XL Mexico Akumal Bay Beach Sea Cabanas

Familieeventyr på Yucatán, Mexico

Familieeventyr på Yucatán, Mexico

13 dage fra 29.000 kr. | BØRN fra 11.000 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Mayapyramider, skildpadder og børnevenlige strande

Nyd Mexicos caribiske strande, skildpadder og jungle. Bo i bungalow ved Riviera Maya og på 4* all inclusive resort i Skildpaddebugten. Glæd jer til 2 dages udflugt til mayaernes store pyramider, fascinerende natur og en af kolonitidens smukke byer.

Glæd jer til

 • Coba-pyramiden i junglen og svømmetur i grotte
 • Verdensunderet Chichen Itza før de andre ankommer
 • Bungalow ved stranden i Playa del Carmen m. halvpension
 • Fantastiske strande og snorkling med havskildpadder
 • 7 dages all inclusive på Akumal Bay 4*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Playa del Carmen 3 nætter på Playa del Carmen 3 Højdepunkter Slap af på stranden og udforsk Yucatán-halvøens kultur, historie og forunderlig natur. Slap af på stranden og udforsk Yucatán-halvøens kultur, historie og forunderlig natur.
Chichén Itzá 1 nat på Chichén Itzá 1 Højdepunkter Oplev et af verdens 7 nye vidundere på UNESCO's kulturarvsliste og nyd bæredygtig turisme. Oplev et af verdens 7 nye vidundere på UNESCO's kulturarvsliste og nyd bæredygtig turisme.
Akumal 7 nætter på Akumal 7 Højdepunkter Svøm med havskildpadder, hop i en af de 6 pools og bliv forkælet på all inclusive resort. Svøm med havskildpadder, hop i en af de 6 pools og bliv forkælet på all inclusive resort.
Xl Mexico Yucatan Akumal Bay

Mexicos caribiske strande

Denne rejse til Mexico er sammensat, så I har god tid til at nyde Yucatán-halvøens fantastiske strande og samtidig tager på et børnevenligt eventyr med overnatning på et historisk hotel.

Kysten fra Isla Holbox til Tulum består først og fremmest af endeløse sandstrande, der hører til Caribiens bedste. Klimaet er fantastisk året rundt, og det samme er det klare vand med det over 100 km lange Mayarev. 

Derfor starter og slutter denne rejse til Mexico da også ved stranden. Først på et bungalowhotel ved charmerende Playa del Carmen, og senere på førsteklasses all inclusive resort i Skildpaddebugten. Navnet fortæller, hvad der venter, når I tager snorkel på! I bor i en stor suite med havudsigt, og I har balkon med jacuzzi. Spørg bare børnene, hvordan det lyder. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet.

XL Mexico Yucatan Chichen Itza Kukulkan Pyramid Maya (2)
XL Mexico Playa Del Carmens Ocean Snorkling Fish
Xl Mexico Mahekal Poolside Breakfast And Lunch At Las Olas
Det skal I opleve

Dagsprogram

Tal med Nyhavn Rejsers Mexico-eksperter om rejser til Mexico for hele familien. Der er så mange muligheder for at sammensætte en rejse helt efter jeres ønsker fra rene badeferier til rundrejser fyldt med eventyr.

Xl Mexico Mahekal Ocean Front At Sunrise Over Las Olas Pool

I rejser til Mexico og kan hele vejen glæde jer til Mexicos caribiske strande, store maya-pyramider og masser af afslapning sammen på Yucatán-halvøen.

I lufthavnen i Cancún står en repræsentant for Nyhavn Rejser klar til at byde jer velkommen og køre jer de 45 minutter til den charmerende badeby Playa del Carmen. I er fremme om aftenen, så den naturlige træthed oven på flyrejsen passer fint med, at det snart er sengetid. Det gør det nemmere at komme ind i den lokale rytme.

Mahekal Beach Resort 3+, Playa del Carmen

I skal bo på Mahekal Beach Resort, der ligger ud til den børnevenlige strand ved Play del Carmen. Smukke, hvidskurede bungalows med tækkede tage gemmer sig under palmerne, og i gåafstand derfra er den hyggelige by. Velkommen til det mexicanske Caribien. I bor tre nætter i garden view palapa med halvpension.

Xl Mexico Mahekal Gardenview Villaer

De første par dage af jeres rejse til Mexico er sat af til at bage i Mexicos sol, nyde den dejlige strand, krybe i skygge under palmerne, bade i det varme vand og smage på det vidunderlige mexicanske køkken. Og ikke mindst til bare at være sammen og indhente det, en travl hverdag måske forhindrer. 

I har fred og ro ved Mahekal Beach Resort, og selv små fødder vil finde gåturen til Playa del Carmen kort og overskuelig. Her er masser af shopping og gode restauranter f.eks. i gågaden Avenida 5 og dens sidegader. 

Ønsker I allerede de første dage at udforske Yucatán, er her et Eldorado af muligheder. Men husk, at I snart skal på eventyr! Børnene foretrækker nok lige nu sandstranden og hængekøjen ved værelset.

Xl Mexico Mahekal View From Our Two Bedroom Ocean Front Terrace

XL Mexico Coba Nohoch Mul Pyramid Ruin Maya

Nu skal I opleve nogle af de attraktioner, der gør rejser til Yucatán-halvøen til meget mere end en badeferie. Selv om strandene trækker i børnene, vil de elske denne tur.  

Oplev den store Cobá-pyramide og kom med ned under jorden

I skal udforske Yucatán-halvøen på en udflugt med privat guide. Bilen er stor nok til alle, og med privat guide styrer I selv tempoet og kan bede om at stoppe, når I har lyst. 

