XL Fur Seal Pups Animals Wildlife New Zealand

Eventyr og krydstogt i Australien og New Zealand

Eventyr og krydstogt i Australien og New Zealand

30 dage fra 77.000 kr.

Kontakt Dorte

Tlf. 33 320 320

Koralrev, Uluru, storbyferie og krydstogt med Celebrity New Zealand rundt, 30-31 dage

På krydstogtet fra Sydney til Auckland vil I opleve New Zealands smukke kystlinie og spektakulære fjorde. Men inden da skal I opleve Great Barrier Reef, Uluru (tidligere Ayers Rock) og den smukke metropol Sydney.

Glæd jer til

 • Ophold og udflugter i Port Douglas, Sydney og Auckland
 • Tur til Great Barrier Reef og Ayers Rock
 • Regnskovstur med aboriginer og middag under stjernene ved Ayers Rock
 • Krydstogt til New Zealands fjorde, gejsere, byer og pingviner
 • Balkonkahyt, helpension og drikkepakke om bord på Celebrity Eclipse eller Edge

På dette krydstogt sejler I med:

Rederi: Celebrity Cruises
Skib og skibsklasse: Celebrity Edge el. Celebrity Eclipse, Edge-Klassen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Port Douglas, Australien 6 nætter på Port Douglas, Australien 6 Højdepunkter I bor på Peninsula Boutique Hotel, hvorfra I kan udforske den hyggelige ferie- og fiskerby. Byen er også centrum for ture til Great Barrier Reef, og ligeledes perfekt som udgangspunkt for den tropiske regnskov ved Daintree og Cape York-halvøen. I bor på Peninsula Boutique Hotel, hvorfra I kan udforske den hyggelige ferie- og fiskerby. Byen er også centrum for ture til Great Barrier Reef, og ligeledes perfekt som udgangspunkt for den tropiske regnskov ved Daintree og Cape York-halvøen.
Ayers Rock, Australien 2 nætter på Ayers Rock, Australien 2 Højdepunkter I skal opleve Australiens røde hjerte fra jeres base på det luksuriøse Voyages Desert Garden Hotel. Ørkensandet er dyb orangefarvet, horisonten uden ende, og der er højt til den utroligt blå himmel. Der er udflugter til klippeformationerne The Olgas og selvfølgelig Ayers Rock. I skal opleve Australiens røde hjerte fra jeres base på det luksuriøse Voyages Desert Garden Hotel. Ørkensandet er dyb orangefarvet, horisonten uden ende, og der er højt til den utroligt blå himmel. Der er udflugter til klippeformationerne The Olgas og selvfølgelig Ayers Rock.
Sydney, Australien 5 nætter på Sydney, Australien 5 Højdepunkter Med base på Pier One Sydney Harbour Hotel kan I let tage på opdagelse i en af verdens smukkeste byer. To oplevelser er inkluderet: sightseeing i mindre grupper og en guidet rundvisning i Sydney Opera House. Med base på Pier One Sydney Harbour Hotel kan I let tage på opdagelse i en af verdens smukkeste byer. To oplevelser er inkluderet: sightseeing i mindre grupper og en guidet rundvisning i Sydney Opera House.
Krydstogt 12 nætter på Krydstogt 12 Højdepunkter I stiger om bord på Celebrity Eclipse eller Edge og kan se frem til et gennemført krydstogt med service i højsædet. Under rejsen kan I nyde skibets mange faciliteter, underholning, restauranter og barer. I stiger om bord på Celebrity Eclipse eller Edge og kan se frem til et gennemført krydstogt med service i højsædet. Under rejsen kan I nyde skibets mange faciliteter, underholning, restauranter og barer.
Auckland, New Zealand 2 nætter på Auckland, New Zealand 2 Højdepunkter I skal bo på Hotel De Brett i hjertet af "The City of Sails". Byens atmosfære danner smukke rammer for både indendørs- og udendørs oplevelser fra små hyggelige caféer, barer og restauranter, handelsgaden Queens Street og smukke grønne åndehuller. I Auckland skal I på udflugt til regnskov og sorte strande. I skal bo på Hotel De Brett i hjertet af "The City of Sails". Byens atmosfære danner smukke rammer for både indendørs- og udendørs oplevelser fra små hyggelige caféer, barer og restauranter, handelsgaden Queens Street og smukke grønne åndehuller. I Auckland skal I på udflugt til regnskov og sorte strande.
XL Piha Beach West Coast North Island Auckland, New Zealand View Lookout
Xl Australia NSW Sydney The Rocks Street People Foto Dan Gosse
XL Wildlife Yellow Eyed Penguins Animals New Zealand
Stortbyer, natur og krydstogt

