• Nyd caribiske strande på familieferie i Mexico
  • Svøm med skildpadder ved Akumal, Mexico
  • Dreng på toppen af Coba-pyramiden i Yucatan, Mexico
  • Svøm i en cenote - en af Mexicos mange underjordiske grotter.
  • Solsenge, palmer og kridhvid strand ved Akumal Bay Beach & Wellness Resort i Mexico

Familieeventyr på Yucatán, Mexico

Mayapyramider, skildpadder og børnevenlige strande, 14 dage fra 22.000 kr. børn fra 9.000 kr.

Glæd jer til:

Coba-pyramiden i junglen og svømmetur i grotte

Verdensunderet Chichen Itza før de andre ankommer

Bungalow ved stranden i Playa del Carmen m. halvpension

Fantastiske strande og snorkling med havskildpadder

8 dages all inclusive på Akumal Bay 4*

Læs mere

Nyd Mexicos caribiske strande, skildpadder og jungle. Bo i bungalow ved Riviera Maya og på 4* all inclusive resort i Skildpaddebugten. Glæd jer til 2 dages udflugt til mayaernes store pyramider, fascinerende natur og en af kolonitidens smukke byer.

Denne rejse til Mexico er sammensat, så I har god tid til at nyde Yucatán-halvøens fantastiske strande og samtidig tager på et børnevenligt eventyr med overnatning på et historisk hotel.

Mexicos caribiske strande

Kysten fra Isla Holbox til Tulum er først og fremmest endeløse strande, der hører til Caribiens bedste. Klimaet er fantastisk året rundt, og det samme er det klare vand med det over 100 km lange Mayarev. 

Derfor starter og slutter denne rejse til Mexico da også ved stranden. Først på et bungalowhotel ved charmerende Play del Carmen, og senere på førsteklasses all inclusive resort i Skildpaddebugten. Navnet fortæller, hvad der venter, når I tager snorkel på! I bor i en stor suite med havudsigt, og I har balkon med jacuzzi. Spørg bare børnene, hvordan det lyder. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet.

Oplevelser for både store og små

Denne rejse til Mexico har netop den balance, der skaber en perfekt familieferie. Sol, sand og vand er for alle aldre. Det mexicanske køkken det samme. Læg hertil spændende fortællinger om de indianske samfund, en svømmetur i en underjordisk sø og muligheden for at bestige en pyramide midt i junglen. Hvem kommer først? Køreturene er korte og overskuelige, og hotellerne håndplukket til familier med børn. 

Tal med vores Mexico-eksperter

Tal med Nyhavn Rejsers Mexico-eksperter om rejser til Mexico for hele familien. Der er så mange muligheder for at sammensætte en rejse helt efter jeres ønsker fra rene badeferier til rundrejser fyldt med eventyr.

Program

Dag 1
I rejser til Mexico

Solnedgang set fra poolen ved Las Olas Restaurant and Bar i MexicoI rejser til Mexico og kan hele vejen glæde jer til Mexicos caribiske strande, store maya-pyramider og masser af afslapning sammen på Yucatán-halvøen.

I lufthavnen i Cancún står en repræsentant for Nyhavn Rejser klar til at byde jer velkommen og køre jer de 45 minutter til den charmerende badeby Playa del Carmen. I er fremme om aftenen, så den naturlige træthed oven på flyrejsen passer fint med, at det snart er sengetid. Det gør det nemmere at komme ind i den lokale rytme.

Gardenview bungalows på Mahekal Beach Resort, MexicoMahekal Beach Resort 3+, Playa del Carmen

I skal bo på Mahekal Beach Resort, der ligger ud til den børnevenlige strand ved Play del Carmen. Smukke, hvidskurede bungalows med tækkede tage gemmer sig under palmerne, og i gåafstand derfra er den hyggelige by. Velkommen til det mexicanske Caribien. I bor tre nætter i garden view palapa med halvpension.

Dag 2-3
Strandliv i Playa del Carmen

Snorkling i havet ved Playa del Carmen i MexicoDe første par dage af jeres rejse til Mexico er sat af til at bage i Mexicos sol, nyde den dejlige strand, krybe i skygge under palmerne, bade i det varme vand og smage på det vidunderlige mexicanske køkken. Og ikke mindst til bare at være sammen og indhente det, en travl hverdag måske forhindrer. 

I har fred og ro ved Mahekal Beach Resort, og selv små fødder vil finde gåturen til Playa del Carmen kort og overskuelig. Her er masser af shopping og gode restauranter f.eks. i gågaden Avenida 5 og dens sidegader. 

Ønsker I allerede de første dage at udforske Yucatán, er her et Eldorado af muligheder. Men husk, at I snart skal på eventyr! Børnene foretrækker nok lige nu sandstranden og hængekøjen ved værelset.

Dag 4
Yucatáns mayakultur og natur

Dreng på toppen af Coba-pyramiden i Yucatan, MexicoNu skal I opleve nogle af de attraktioner, der gør rejser til Yucatán-halvøen til meget mere end en badeferie. Selv om strandene trækker i børnene, vil de elske denne tur.  

Til toppen af pyramide og ned under jorden

I skal udforske Yucatán-halvøen på en udflugt med privat guide. Bilen er stor nok til alle, og med privat guide styrer I selv tempoet og kan bede om at stoppe, når I har lyst. 

