i enkelte restauranter betyder det, at I selv bestemmer med hvem, og hvornår I vil spise.

Om bord finder i f.eks. den elegante hovedrestaurant, Britannia. Den afslappede Lido Restaurant på Queen Victoria og Queen Elizabeth, som byder på buffet om dagen og tre spændende restauranter om aftenen.

I Queens Room er der levende musik til jeres afternoon tea. Verandah Restaurant er moderne fransk køkken og på Queen Mary 2 finder I desuden Kings Court med internationale retter og Todd English Restaurant med specielt kreerede retter fra stjernekokken.

Fish and chips kan nydes i Golden Lion Pub og sejler I med Queen Elizabeth, kan I deltage i chefkokkens ekstravagante middag med udvalgte vine.

Restauranterne Queens- og Princess Grill Restaurant er forbeholdt gæster, der bor i større suiter. Og Britannia Club Restaurant er forbeholdt gæster, der bor i Britannia Club Balcony.

Enkelte specialrestauranter har tillæg.

Nyd udsigten fra promenadedækket om bord på Queen VictoriaDRESS-CODE OM BORD

Passagererne holder traditionerne i hævd, og skifter til aftenrobe de 1-2 gange om ugen, der er "formal evening". Festklædte gæster skaber en helt særlig krydstogtstemning om bord. "Formal evening" er mørkt jakkesæt og slips/smoking og lange kjoler/cocktail kjoler. I Kings Court/Lido Restaurant er der ingen dress-code.

Det er smart casual om dagen. Short, cowboybukser mm. er ikke tilladt i restauranterne efter kl. 18.00. Badetøj er tilladt omkring pool området, på dækket og i fitness- og spa afdelingen.

Det vildeste og smukkeste teatershow på Cunard Barer, lounges og underholdning

Ud over de mange restauranter, finder I et væld af barer og lounges om bord, hvor I kan nyde en cocktail, en cigar, lytte til bigband, jazz eller klassisk musik. I kan teste sangstemmen i karaoke baren. Gå på natklub, pianobar, danse foxtrot, se shows, spille blackjack eller besøge champagnebaren.

En smuk havudsigt fra Victoriaværelset Kahytter og suiter

Kahytterne er yderst elegant indrettet med al nødvendig komfort, og fås i størrelser fra ca. 14 m2 og helt op til ca. 200 m2 for den største suite.

I kan vælge mellem følgende kahyt kategorier:

 • Indvendig kahyt, udvendig kahyt og balkonkahyt. Club balkonkahyt giver adgang til Britannia Club Restaurant, og Princess Grill Suites giver adgang til Princess Grill Restaurant.
 • Queens Grill Suites, byder på ekstra forkælelse, både i kahytten og på skibet. Butlerservice, champagne ved ankomst, daglig frisk frugt og blomster samt minibar er inkluderet, og I har adgang til Queens Grill Restaurant.

I øvrigt er der gratis roomservice, uanset valgte kahyt kategori.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.