I bliver hentet på hotellet og kører ind i land mod junglen. Her skal I opleve mayaernes store Cobá-pyramide, der er den højeste på Yucatán. Det er spændende for de voksne og det rene eventyr for børnene. Senere skal I svømme i en underjordisk grotte, cenote, og udforske den maleriske by Valladolid med tid til at spise frokost.

Hacienda Chichén Resort 4*, Chichén Itzá

Jeres udflugt slutter med, at jeres guide kører jer til Hacienda Chichén Resort, som ligger i gåafstand fra det imponerende maya-kompleks Chichén Itzá.

Xl Mexico Hacienda Chichen Relax Yard

XL Mexico Chichen Itza Temple Of The Warriors

I spiser en god, men tidlig morgenmad, for I bliver hentet kl. 8 af en privat guide, der skal vise jer Chichén Itzá. I står ved tempelkomplekset, mens mange af dagsturisterne hertil først er ved at stige ind i busserne i byer længere væk. 

Guidet rundvisning på Chichén Itzá

De næste par timer skal I på en fascinerende rundvisning på Chichén Itzá. I vil se templer, boldbaner, offerbrønde, observatorium og den berømte Kulkulcan-pyramide, hvor den fjerklædte slange snor sig ved solhverv. 

Børnene vil nyde de udhuggede slangehoveder og de mange fortællinger. Boldspillets regler med bolden, der skal gennem ringen, giver dem sikkert associationer til Harry Potter, og I vil betages af mayaernes viden om astronomi og byggekunst. 

XL Mexico Akumal Bay Beach View From Water Beach

Akumal Bay Beach & Wellness Resort 4* med all inclusive

Ud på eftermiddagen bliver I hentet ved den gamle hacienda. Nu går jeres rejse til Mexico nemlig tilbage til det hvide sand og turkisblå hav. 

I skal bo 8 nætter på Akumal Bay Beach & Wellness Resort, der er et førsteklasses all inclusive resort ud til en dejlig sandstrand i Skildpaddebugten syd for Playa del Carmen og nord for Tulum. Jeres værelse er en junior suite med havudsigt fra en stor møbleret balkon med jacuzzi! Og I har inkluderet alle måltider, øl, vand, vin og spiritus.

De næste dage er til bare at nyde livet sammen ved den lange stand. Akumal Bay har også 6 pools! En hovedpool, en børnepool og en stor jacuzzi. Bliver det lidt varmt at gå gennem resortets store have, er her også 3 små pools, som I lige kan hoppe i for at køle ned på vejen. En sjov detalje især for børn. At I også har jeres egen jacuzzi på balkonen, gør det kun endnu sjovere.

Xl Mexico Sian Kaan Adventures Dolphins Mexico Kan Tours
XL Mexico Akumal Bay Beach Pool Bar
XL Mexico Akumal Hawksbill Turtle Snorkeling

Svøm med havskildpadder

Da mayaerne i sin tid navngav bugten, valgte de navnet Akumal. Det betyder bugten med skildpadder. Når I snorkler, vil I forstå hvorfor. Den dag i dag glider de smukke skildpadder nemlig elegant gennem det klare vand ved koralrevet, og om sommeren kommer de på land for at lægge æg på stranden. Det er meget let at komme tæt på skildpadderne, når I er på svømmetur, og det er en stor oplevelse for alle aldre. Især en tidlig morgendukkert er god til at se skildpadder. 

Naturparker og vandlande

Inden for kort køreafstand ligger flere naturparker og vandlande, hvis I ønsker at tage på nye udflugter. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne. Hvis I ønsker det, kan vi arrangere udflugterne hjemmefra.

Jeres rejse til Mexico er desværre slut for denne gang. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Cancun en lille times kørsel væk, så det passer med jeres fly hjemad. I lander i Danmark dag 13.

XL Mexico Akumal Bay Beach Beach Late Afternook
Håndplukkede til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Denne rejse til Mexico har netop den balance, der skaber en perfekt familieferie. Sol, sand og vand er for alle aldre. Det mexicanske køkken det samme. Læg hertil spændende fortællinger om de indianske samfund, en svømmetur i en underjordisk sø og muligheden for at bestige en pyramide midt i junglen. Hvem kommer først? Køreturene er korte og overskuelige, og hotellerne håndplukket til familier med børn. 

HÅNDPLUKKEDE HOTELLER

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Cancun t/r
 • Lufthavsskatter
 • Transport fra lufthavnen til Mahekal Beach Resort
 • 3 nætter på Mahekal Beach Resort 4*, Playa del Carmen. Garden View Palapa, inkl. halvpension (morgenmad og frokost eller middag)
 • Oplevelse: Mayakultur og natur på Yucatán
 • Privat transport fra Mahekal Beach Resort til Hacienda Chichén Resort
 • 1 nat på Hacienda Chichén Resort 4*, Chichén Itzá. Standard værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Oplev verdensunderet Chichén Itzá
 • Privat transport fra Chichén Itzá til Akumal Bay
 • 7 nætter på Akumal Bay Beach & Wellness Resort 4*, Akumal. Junior Suite , inkl. all inclusive
 • Transport fra Akumal Bay til Cancun lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Familieeventyr på Yucatán, Mexico, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
31.05.24 ‑ 19.06.2428.000‑30.000
20.06.24 ‑ 31.07.2437.000‑39.000
01.08.24 ‑ 17.12.2430.000‑35.000
18.12.24 ‑ 20.12.2441.000‑43.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familieeventyr på Yucatán, Mexico, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
31.05.24 ‑ 19.06.2410.000‑12.00014.000‑16.000
20.06.24 ‑ 01.08.2421.000‑23.00025.000‑27.000
02.08.24 ‑ 20.12.2413.000‑15.00017.000‑19.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge til guider og chauffører på de inkluderede udflugter og transporter
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.