• Picnic på stranden ved La Sultana Oualidia i Marokko
  • Smuk lampebutik i medinaen i Marrakesh, Marokko
  • Hammam på La Sultana Marrakech i Marrakesh, Marokko

Drømmerejse til Marokko

8 dages forførende eventyr på små luksushoteller fra 21.000 kr.

Glæd jer til:

Eksklusiv charme og marokkansk gastronomi

At bo på La Sultana Marrakech 5* midt i medinaen

Marrakesh’ forførende medina og souk’er

Guidet tur til de ukendte sider af Marrakesh

Strandluksus på vidunderlige La Sultana Oualidia 5*

Læs mere

Oplevelser og afslapning går hånd i hånd på denne rejse til Marrakesh og Oualidia ved kysten. Tag på eventyr sammen i medinaen og nyd livet og hinanden på eksklusivt strandhotel.

Tag på en skøn forkælelsestur til Marokko – Nordafrikas perle – og lad romantikken blomstre i udsøgte omgivelser!

Hotellerne er udvalgt for deres helt særlige stemning, eksklusive charme og beliggenhed og udgør i sig selv en stor del af fornøjelsen og oplevelsen ved denne rejse.

MARRAKESH: BO PÅ STILFULD RIAD 5*

Bo lige midt i medinaen! La Sultana Marrakech 5* har en helt unik atmosfære og er indrettet i klassisk marokkansk stil med mosaikker, søjlegange og en stemningsfuld gårdhave.

Hotellet ligger tæt på byens basarer og markedspladsen Djemaa el-Fna, hvor slangetæmmere, gnawa-musikere, historiefortællere og akrobater folder sig ud aften efter aften. Og de mange madboder lokker med krydrede retter.

MEDINAEN – INDTRYK FOR ALLE SANSER

Sammen med jeres egen private guide tager I på opdagelse i den allerældste del af medinaen i Marrakesh.

I ser små værksteder, moskeer, gamle karavanekroer, ypperlig maurisk arkitektur og hemmelige hjørner, hvor der sjældent kommer turister. Og så har I også god tid til at udforske og nyde det hele på egen hånd.

OULIDIA: NYD DET SØDE STRANDLIV

Efter indholdsmættede dage i Marrakesh og medinaen tilbringer I resten af ferien i ro, mag og eksklusive omgivelser.

Strandhotellet La Sultana Ouliada 5* ligger i naturskønne omgivelser lige ud til en saltvandslagune, der er kendt for sine østersfarme og flokke af lyserøde flamingoer.

I kan nyde udsigten til den fascinerende lagune fra infinitypoolen, den private strand eller i smukke omgivelser fra hotellets udendørs restaurant.

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark og ankomst til Marrakesh

Nyd lette retter i den smukke gårdhave på hotellet La Sultana MarrakechI flyver fra København og ankommer til Marrakesh, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres udsøgte riad-hotel midt i medinaen. Efter check-in kan I gå på opdagelse i de lækre hotelfaciliteter og måske også kigge lidt på nabolaget. Denne del af medinaen har et hyggeligt lokalt præg, og på kaffebarerne kan I følge folkelivet over en kop velbrygget kaffe eller traditionel marokkansk myntete.

3 overnatninger på La Sultana Marrakech 5*.

Dag 2
Guidet halvdagstur til de ukendte sider af Marrakesh

Utrolige metalarbejder i medinaen i MarrakeshMedinaens labyrint af smalle gyder og gader er overvældende og fascinerende på samme tid. Sammen med jeres egen private guide udforsker I nogle af de ældste de ældste kvarterer i medinaen og hører om livet og hverdagen bag bymurene – i dag og i middelalderen.

Dag 3
På egen hånd i Marrakesh

Minaretten i Koutoubia moskeen i Marrakesh, MarokkoI dag har I hele dagen på egen hånd i Marrakesh, hvor I kan nyde jeres skønne hotel og begive jer ud i medinaen igen. Marrakesh har f.eks. også mange fremragende museer og kunstgallerier.

Og så er der selvfølgelig shopping i medinaens souk’er - fra arganolie, urter og søde kager til håndknyttede berbertæpper, tasker, tøfler og udsøgte lædervarer. 

I kan  også lægge vejen forbi Ville Nouvelle, den nyere, franske del af Marrakesh, hvor I bl.a. kan besøge den yndige Majorelle-have, som var designeren Yves Saint Laurents hjem i Marrakesh.

Marrokansk retOg så er der maden – et højdepunkt i sin helt egen ret. Følg folkelivet over en espresso eller frisk marokkansk myntete, og gå på opdagelse i medinaens madboder og restauranter, som bugner af alt fra sneglesuppe til grillede merguez-pølser og ikke mindst tagine-retter, hvor kylling, lam, tørret frugt, oliven, salte citroner og meget andet godt bidrager til den helt særlige og sansefulde smag af Marokko.

Dag 4
Transport til kysten og afslapning

Eksklusive spa pool på hotel La Sultana Oualidia i MarokkoFra Marrakesh’ mylder og leben kører I til Marokkos Atlanterhavskyst, hvor I indkvarterer jer for resten af ferien på det lille, hyggelige hotel La Sultana Oualidia 5*. 

Fra den gyldenvarme strand og hotellets lækre turkisblå infinitypool har I view ud over lagunen og de små fiskerbåde, som sejler forbi.

4 overnatninger på La Sultana Oualidia 5*.

 

Dag 5-7
Afslapning og forkælelse i skønne omgivelser

Nyd udsigten til pool og lagune fra cabanaen på La Sultana Oualidia, MarokkoLad roen indfinde sig, og nyd at have god tid til hinanden! I kan krydre dagene med gåture langs vandet, en lille sejltur i lagunen eller måske en romantisk picnic for to på stranden? Der er også mulighed for at få skønhedsbehandlinger og massage i hotellets spa og hamam.

Dag 8
Hjemrejse

La Sultana Oualidia i MarokkoI bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Marrakesh, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Romantik i Marokko, 8 dage
RejseperiodeDobbelt
08.12.20 - 14.12.2018.000-20.000
15.12.20 - 21.12.2021.000-24.000
22.12.20 - 03.01.2125.000-27.000
09.02.21 - 22.03.2120.000-23.000
23.03.21 - 13.08.2123.000-26.000
14.08.21 - 20.09.2121.000-23.000
21.09.21 - 31.10.2124.000-26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda