Xl New Zealand Whakahoro Blue Duck Lodge
Whakahoro, New Zealand

Blue Duck Lodge

Bondegårdsferie på Blue Duck Station hos New Zealands svar på bonderøven

Hvor de grønne bjerge rejser sig og floderne mødes i Whanganui National Park vest for Tongariro, inviterer Dan Steele og Blue Duck Station på bondegårdsferie med naturaktiviteter fra vandreture til kajakture.

Bæredygtig farm

Glem med det samme alt om traditionel bondegårdsferie. Dette er ude i formidabel natur i Whanganui National Park langt fra alfarvej og tæt på floder og vandfald. Her, hvor Whanganui River og Retaruke River mødes, ligger den bæredygtige farm Blue Duck Station - og på dens land også Blue Duck Lodge.

Alene vejen hertil er en oplevelse. I kører ad små spektakulære veje, der snor sig gennem det kuperede landskab og følger floden ind til selve lodgen.

Dan Steele - landmand og naturforkæmper

Bag Blue Duck Station står Dan Steele, New Zealands svar på Bonderøven, men han laver ikke tv mere. I stedet er han klar til at passe sin farm og til at yde en ihærdig indsats for at pleje både naturen og sine gæster. Sig med det samme ja tak, hvis du får mulighed for at smage hans ragout kogt på vilde geder.

Xl New Zealand Whakahoro Blue Duck Lodge Sheep View Nature Photo Wendi Lane
Xl New Zealand Whakahoro Blue Duck Lodge Dining Area
Xl New Zealand Whakahoro Blue Duck Lodge Queen Room Bed
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Blue Duck Lodge 3*

Rundt omkring på den store farm er flere små lodges, der spænder fra overnatning for rygsækrejsende til den lodge, Nyhavn Rejser anbefaler: Blue Duck Lodge 3*. Den ligger på et stykke åbent land ved bredden af Retaruke River og med forrygende udsigt. Her kan sove op til 8 personer i 3 soveværelser, der deler badeværelse og separat toilet. 

Der er også café/restaurant på den store farm, men bondegårde er store i New Zealand. Der er 7 km fra lodgen til cafeen! I har dog køkken på Blue Duck Lodge, så køb lidt mad med på vej hertil, hvis I vil kunne lave lidt mellemmåltider hjemme på lodgen. Der er fælles badeværelse i lodgen med separat toilet.

Når I rejser med Nyhavn Rejser og bor 2 nætter på Blue Duck Lodge er en morgenmad og en ”Bush tucker dinner” på Blue Duck Cafe inkluderet. Glæd jer til en solid bondegårdsmiddag. 

Aktiv i naturen omkring Blue Duck Station

Der er et hav af aktiviteter at kaste sig ud i på Blue Duck Station. Alle bunder i samme passion for naturen. På forhånd er en udflugt inkluderet. I kan her vælge mellem udflugt på hesteryg, i 4WD eller i speedbåd på floden. Vil i opleve mere, kan i høre om f.eks. kajak på floden, ture på mountainbike og vandreture til bl.a. store vandflad. Der er min. to nætters ophold.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.