XL Greece Santorini

Gourmet-krydstogt i Europas smukke skærgård

Gourmet-krydstogt i Europas smukke skærgård

12 dage fra 77.500 kr.

På luksuskrydstogt til tolv
smukke kystbyer

Santorini. Corfu. Bari. Hvar. Dubrovnik. Oplev nogle af Europas smukkeste kystbyer ombord på det luksuriøse Silver Spirit fra Silversea Cruises. På ruten fra Athen til Venedig, sejler I forbi 12 stemningsfulde byer i Italien, Kroatien, Montenegro og Grækenland. Se frem til udsøgt gastronomi, sublime suiter og mindeværdige oplevelser. 

Krydstogtet har afrejse d. 24 april med hjemrejse d. 6 maj 2024.

Glæd jer til

 • 5-stjernet krydstogtskib med store suiter og butlerservice
 • Gastronomisk all-inclusive med udsøgte vine og champagne
 • Oplev idylliske græske øer og stemningsfulde kystbyer
 • Historiske byer med enestående seværdigheder
 • En udflugt per havn inkluderet

På dette krydstogt sejler I med:

Rederi: Silversea Cruises
Skib: Silver Spirit, Ocean-klassen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Krydstogt 12 nætter på Krydstogt 12 Højdepunkter Oplev 12 smukke kystbyer med masser af oplevelser og sublim forkælelse ombord! Oplev 12 smukke kystbyer med masser af oplevelser og sublim forkælelse ombord!
Xl Italy Puglia Bari Province Monopoli Town

På eventyr i Europas skærgård

Oplev historiske, charmerende byer og pittoreske kyststrækninger i Italien, Kroatien, Montenegro og Grækenland ombord på Silver Spirit. Krydstogtet lægger fra i Piraeus (Athen), hvorfra I sejler til Santorini, Heraklion på Kreta, Corfu, Kotor, Bari, Dubrovnik, Split, Hvar, Zadar, Trieste og slutter i Fusina (Venedig), hvorfra turen går tilbage til Danmark med fly.

Xl Silver Spirit Deluxe Veranda Suite
Xl Silver Spirit Restaurant Indochine Food
Xl Greece Santorini Megalochori Bell Tower

Et oplevelsesrigt luksuskrydstogt

Flydende 5-stjernet hotel

Små skibe, store eventyr. Et krydstogt med Silver Spirit i Ocean-klassen er for jer, der elsker at slappe af, blive forkælet og opleve verden. Med blot 300-600 passagerer ombord, er der plads og tid til hinanden. Her oplever I klassisk luksus som på et 5-stjernet hotel, hvor I omgives af personale, der står klar til at opfylde jeres ønsker. Glæd jer til store stilrene suiter, butlerservice og all inclusive gastronomi. Champagnen er allerede på køl i minibaren! 

Mindeværdige oplevelser

Da Silver Spirit er et mindre skib, får det lov at lægge til ved helt unikke destinationer. Ved hver destination indgår en gratis halv-eller heldagsudflugt. Om I ønsker at udforske på egen hånd eller taget på en guidet tur, så venter jer masser af oplevelser, uanset om I er til historie, arkitektur, gastronomi eller natur.

Det krystalblå græske ø-hav

I lægger til ved fire af Grækenlands fineste havnebyer og øer. Skibet lægger fra i Piraeus, tæt på Athen. Om I går i antikkens fodspor og besøger Akropolis og Parthenon templet eller den charmerende bydel Plaka med dens smalle gader, farverige blomster og hyggelige taverner, så formår Athen altid at overraske. Herfra sejler I til pittoreske Santorini, Grækenlands mest romantiske ø, kendt for dens ikoniske hvidkalkede huse med blå tage. På Kreta lægges til ved Heraklion. Bag dens kystfæstning gemmer sig en historisk havneby, der går tilbage til den minoiske bronzealder, hvor Kreta var én af antikkens største og mest udviklede civilisationer. Grækenland rundes af med idylliske Corfu, hvis gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste.

