• Nyd ferien i en hængekøje på Nomade i Tulum, Mexico
 • Ruiner ved Tulum, Mexico
 • Nyd at dase i hængekøjen på balkonen på Hip Hotel Tulum, Mexico
 • Kridhvid sandstrand i Tulum, Mexico
 • Den fantastiske strand ud for Ana y José Hotel & Spa, Tulum

Bungalows og bounty ved Mexicos bedste strand

10 km paradisstrand og håndplukkede hoteller i Tulum, fra 13.500 kr.

Glæd jer til:

Paradisstrand i Tulum med sand fint som mel

Hyggelige bungalowhoteller – vælg jeres favorit

Afslappet idyl, hyggelige restauranter og bohemestemning

Besøg mayernes store arkæologiske levn

Mange naturoplevelser lige om hjørnet

Læs mere

Bo på charmerende bungalowhotel lige ud til en af verdens bedste strande med udflugtsmuligheder lige om hjørnet. Vælg mellem hoteller, der er håndplukket for stemning og beliggenhed af Nyhavn Rejser.

Nyhavn Rejser har finkæmmet Mexicos bedste strandområde, Tulum, og udvalgt de bedste bungalowhoteller. Vælg mellem Hip Hotel Tulum 3*, Nomade 3+*, Ana Y Jose 4* og La Zebra Hotel 4*, og glæd jer til en ferie i Tulum i en bungalow få meter fra stranden og det turkisblå hav.

Nyd 10 km kridhvid sandstrand i Tulum

Tulum lige ud til Det Caribiske Hav er 10 km kridhvid strand med sand, der er blødt som mel. Solen bager. Palmerne svajer i brisen. Pelikaner slår ned i vandet efter fisk. Og fregatfugle patruljerer langs kysten i majestætiske svæv. Stranden regnes blandt de bedste i Caribien, og blandt Nyhavns egne medarbejdere er den utvivlsomt på listen over verdens bedste strande. 

Vælg mellem Afslappede bungalowhoteller 

Fællesnævneren for de, der rejser til Tulum, er ønsket om ægte bountystemning med langt mellem solstole og badehåndklæder fremfor luksuriøs komfort og store, internationale hoteller. De små afslappede bungalowhoteller gemmer sig inde mellem palmerne, og de suppleres af små hyggelige og ofte tjekkede restauranter både ved stranden og på landsiden af den smalle strandvej. 

Skal det være Hyggelige Hip Hotel Tulum 3*?

Hip Hotel Tulum har en vidunderlig stemning og blot 22 hyggelige værelser i gulskurede bungalows med tage af palmeblade. I har møbleret terrasse eller balkon. Værelserne er enkelt, men smukt og rustikt indrettet. Hip Hotel Tulum har restaurant med skøn udsigt over vandet og strandbar med dejlig loungestemning.

Foretrækker I Trendy Nomade 3+*?

Nomade ligger også sydpå i Tulum er indrettet med inspiration fra de arabiske nomader, en oase i alt fra sund mad til spændende aktiviteter. Lidt mere sofistikeret. Lidt mere råt. Lidt mere komfort med bl.a. aircondition på værelset, to restauranter og spa. Nomade har 36 værelser. Vi anbefaler en Arena Suite med havudsigt.

Stemningsfulde og eksklusive Ana y Jose 4*

Ønsker I eksklusive suiter og bungalowidyl, anbefaler vi det charmerende boutiquehotel Ana y José Hotel & Spa i Tulum. Stemningen, servicen, freden, de dejlige suiter, den gode mad … alt går op i en højere enhed. Som ekstra plusser har Ana y Jose en smuk pool, air condition på værelset og spa.

Loungestemning på La Zebra Hotel 4*

La Zebra Hotel fanger den nyeste tendens i Tulum med bungalowhoteller, der lægger vægt på afslappet, men moderne stemning og smagfuld gastronomi. Nyd en af verdens smukkeste strande og de store værelser – nogle med plunge pool.

BESTIL REJSER TIL TULUM I GOD TID

Netop den lille størrelse på hotellerne i Tulum betyder, at I helst skal bestille i god tid, men er det ene udsolgt, har Nyhavn Rejser flere alternativer udvalgt på vores egne rejser dertil. Tal med vores rejserådgivere om det hotel, der passer bedst til jeres ønske om komfort og stil. 

Mayaruiner, cenoter og Sian Ka'an Biosphere Reserve

Stranden og området er opkaldt efter mayaruinerne ved Tulum, Morgengryets Tempel, der ligger smukt på en klippetop i den nordlige ende af stranden. Her er flere gode udflugtsmuligheder som mayaruinen Coba, der er tættere på og meget mindre besøgt end Chichen Itza, der er kåret til et af verdens nye syv vidundere, og som kan besøges på en heldagsudflugt. 

Er I til naturoplevelser, anbefaler Nyhavn at besøge det nærliggende Sian Ka'an Biosphere Reserve, som har spændende regnskov, mangroveskov, mayaruiner og et rigt fugleliv. Sian Ka'an Biosphere Reserve er UNESCO World Heritage og ligger syd for stranden i Tulum. Her finder I også Encantado-cenoten, som I kan cykle til. Tal med jeres rejserådgiver om en rejse til Tulum. Alt kan tilpasses jeres ønsker.

Sæsoner i Mexico

I kan rejse til Mexico året rundt med vinteren som bedste tidspunkt. Om en sommeren er der generelt også fint vejr, men der kan komme korte tropebyger fra juni til november. Om sommeren er der dog færre mennesker, lavere priser og mulighed for at svømme med hvalhajer ud for Yucatán-halvøens nordøstlige kyst.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Hip Hotel Tulum

Bungalows og bounty ved Mexicos bedste strand, Hip Hotel i Superior Ocean View
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.04.21 - 19.06.2113.000-15.00019.000-21.000
20.06.21 - 31.07.2115.000-17.00021.000-23.000
01.08.21 - 31.10.2113.000-15.00019.000-21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Nomade

Bungalows og bounty ved Mexicos bedste strand, Nomade i Arena Suite
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.04.21 - 11.05.2122.000-24.00037.000-39.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ana y José Hotel & Spa

Ana y Jose 7 nætter i Superior/Garden View værelse inkl. morgenmad
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.04.21 - 19.06.2115.000-17.00023.000-26.000
20.06.21 - 31.07.2117.000-19.00025.000-27.000
01.08.21 - 31.10.2115.000-17.00023.000-25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Cancun t/r med f.eks KLM eller Air France
 • Lufthavnsskatter
 • Transport lufthavn-hotel t/r 
 • 7 nætter på Hip Hotel Tulum 3*, Tulum. Superior Ocean View værelse
 • Eller 7 nætter på Nomade 3+*, Tulum. Arena Suite
 • Eller 7 nætter på Ana y José Hotel & Spa 4*, Tulum.  Garden View suite incl. resort fee.
 • Morgenmad
   

> Alternative hoteller - ring om pris <

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Resort fee, som betales direkte på hotellet. Fee pr. dag pr. værelse: Hip Hotel 5 USD, Ana y José og Coral Tulum 8 USD.  

Bemærk

 • Mange hoteller er udsolgt i perioden d.22/12-20 - 05/01-21. Kontakt os for alternative indkvarteringsmuligheder.