XL Australia New South Wales Sydney New Years Eve Fireworks Harbour Bridge Close

Nytår i Sydney og krydstogt i New Zealand

Nytår i Sydney og krydstogt i New Zealand

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Nytår i Sydney og krydstogt i New Zealand med Celebrity, 20 dage

Rejs til Sydney og nyd seks dage med nytår, seværdigheder og udflugt til Sydney Opera House og byrundtur. Nyd dernæst et 12-dages krydstogt med Celebrity Eclipse til unik natur, dyreliv og kultur i New Zealand.

Glæd jer til

 • Seks oplevelsesrige dage og nytår i smukke Sydney på 5-stjernet hotel
 • Sightseeing i Sydney og udflugt til Operahuset
 • Luksuskrydstogt med Celebrity Eclipse
 • Alle måltider og Classic drikkepakke om bord
 • New Zealands fjorde, gejsere, byer og pingviner
Xl Australia NSW Sydney The Rocks Promenade Garden Foto Hamilton Lund
XL Australia Sydney Surfer, Bondi Beach
Xl New Zealand Bay Of Islands View Beach Nature Northland

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney, Australien 5 nætter på Sydney, Australien 5 Højdepunkter Med base på det luksuriøse Amora Hotel Jamison kan I let tage på opdagelse i en af verdens smukkeste byer. To oplevelser er inkluderet: sightseeing i mindre grupper og en guidet rundvisning i Sydney Opera House. Med base på det luksuriøse Amora Hotel Jamison kan I let tage på opdagelse i en af verdens smukkeste byer. To oplevelser er inkluderet: sightseeing i mindre grupper og en guidet rundvisning i Sydney Opera House.
Krydstogt 11 nætter på Krydstogt 11 Højdepunkter I stiger om bord på Celebrity Eclipse og sætter kursen syd mod hippe Melbourne og dernæst New Zealands rå natur, rige dyreliv og charmerende byer. Under rejsen kan I nyde skibets mange faciliteter, underholning, restauranter og barer. I stiger om bord på Celebrity Eclipse og sætter kursen syd mod hippe Melbourne og dernæst New Zealands rå natur, rige dyreliv og charmerende byer. Under rejsen kan I nyde skibets mange faciliteter, underholning, restauranter og barer.
Australien og New Zealand

Festivitas i Sydney og krydstogt i
New Zealand

Sydney og nytårsaften

I er ankommet til Sydney og kan se frem til seks dage i én af verdens smukkeste storbyer. I skal bo på Amora Hotel Jamison 5*, som ligger 5 -10 min. gang fra den hippe bydel The Rocks med Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge.

Vil I supplere aftenen med en ekstra stor oplevelse, kan I overvære Bohéme eller Gala Opera Concert i Sydney Opera House. Efter forestillingerne er der champagne og canapéer på balkonen med udsigt til Sydney Harbour Bridge og det imponerende fyrværkeri.

Vi inkluderer to udflugter under jeres ophold i Sydney. I skal på rundvisning i Sydney Opera House og dagen efter skal I på en halvdags udflugt i mindre gruppe, så I kan komme rundt til alle de store attraktioner og nyde udsigten til byens liv undervejs.

Tolv dages krydstogt til New Zealand

I fejrer nytåret I 2023 i Sydney og sejler med Celebrity Eclipse i det nye år til enestående natur, kultur, strande og spændende byer i New Zealand. I oplever badebyer med afslappet atmosfære, maorikultur, gejsere, pittoriske byer og natur, der indbyder til vandreture og panoramaudsigter. I får også mulighed for at hilse på albatrosser og pingviner, beundre art deco-arkitektur og ikke mindst nyde skønheden i New Zealands Fiordland National Park.

I Bay of Islands venter strande og snorkling, inden I når frem til Auckland, New Zealands største by.

Dejlige dage til søs

I kan glæde jer til en række dage til søs om bord på Celebrity Eclipse fra Celebrity Cruises. Det er et krydstogt skib med en overflod af aktiviteter, faciliteter og mange restauranter. I finder hurtigt ud af, at det faktisk er en stor fordel, at sejladsen til New Zealand tager lidt tid.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve

Udvid jeres horisont med oplevelser, som er lidt ud over det sædvanlige. Vores rejseeksperter har gjort sig umage for at udvælge præcis de oplevelser og udflugter, som på bedste vis indkapsler destinationen og vækker eventyret til live.

Håndplukket til jer

Her skal I bo

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Vejledende priser

Priser og datoer

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedrørende priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter, transport og øvrige ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Middag og/eller opera i Sydney Opera House d. 31/12. Læs mere her.

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.