I bliver hentet på hotellet og kører ind i land mod junglen. Her skal I bestige mayaernes store Cobá-pyramide, der er den højeste på Yucatán og en af de få pyramider, man overhovedet må bestige. Det er spændende for de voksne og det rene eventyr for børnene. Senere skal I svømme i en underjordisk grotte, cenote, og udforske den maleriske by Valladolid med tid til at spise frokost.

Mayaland Hotel & Bungalows i Chichén Itzá, Mexico Hotel Mayaland 4*, Chichén Itzá

Jeres udflugt slutter med, at jeres guide kører jer til Hotel Mayaland & Bungalows, lige op ad Chichén Itzá, hvor man fra nogel værelser har udsigt til de sydlige ruiner.

Dag 5
Verdensunderet Chichén Itzá

Temple of the Warriors i Chichen Itza, MexicoI spiser en god, men tidlig morgenmad, for I bliver hentet kl. 8 af en privat guide, der skal vise jer Chichén Itzá. I står ved tempelkomplekset, mens mange af dagsturisterne hertil først er ved at stige ind i busserne i byer længere væk. 

Guidet rundvisning på Chichén Itzá

De næste par timer skal I på en fascinerende rundvisning på Chichén Itzá. I vil se templer, boldbaner, offerbrønde, observatorium og den berømte Kulkulcan-pyramide, hvor den fjerklædte slange snor sig ved solhverv. 

Børnene vil nyde de udhuggede slangehoveder og de mange fortællinger. Boldspillets regler med bolden, der skal gennem ringen, giver dem sikkert associationer til Harry Potter, og I vil betages af mayaernes viden om astronomi og byggekunst. 

Krystalklart vand og kridhvid strand ved Akumal Bay Beach & Wellness Resort, MexicoAkumal Bay Beach & Wellness Resort 4* med all inclusive

Ud på eftermiddagen bliver I hentet ved den gamle hacienda. Nu går jeres rejse til Mexico nemlig tilbage til det hvide sand og turkisblå hav. 

I skal bo 8 nætter på Akumal Bay Beach & Wellness Resort, der er et førsteklasses all inclusive resort ud til en dejlig sandstrand i Skildpaddebugten syd for Playa del Carmen og nord for Tulum. Jeres værelse er en junior suite med havudsigt fra en stor møbleret balkon med jacuzzi! Og I har inkluderet alle måltider, øl, vand, vin og spiritus.

Dag 6-12
Afslapning, skildpadder og all inclusive i Akumal Bay

Poolområde på Akumal Bay - Beach & Wellness Resort, MexicoDe næste dage er til bare at nyde livet sammen ved den lange stand. Akumal Bay har også 6 pools! En hovedpool, en børnepool og en stor jacuzzi. Bliver det lidt varmt at gå gennem resortets store have, er her også 3 små pools, som I lige kan hoppe i for at køle ned på vejen. En sjov detalje især for børn. At I også har jeres egen jacuzzi på balkonen, gør det kun endnu sjovere.

Snorkel eller dyk med havskildpadder i Akumal Bay i Mexico

Svøm med havskildpadder

Da mayaerne i sin tid navngav bugten, valgte de navnet Akumal. Det betyder bugten med skildpadder. Når I snorkler, vil I forstå hvorfor. Den dag i dag glider de smukke skildpadder nemlig elegant gennem det klare vand ved koralrevet, og om sommeren kommer de på land for at lægge æg på stranden. Det er meget let at komme tæt på skildpadderne, når I er på svømmetur, og det er en stor oplevelse for alle aldre. Især en tidlig morgendukkert er god til at se skildpadder. 

Oplev delfiner i natureservatet Sian Ka'an, MexicoNaturparker og vandlande

Inden for kort køreafstand ligger flere naturparker og vandlande, hvis I ønsker at tage på nye udflugter. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne. Hvis I ønsker det, kan vi arrangere udflugterne hjemmefra.

Dag 13-14
Hjem fra rejse til Mexico

Caribisk sandstrand og azurblåt hav ved Akumal i MexicoJeres rejse til Mexico er desværre slut for denne gang. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Cancun en lille times kørsel væk, så det passer med jeres fly hjemad. I lander i Danmark dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Familieeventyr på Yucatán, Mexico, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
30.09.21 - 14.12.2121.000-23.000
15.12.21 - 17.12.2126.000-29.000
18.12.21 - 20.12.2134.000-36.000
05.01.2231.000-33.000
06.01.22 - 21.04.2224.000-28.000
22.04.22 - 26.06.2222.000-25.000
27.06.22 - 21.08.2223.000-26.000
22.08.22 - 14.12.2222.000-25.000
15.12.22 - 16.12.2230.000-32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Familieeventyr på Yucatán, Mexico, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
30.09.21 - 01.12.218.000-10.00011.000-13.000
05.01.2212.000-14.00015.000-17.000
06.01.22 - 19.06.229.000-11.00012.000-14.000
20.06.22 - 01.08.2211.000-13.00014.000-16.000
02.08.22 - 01.12.229.000-11.00012.000-14.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Drikkepenge til guider og chauffører på de inkluderede udflugter og transporter

Bemærk

  • I perioden fra 22/12-18 til 5/1-19 kan Hotel Mahekal Beach kun bookes for min. 7 nætters ophold. Kontakt os for yderligere information