Adriaterhavets kystperler

Indsejlingen gennem fjorden i den dybe bugt til Kotor er intet mindre end billedskøn. Montenegros fæstningsby Kotor emmer af historie, og den gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste. Dernæst går turen til Italien til Apuliens hovedstad, Bari. Gå igennem de tætte middelaldergader i den gamle bydel, Bari Vecchia, eller tag med på tur til de pudderhvide sandstrande ved Salento eller de hvidkalkede koniske, trulli huse i Alberobello-området.

Kroatiens skærgård

Turen fortsætter til fæstningsbyen Dubrovnik, der næsten ligner en smuk filmkulisse. Følg den tykke bymur og gå tilbage i tiden til middelalderens Dubrovnik, med den skønne katedral og paladser, i den gamle bydel. Krydstogtet sejler videre igennem Kroatiens skærgård til den livlige by Split. Duften af lavendel, håndlavet chokolade og tørrede figner spreder sig i luften i den gamle bydel, som også brillierer med lækre spisesteder.

Øen Hvar er rig på middelalderhistorie, men er også kendt som lidt af et hot spot for yachts, der lægger til i det omgivende krystalklare hav. Kroatien rundes af med den kreative by, Zadar, som blev grundlagt af romerne. Besøgende bliver budt velkommen til tonerne fra det kunstneriske havorgel, der spiller, når bølgerne ruller ind i det.  Berømt for dens smukke nationalparker, Royal Vineyard og bystrand har Zadar masser at byde på.

Mod Italiens skønne kyster

Lige på grænsen til Slovenien, ligger den italienske by Trieste. Neoklassiske bygninger, kanaler med små vuggende joller, Trieste katedral, smukke slotte og paladset Miramar, byen har masser af stemning og seværdigheder. Efter Trieste, går turens sidste stop til Venedig. Italiens mest maleriske by, bygget på pæle og en del af UNESCOs verdensarvsliste siden 1987. Ring og hør nærmere, dette krydstogt er fyldt med smukke fotomotiver og oplevelser.

Hvad er inkluderet på rejsen

Giv vores krydstogt-eksperter et opkald for mere information, priser og booking. For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

 • Prisen inkluderer fly på økonomiklasse til Athen og hjemrejse fra Venedig og transfers.
 • 23 kg bagage per person t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 12-dages krydstogt med Silversea Cruises på Silver Spirit i en Classic Veranda Suite
 • Udsøgt all inclusive gastronomi inkl. alle drikkevarer ombord.
 • 1 udflugt i hver havn
 • Afrejse d. 24 april med hjemrejse d. 6 maj 2024.
Pris per person ved 2 voksne i delt kahyt og hotelværelse
DatoAfrejsehavnDageVeranda Suite
24.04.24 Vis rutePiraeus1277.000-79.000
DatoStedAnkomstAfgang
24.04.24Piraeus, Greece19.00
25.04.24Santorini, Greece08.0022.00
26.04.24Heraklion (Iraklion), Crete, Greece08.0023.00
27.04.24Til søs
28.04.24Corfu, Greece08.0017.00
29.04.24Kotor, Montenegro08.0020.00
30.04.24Bari, Italy08.0022.00
01.05.24Dubrovnik, Croatia08.0022.00
02.05.24Split, Croatia08.0023.59
03.05.24Hvar Island, Croatia08.0018.00
04.05.24Zadar, Croatia08.0018.00
05.05.24Trieste, Italy08.0019.00
06.05.24Fusina, Italy07.00

Ikke inkluderet

 • Tilkøb af ekstra nætter / udflugter før eller efter krydstogtet
 • Tilkøb af opgradering til Premium eller Business Class på flyet
 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Udflugter afregnes direkte med rederiet

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra Jylland til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.