Xl Mexico Tulum Beach

Bungalows og bounty ved Mexicos bedste strand

Bungalows og bounty ved Mexicos bedste strand

8 dage fra 38.000 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

10 km paradisstrand og håndplukkede hoteller

Bo på charmerende bungalowhotel lige ud til en af verdens bedste strande med udflugtsmuligheder lige om hjørnet. Vælg mellem hoteller, der er håndplukket for stemning og beliggenhed af Nyhavn Rejser.

Nyhavn Rejser har finkæmmet Mexicos bedste strandområde, Tulum, og udvalgt de bedste bungalowhoteller. Vælg mellem Hip Hotel Tulum 3*, Nomade 3+*, Ana Y Jose 4* og La Zebra Hotel 4*, og glæd jer til en ferie i Tulum i en bungalow få meter fra stranden og det turkisblå hav.

Glæd jer til

  • Paradisstrand i Tulum med sand fint som mel
  • Hyggelige bungalowhoteller – vælg jeres favorit
  • Afslappet idyl, hyggelige restauranter og bohemestemning
  • Besøg mayernes store arkæologiske levn
  • Mange naturoplevelser lige om hjørnet

Nyd 10 km kridhvid sandstrand i Tulum

Tulum lige ud til Det Caribiske Hav er 10 km kridhvid strand med sand, der er blødt som mel. Solen bager. Palmerne svajer i brisen. Pelikaner slår ned i vandet efter fisk. Og fregatfugle patruljerer langs kysten i majestætiske svæv. Stranden regnes blandt de bedste i Caribien, og blandt Nyhavns egne medarbejdere er den utvivlsomt på listen over verdens bedste strande. 

Vælg mellem afslappede bungalowhoteller

Fællesnævneren for de, der rejser til Tulum, er ønsket om ægte bountystemning med langt mellem solstole og badehåndklæder fremfor luksuriøs komfort og store, internationale hoteller. De små afslappede bungalowhoteller gemmer sig inde mellem palmerne, og de suppleres af små hyggelige og ofte tjekkede restauranter både ved stranden og på landsiden af den smalle strandvej. 

Xl Mexico Tulum Ana Y Jose Beach View
XL Mexico Hip Hotel Tulum Room Terrace Hammock Breakfast
Xl Mexico Tulum La Zebra Beachfront Balcony Penthouse Jacuzzi
Bountystemning

Fire skønne hoteller i Tulum

Skal det være hyggelige Hip Hotel Tulum 3*?

Hip Hotel Tulum har en vidunderlig stemning og blot 22 hyggelige værelser i gulskurede bungalows med tage af palmeblade. I har møbleret terrasse eller balkon. Værelserne er enkelt, men smukt og rustikt indrettet. Hip Hotel Tulum har restaurant med skøn udsigt over vandet og strandbar med dejlig loungestemning.

Foretrækker I trendy Nomade 3+*?

Nomade ligger også sydpå i Tulum er indrettet med inspiration fra de arabiske nomader, en oase i alt fra sund mad til spændende aktiviteter. Lidt mere sofistikeret. Lidt mere råt. Lidt mere komfort med bl.a. aircondition på værelset, to restauranter og spa. Nomade har 36 værelser. Vi anbefaler en Arena Suite med havudsigt.

Stemningsfulde og eksklusive Ana y José 4*

Ønsker I eksklusive suiter og bungalowidyl, anbefaler vi det charmerende boutiquehotel Ana y José Hotel & Spa i Tulum. Stemningen, servicen, freden, de dejlige suiter, den gode mad … alt går op i en højere enhed. Som ekstra plusser har Ana y Jose en smuk pool, air condition på værelset og spa.

Loungestemning på La Zebra Hotel 4*

La Zebra Hotel fanger den nyeste tendens i Tulum med bungalowhoteller, der lægger vægt på afslappet, men moderne stemning og smagfuld gastronomi. Nyd en af verdens smukkeste strande og de store værelser – nogle med plunge pool.

XL Mexico Tulum La Zebra Terrace Sunbeds Ocean View
Xl Mexico Nomade La Popular Beach Restaurant Food Tulum Hotel
Small Mexico Nomade Seaview Room Terrace Beach Tulum Hotel

Nyhavn Rejser anbefaler

Mayaruiner, cenoter og Sian Ka'an Biosphere Reserve

Stranden og området er opkaldt efter mayaruinerne ved Tulum, Morgengryets Tempel, der ligger smukt på en klippetop i den nordlige ende af stranden. Her er flere gode udflugtsmuligheder som mayaruinen Coba, der er tættere på og meget mindre besøgt end Chichen Itza, der er kåret til et af verdens nye syv vidundere, og som kan besøges på en heldagsudflugt. 

Er I til naturoplevelser, anbefaler Nyhavn at besøge det nærliggende Sian Ka'an Biosphere Reserve, som har spændende regnskov, mangroveskov, mayaruiner og et rigt fugleliv. Sian Ka'an Biosphere Reserve er UNESCO World Heritage og ligger syd for stranden i Tulum. Her finder I også Encantado-cenoten, som I kan cykle til. Tal med jeres rejserådgiver om en rejse til Tulum. Alt kan tilpasses jeres ønsker.

Bestil rejser til Tulum i god tid

Netop den lille størrelse på hotellerne i Tulum betyder, at I helst skal bestille i god tid, men er det ene udsolgt, har Nyhavn Rejser flere alternativer udvalgt på vores egne rejser dertil. Tal med vores rejserådgivere om det hotel, der passer bedst til jeres ønske om komfort og stil. 

Sæsoner i Mexico

I kan rejse til Mexico året rundt med vinteren som bedste tidspunkt. Om en sommeren er der generelt også fint vejr, men der kan komme korte tropebyger fra juni til november. Om sommeren er der dog færre mennesker, lavere priser og mulighed for at svømme med hvalhajer ud for Yucatán-halvøens nordøstlige kyst.

Xl Mexico Chichen Itza Sky
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Fly København-Cancun t/r med minimum et stop 
  • 7 nætter i Tulum på valgte hotel og i valgte værelseskategori, inkl. morgenmad 
  • Transport mellem lufthavn og hotel (40 km)

Ana Y Jose - Garden View

Pris per person ved 2 voksne
Ana y Jose 7 nætter i Superior/Garden View værelse inkl. morgenmad
RejseperiodeDobbeltEnkelt
27.04.24 ‑ 19.06.2437.000‑39.00048.000‑50.000
20.06.24 ‑ 31.07.2444.000‑47.00055.000‑58.000
01.08.24 ‑ 31.10.2437.000‑39.00047.000‑50.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Nomade Tulum - Arena Suite

Pris per person ved 2 voksne
Bungalows og bounty ved Mexicos bedste strand, Nomade i Arena Suite
RejseperiodeDobbeltEnkelt
27.04.24 ‑ 11.05.2428.000‑30.00048.000‑50.000
15.05.24 ‑ 18.05.2420.000‑22.00030.000‑32.000
19.05.24 ‑ 19.06.2427.000‑29.00045.000‑47.000
20.06.24 ‑ 31.07.2436.000‑39.00054.000‑59.000
01.08.24 ‑ 31.10.2430.000‑33.00048.000‑53.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

  • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Resort fee på 21,41 USD pr. nat som betales lokalt
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.