Xl New Zealand Tin Tub Luxury Lodge Wanaka Exterior Evening View
Wanaka, New Zealand

Tin Tub Luxury Lodge

En vidunderlig lodge med bjergtagende udsigt

Tin Tub Luxury Lodge ved Wanaka er et af den slags steder, hvor man på den ene side kan glemme at trække vejret over de formidable udsigter, og samtidig et sted, hvor man puster helt ud, mens man nyder freden og hele stemningen.

Udsigten fra Tin Tub Luxury Lodge mod Lake Wanaka med sneklædte Mt. Aspiring i det fjerne er i bogstavelig forstand bjergtagende, og den lille lodge med blot 5 værelser er en vidunderlig ramme for natursceneriet. Læg hertil et charmerende værtspar, og I ved, hvorfor I har lyst til at blive her lidt længere. Alene morgenmaden kan få en til at overveje en uge til. 

Som Trish og Bazza selv siger: ”Trish er mester i hjemmebag, og Bazza er mester i at lave ingenting”. Bazza er dog også mester i gode råd til, hvad I kan opleve og hjælper med alt. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool, tennis, cykler, vandreture...

Tin Tub Luxury Lodge er ikke bare et dejligt sted at vende hjem til efter dagens udflugter. Det er en skøn oase i sig selv. Her er opvarmet pool, tennisbane, sauna, jacuzzi, er stor terrasse og en hyggelig have. Arkitektur og indretning er præget af masser af naturmaterialer med sten og træ i smuk harmoni. 

I kan låne cykler og køre ud i det smukke omgivelser. Vil I ind til byen Wanaka, er der kun 2.2 km. Tin Tub Luxury Lodge er en perfekt base til at vandre, cykle, fiske, tage på vinsmagning og på spændende udflugter på søen, i bjergene og på gletsjere. Eller hvorfor ikke en tur i privatfly, som ikke findes smukkere?

Værelser på Tin Tub Luxury Lodge

Der er to værelseskategorier på Tin Tub Luxury Lodge. De mindre Peak View Rooms og de eksklusive Lodge og MasterLodge Rooms i separate bygninger med air condition, tv og en virkelig pudsig detalje: to udendørs badekar på terrassen. Hop i med et glas kølig hvidvin på kanten. 

Nyhavn Rejser anbefaler klart et Lodge Room. Ikke for badekarrene, men for stemning, udsigt og plads. Prisen er en anden, men hvornår får I chancen igen? Wi-Fi er inkluderet. Ophold er på min. 2 nætter.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL New Zealand Regent Of Rotorua Pool Area
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Kiwier, charme og sjæl

21 dage fra

80.500 kr.

Glæd jer til

Sulekoloni, gourmetmiddag og vinsmagning i Hawkes Bay

Heldagstur i Abel Tasman og hvalsafari i Kaikoura

Cruise i Milford Sound og blandt isbjerge ved Mount Cook

4WD i Wanaka's vidunderlige natur

Håndplukkede lodges og Bed & Breakfasts

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.