XL New Zealand Fiordland Milford Sound Navigator Scenic3

Det store eventyr i Australien og New Zealand

Det store eventyr i Australien og New Zealand

27 dage fra 86.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

De smukkeste naturoplevelser, dyreriger og storbyer

Oplev Australiens og New Zealands allersmukkeste natur med et unikt dyreliv, gletsjertoppe, bjerglandskaber og dybblå floder kombineret med besøg i storbyen, udflugter med de lokale og de største seværdigheder.

Det store rejseeventyr Down Under på håndplukkede hoteller, hvor I får alle de obligatoriske og autentiske oplevelser i én og samme rejse.

Glæd jer til

 • Alt det bedste i Australien og New Zealand
 • Australiens smukke metropoler og dyreliv
 • New Zealands mageløse natur
 • Møde med de lokale til steder, I ikke selv finder
 • Spændende oplevelser med båd, tog og meget mere

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Perth 4 nætter på Perth 4 Højdepunkter I byen med de lokale i Perth og udflugt til Rottnest Island I byen med de lokale i Perth og udflugt til Rottnest Island
Alice Springs 1 nat på Alice Springs 1 Højdepunkter Køretur igennem Australiens røde outback Køretur igennem Australiens røde outback
Kings Canyon 1 nat på Kings Canyon 1 Højdepunkter Vandretur i bjergstierne ved Mereenie Vandretur i bjergstierne ved Mereenie
Uluru (Ayers Rock) 2 nætter på Uluru (Ayers Rock) 2 Højdepunkter Unik restaurantoplevelse i soldnedgangen over Uluru (Ayers Rock) Unik restaurantoplevelse i soldnedgangen over Uluru (Ayers Rock)
Sydney 3 nætter på Sydney 3 Højdepunkter Rundvisning i Sydneys berømte operahus Rundvisning i Sydneys berømte operahus
Christchurch 1 nat på Christchurch 1 Højdepunkter Sydøens største by Sydøens største by
Franz Josef 1 nat på Franz Josef 1 Højdepunkter TranzAlpine-toget fra Christchurch til Greymount TranzAlpine-toget fra Christchurch til Greymount
Wanaka 3 nætter på Wanaka 3 Højdepunkter Mount Aspiring National Park fra land og vandsiden Mount Aspiring National Park fra land og vandsiden
Queenstown 2 nætter på Queenstown 2 Højdepunkter Med fly over bjerge og gletsjertoppe til Milford Sound Med fly over bjerge og gletsjertoppe til Milford Sound
Lake Tekapo 2 nætter på Lake Tekapo 2 Højdepunkter Stjernehimlen fra toppen af Mount John Stjernehimlen fra toppen af Mount John
Melbourne 3 nætter på Melbourne 3 Højdepunkter Gastronomi i Melbourne og Australiens natur i The Great Western Plains Gastronomi i Melbourne og Australiens natur i The Great Western Plains
XL Tranzalpine Kiwirail Train Nature Landscape New Zealand

En perfekt kombination af natur og storby

Australiens kænguruer og New Zealands flyveløse kiwifugle. Den røde outback over for den kompromisløst smukke og frodige natur, der kan tage pusten fra enhver. De store seværdigheder og gastronomiske oplevelser.

Kontrasterne er store, og I skal opleve det hele med egne øjne. Med tid til fordybelse, spontanitet og omveje – og ikke mindst nye perspektiver på verden.

Minikænguruer, vandretur og solnedgang over Uluru

Under jeres rejse i Australien skal I bl.a. opleve de hvide sandstrande og smukke bugter på Rottnest Island, hvor I kommer tæt på de små kænguruer, quokkaerne.

I skal også på et unikt restaurantbesøg i den røde outback med solnedgang over Uluru, ligesom I skal på vandretur ved Kata Tjuta, opleve Sydney Operahus og meget mere.

Kom tæt på New Zealands mageløse natur

 I kommer tæt på landskabsscenarier som I måske kan genkende fra Hobitten og Ringenes Herre når I skal sejle gennem de smukke nationalparker, Milford Sound og Mount Aspiring National Park.

I skal besøge en lokal vinproducent, stige på TranzAlpine-toget, som bringer jer over bjerge og alper fra Christchurch til Greymouth. Og så skal I på egen hånd køre gennem New Zealands natur fra hotel til hotel – det giver en enorm frihed til spontanitet og unikke naturoplevelser.

Xl New Zealand Mt Aspiring National Park Lake Wakatipu Aerial
XL View Vineyards Marlborough District New Zealand South Island Wine Nature
Xl New Zealand Christchurch Pohue Purepod View To Port Levy Bay
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I flyver til Australien, hvor I lander på anden dagen og på egen hånd finder vej til det hyggelige Alex Hotel 3+* i Perth.