Det bedste af Australien og New Zealand

Australien

Strandhotellet i Port Douglas er udgangspunktet for fantastiske ture til The Great Barrier Reef og en guided tur i den UNESCO-beskyttede Daintree Rainforest, som er verdens ældste.

På den videre tur oplever I Ayers Rock, aboriginale Anangu-folket og middag under stjernene. En af de store oplevelser i Australien er solopgangen ved Ayers Rock. Det er en fantastisk oplevelse at se denne kæmpe klippe skifte farve fra gråsort til strålende rød efterhånden som solen rejser sig på himlen over ørkenen.

I Sydney har vi inkluderet guidet sightseeing til bl.a. The Rocks, gennem bycentrum til det hippe område ved Oxford Street og de små victorianske terrassehuse i Paddington samt Bondi Beach og Botanisk Have. I kommer også på guidet rundtur i Sydney Opera House.

Inde I forlader australske farvande, er der stop i det hippe og moderne Melbourne.

Videre rundt i New Zealand

I New Zealand starter I ud med de dybe fjorde, stejle klipper, vandfald og høje klipper i The Fiordland.

På den videre færd langs kysten møder I albatrosser og pingviner, idylliske byer, delfiner, museer, livlige havnefronte, store kauri træer og meget mere.

På Nordøen i New Zealand ligger Bay of Islands med 144 små øer. Nogle med hvide strande, andre med regnskov.

Rejsen slutter med to nætter i Auckland, New Zealands største by, hvor I også skal besøge Aucklands regnskov og sorte strande, inden I flyver hjem til Danmark.

Luksus på Celebrity Eclipse eller Edge

Celebrity Eclipse og Celebrity Edge tilhører en ny generation af skibe i en klasse helt for sig. Et team af topdesignere har formået at genskabe stemningen fra de bedste designhoteller med masser af lys og stilfuld indretning.

Her er plads til ca. 2.900 passagerer, og skibene har et stort udvalg af kahytter, suiter, klubber og aktiviteter. Om bord er der masser af caféer, restauranter, internetcaféer, spa, swimmingpool, fitness samt teater med Broadway- og Las Vegas-produktioner. Og selvfølgelig er der 24-timers roomservice.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der gør ofte mest indtryk. På jeres præmisser og med kyndige guider. Oplevelser, der knytter jer til et landskab, et sted, en historie. Det er krydstogter med Nyhavn Rejser.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Det er en rejse. Et eventyr. Derfor har vi nøje udvalgt hoteller, der fuldender eventyret, uanset om I overnatter på land før, efter eller undervejs på jeres krydstogtsrejse.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

Pris per person ved 2 voksne i delt kahyt og hotelværelse
DatoAfrejsehavnDageBalkon
21.01.24 Vis ruteSydney, New South Wales3076.000-78.000
DatoStedAnkomstAfgang
04.02.24Sydney, New South Wales, Australia17.00
05.02.24Til søs
06.02.24Til søs
07.02.24Til søs
08.02.24Dunedin, New Zealand09.0019.00
09.02.24Christchurch, New Zealand08.0020.00
10.02.24Wellington, New Zealand09.0017.00
11.02.24Napier, New Zealand07.0017.00
12.02.24Tauranga, New Zealand11.0023.00
13.02.24Til søs
14.02.24Bay of Islands, New Zealand09.0018.00
15.02.24Auckland, New Zealand06.00

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport mellem Sydney lufthavn, hotel og skib, vi anbefaler en taxa
 • Transport mellem skib og hotel i Auckland
 • Udflugter på krydstogtet, som afregnes direkte til rederiet
 • Nationalparkafgift ved Ayers Rock: A$ 25 per person samt Environment Management Charge og Fuel Levy, Great Barrier Reef: A$ 13 pr. person

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.