Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis Lake
Ahuriri Valley, New Zealand

The Lindis

Underspillet luksus og betagende natur under New Zealands funklende stjernehimmel

Suveræn arkitektur, spektakulære udsigter, eksklusive udflugter, gastronomi, vinkælder og hjertevarm gæstfrihed er blot nogle af ingredienserne på The Lindis, der gemmer sig i hjertet af Sydøens betagende bjerglandskaber tæt på Mt. Cook.

Ophøjet ro i uberørte Ahuriri Valley

En aftentur under New Zealands lysende stjernehimmel. En solopgang med udsigt til gyldne bjergdale, græssende merinofår og Huxley-bjergenes sneklædte tinder. Rideture, vandreture, fluefiskeri, gastronomi og ophøjet ro i de mest raffinerede og harmoniske omgivelser, man kan tænke sig. Og fik vi nævnt vinkælderen? Eller en helikoptertur over de bjergtagende landskaber til nogle af områdets vingårde?

Med kun otte værelser, gemmer The Lindis sig diskret i Ahuriri Valley – omringet af tre nationalparker -  tæt på New Zealands højeste bjerg Mt. Cook - og lige på ruten mellem Christchurch og Wanaka mod syd.

Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis Loungearea

Raffineret enkelhed i pagt med naturen

The Lindis er sofistikeret enkelhed, når det er allerbedst. Lodgens fabelagtige og bueformede hovedbygning smelter ubesværet sammen med de omgivende vidder og bjerge, der alle steder lukkes ind gennem store glasfacader og panoramavinduer.

Lodgen er tro mod omgivelserne primært bygget i sten og træ, der fuldender det varme, naturlige udtryk, som fortsætter indenfor med et enkelt, luksuriøst og raffineret interiør, der byder på skønne detaljer og kreative kunstindslag. Sofistikeret, afslappet og hjemligt på en og samme tid. Det er ganske enkelt sublimt.

Bæredygtighed i fokus

Glæd jer til at læne jer tilbage ved pejsen i loungen, et spil billard ved baren eller til at sætte jer til bords i den suverænt indrettet restaurant – alle steder kan I lade øjnene og tankerne vandre over dalen og nyde stilheden, indhyllet i den naturlige, nærværende og afslappede gæstfrihed, der er New Zealands kendetegn.    

The Lindis holder varmen med solpaneler og jordvarme, ligesom regnvand indsamles og renses, madrester ryger i komposten og lodgen generelt har fokus på bæredygtighed – fra køkkenets råvarer til produkterne på badeværelset. Hør mere med jeres rejserådgiver.  

Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis External View
Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis Lounge
Xl New Zealand Ahuriri Valley The Lindis Pod Bedroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Vinkælder, vildmarksbad og en fortryllende stjernehimmel

The Lindis ligger tæt på nogle af New Zealands store vinområder, så derfor er det kun naturligt, at lodgen har en fortrinlig vinkælder med både sjældne og store vine, som I kan glæde jer til at nyde.

Glæd jer også til at hoppe i et varmt vildmarksbad efter dagens eventyr, hvor I kan læne jer tilbage i skumringen og nyde solnedgangen, men stjernehimlen langsomt lyser op over jer. Ahuriri Valley ligger på kanten af New Zealands Dark Sky Reserve, der regnes for et af de bedste steder i verden at kigge på stjerner.

The Lindis arrangerer derfor også guidede ture med stjernekig i de omgivende bjerge efter aftensmad – en oplevelse, I ikke må snyde jer selv for – ligesom I altid selv kan gå en aftentur omkring lodgen.

Fluefiskeri, hesteridning, helikopterture og meget mere

Omdrejningspunktet for et ophold på The Lindis er områdets betagende natur. Og friheden til at opleve den, som I ønsker. Lodgen tilbyder alt fra hesteridning, vinsafarier, vandreture, skarpskydning, vandreture, private madlavningskurser, ture med e-cykler og såkaldte buggy biler – en slags firehjulstrukket strandbil, der er egnet til det rå terræn.

Glæd jer også til fremragende ørredfiskeri i skyggen af New Zealands Southern Alps – I har også mulighed for fluefiskeri med privat guide, men dette skal bestilles i god tid. 

The Lindis arrangerer også et stort udvalg af uforglemmelige helikopterture direkte fra lodgen, fra ture til Mt. Cook med gletsjervandring til en helikoptertur til Dusky Sounds fortryllende fjordlandskaber, hvor I lander ude på vandet og skifter til jeres private båd. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Gastronomi med lokale råvarer og spektakulær udsigt

Vi er nødt til at begynde med udsigten og indretningen i restauranten på The Lindis – den er ganske enkelt fabelagtig.  Det samme gælder i den grad for maden, hvor I til middag kan vælge mellem to forskellige menuer, der løbende bliver skiftet ud. Glæd jer f.eks. til udsøgte wagyu-steaks, grillet smørfisk og lammekrone fra de lokale merinofår.

The Lindis har egen økologisk køkkenhave og anvender i vid udstrækning egne råvarer samt bæredygtig fisk og kød fra økologiske eller fritgående dyr. Til frokost vil I f.eks. kunne nyde nogle af kokkens hjemmelavede pastaretter, lokale oste og supper, ligesom morgenmaden bedst kan beskrives som både generøs og stærkt vanedannende. 

Fem værelser med fantastisk udsigt - og tre "pods"

The Lindis har fem værelser fordelt på 3 Lodge Suites, 2 lidt større Master Suites.
Alle værelserne har fabelagtige panoramaudsigter og er indrettet på samme gennemførte, rolige og smagfulde vis som resten af lodgen med vidunderlige, rene sten- og træflader, luksuriøse møbler, indendørs og udendørs siddeområder, store senge, gaspejs og badeværelser med fritstående badekar.

Hvis I vil endnu længere ud i naturen, kan I også vælge at bo I en af lodgens tre ”pods” – små fritstående bungalows med glasvægge på tre sider, der ligger spredt ud i dalen. Det er en enestående oplevelse, hvor I virkelig mærker stilheden, vidderne og til fulde kan nyde den fængslende stjernehimmel – ikke mindst fra jeres egen udendørs badekar.    

Alle værelserne har Wi-Fi, minibar, tv og aircondition. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl New Zealand Hawkes Bay The Farm At Cape Kidnappers Evening Aireal View
Christchurch, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Prisvindende 5* lodges udvalgt for deres unikke stemning og beliggenhed

At flyve og sejle i det gudesmukke Fiordland

Stjerneaftener med uforlignelig udsigt til den sydlige mælkevej

Gastronomiske oplevelser ledsaget af New Zealands beste vine

Det bedste af New Zealand med bjerge, regnskov, klippekyster, vulkaner og ø-stemning

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.