Xl South Africa Hermanus Garden Route Southern Right Whale Calf

Krydstogt med Azamara i Sydafrika og Mozambique

Krydstogt med Azamara i Sydafrika og Mozambique

16 dage

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Krydstogt i Sydafrika og Mozambique med Azamara, inkl. fly og drikkevarer,
16-17 dage

Sejl med luksuriøse Azamara Journey eller Pursuit rundt om Kap Det Gode Håb til vidunderlige destinationer i Sydafika og Mozambique. Nyd udsigten fra Table Mountain i Cape Town, besøg charmerende vingårde i Stellenbosch, nyd strande i verdensklasse i East London og oplev Zulu-kultur i Durban.

Glæd jer til

 • Fire nætter på 5-stjernet hotel i Cape Town
 • 5-stjernet krydstogtsskib med gastronomisk all-inclusive
 • Fantastiske Cape Town med Table Mountain, Lion's Head og smukke vingårde
 • Gribende udflugt til Mandelas Robben Island
 • Kolonitidshistorie i Maputo og hvide sandstrande i East London

På dette krydstogt sejler I med:

Rederi: Azamara
Skib: Azamara Journey el. Azamara Pursuit

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Cape Town 4 nætter på Cape Town 4 Højdepunkter Nyd stemningen i charmerende Cape Town fra jeres base på det lækre Cape Grace Hotel. Hotellet imponerer med gennemført design, skøn gastronomi og vidunderlige udsigter til havnefronten og Table Mountain. Nyd stemningen i charmerende Cape Town fra jeres base på det lækre Cape Grace Hotel. Hotellet imponerer med gennemført design, skøn gastronomi og vidunderlige udsigter til havnefronten og Table Mountain.
Krydstogt 10-11 nætter på Krydstogt 10-11 Højdepunkter I stiger om bord på Azamara Journey eller Pursuit og sætter kursen mod Kap Det Gode Håb, og videre mod bl.a. Port Elizabeth, East London, Maputo i Mozambique og Durban. Undervejs kan I nyde de ekslusive faciliteter om bord samt all-inclusive og alle drikkevarer. I stiger om bord på Azamara Journey eller Pursuit og sætter kursen mod Kap Det Gode Håb, og videre mod bl.a. Port Elizabeth, East London, Maputo i Mozambique og Durban. Undervejs kan I nyde de ekslusive faciliteter om bord samt all-inclusive og alle drikkevarer.
Xl Cruise Azamara Journey Aerial View
XL South Africa Cape Town Camps Bay Beach Mountains
Xl Southafrica Two White Rhinoceros Animal
Sydafrika og Mozambique

Fantastiske destinationer i det
sydlige Afrika

Oplevelsesrige dage i Cape Town

Dér, hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean mødes, ligger Cape Town med sine dramatiske bjerglandskaber, smukke vinmarker og milelange kystlinje. Nyd gastronomi i verdensklasse og en afslappet og hyggelig atmosfære. 

I Cape Town bor I fire nætter på det yderst luksuriøse Cape Grace,  som er et studie i "old world charm" i moderne klæder, og beliggenheden lige på kanten af Victoria & Albert Waterfront gør det nemt for jer at udforske Cape Towns skønneste områder til fods og hånd i hånd.

Vi har inkluderet tre oplevelser, for at I skal få det meste ud af Cape Town og de omkringliggende seværdigheder. I skal på en gribende udflugt til Robben Island, hvor Nelson Mandela som bekendt sad fængslet i 18 år under sin kamp for de sortes rettigheder. Derudover skal I smage på Cape Towns smukke vinland og på udflugt til Kap det Gode Håb.

 

Krydstogt med stilfulde Azamara

I skal sejle med Azamara Journey eller Pursuit - mindre skibe som er kendte for deres gennemførte design og høje service. Og med blot 700 gæster om bord kan I se frem til en hyggelig og intim atmosæfre. Skibene er et overflødighedshorn af smukke detaljer og udsøgte behageligheder – eksklusive udflugter, individuelle oplevelser, gourmetkøkken og butlerservice til alle suiter. 

Zulu-kultur, charmerende kystbyer, kolonitidshistorie og bjergtagende natur

Port Elizabeth er kendt som "The Friendly City" på grund af byens afslappede atmosfære, milde klima og multietniske samfund. Mærk sandet under fødderne på Hobie Beach eller besøg Addo Elephant National Park, som huser den højeste koncentration af elefanter i verden. 

I Maputo i Mozambique kan I opleve smuk portugisisk arkitektur fra kolonitiden samt den gamle bydel med sine smukke parker, hyggelige markeder og lækre restauranter og caféer. 

I Durban finder I en unik smeltedigel af zulu, indisk og europæisk kultur. Få en hennatatovering i Victoria Street Market og besøg et traditionelt Zuluhjem i The Valley of 1.000 Hills.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der gør ofte mest indtryk. På jeres præmisser og med kyndige guider. Oplevelser, der knytter jer til et landskab, et sted, en historie. Det er krydstogter med Nyhavn Rejser.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Det er en rejse. Et eventyr. Derfor har vi nøje udvalgt hoteller, der fuldender eventyret, uanset om I overnatter på land før, efter eller undervejs på jeres krydstogtsrejse.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Tilkøb af ekstra nætter / udflugter før eller efter krydstogtet
 • Tilkøb af opgradering til Premium eller Business Class på flyet
 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Tillæg i to specialrestauranter om bord, 30 USD per person per middag
 • Udflugter ombord afregnes direkte med rederiet
 • Evt. transport mellem lufthavn/hotel/skib/udflugter

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.