Xl Australia Alex Hotel Perth WA Roof Terrasse

I starter dagen med en dejlig morgenmad på hotellet, hvorefter I har hele dagen til at slappe af og opleve det lokale byliv på egen hånd. Og hvad er bedre end at opleve byen på cykel? I kan gratis låne cykler på Alex Hotel. Tag eksempelvis en tur til Kings Park med den botaniske have og fantastiske udsigt over havet.

På fjerdedagen går turen til Rottnest Island – en skøn dag med minikænguruer, strande og flodsejlads. Her får I også en dejlig frokost, og har tid til en stranddukkert med snorkel på egen hånd.

Dagen efter har I igen tid på egen hånd til at opleve Perth, før I om aftenen skal udforske de skjulte steder og glemte historier i Perth med en lokal guide.

Xl Australia WA Rottnest Island Quokka Close Up Animal

I flyver fra Perth til Alice Springs, hvor I afhenter en bil og kører til Doubletree by Hilton Hotel 3+*. Et dejligt hotel med prisbelønnet restaurant, god stemning, stor pool smuk udsigt ud til bjergene.

Dagen efter kører I gennem Australiens bjerglandskab, forbi små søer til Kings Canyon Resort 3+*. I er nu langt ude i den røde outback, og kan bruge resten af dagen til ren afslapning ved poolen. Vi anbefaler, at I også giver jer tid til at tage en lille vandretur fra hotellet til bjergstierne ved Mereenie.

Xl Australia Alice Springs Northern Territory
Xl Australia Doubletree By Hilton Hotel Alice Springs NT Exterior Twilight
XL Australia Kings Canyon Resort Deluxe Spa Room Jacuzzi

I dag går turen til Uluru – en lille køretur på cirka 4½ time til et af de bedste hoteller tæt på Uluru – Voyages Desert Gardens Hotel 4*. Efter I har slappet lidt af på hotellet, venter der jer en helt unik restaurantoplevelse, også kaldet ’The Sounds of Silence Dinner’. Her nyder I solnedgangen over Uluru, mens I hygger jer med champagne, canapeer og senere den helt store grillmenu.

Dagen efter skal I tidligt op. I bliver hentet på jeres hotel 1 time inden solopgang for at opleve solens stråler bryde frem over ørkenen i Northern Territory, Ayers Rock. I følges med en lille gruppe og nyder sceneriet væk fra alle de andre.

I fortsætter på vandretur ved The Olgas (Kata Tjuta), hvor I blandt andet skal opleve den imponerende kløft Walpa George og høre om Kata Tjuta's religiøse betydning.

Xl Australia Voyages Desert Gardens Hotel Ayers Rock Exterior
Xl Australia Ayers Rock Silence Dinner Sunset Tables
XL-Australia-Ulura-Ayers-Desert Awakenings tour-sunrise-people

I bliver hentet på hotellet og kørt til Uluru's lufthavn, hvorfra I flyver til Sydney. Senere på dagen ankommer I til Spicers Potts Point 5*, hvor I har tre overnatninger på det luksuriøse boutiquehotel, der ligger i Sydneys skønne bydel Potts Point.

I har tre hele dage i Sydney, så I har rig mulighed for selv at sætte tempoet og lægge planer for dagene. Som en del af rejsen skal I på rundvisning i Sydney Operahuset, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Xl Australia Sydney Spicers Potts Point Suite Terrace 2 (1)
Xl Australia Sydney Spicers Potts Point Terrace
Xl Australia NSW Sydney Sydney Opera House Cafe Bar People

I flyver fra Sydney i Australien til Christchurch I New Zealand. Så snart I ankommer til lufthavnen, bliver I imødekommet af en chauffør med jeres navne på et skilt. Han kører jer til Fable Christchurch 3+*, hvor I har en overnatning i centrum af Christchurch by.

Xl New Zealand Hotel Christchurch Rendevous Hotel Christchurch Deluxe Room

I bliver hentet på hotellet om morgenen, hvor chaufføren kører jer til Christchurch togstation. Et natureventyr for livsnydere venter forude! I stiger på TranzAlpine-toget, læner jer tilbage i det komfortable sæde og lader den enestående natur af store skove, bjerge og endda gletsjere passere forbi lige uden for vinduet på jeres tur til Greymouth.

På jeres tur med TranzAlpine kommer i gennem 19 tunneller, hvor den længste er 8,5 kilometer og over 4 viadukter med den imponerende Staircase Viaduct på 73 meter som den højeste.

I Greymouth afhenter I en bil og kører til det lille romantiske Bed & Breakfast Holly Homestead 3+* i Franz Josef. På en klar dag er der udsigt til både gletsjere og Southern Alps, og verandaen er et skønt sted at nyde eftermiddagssolen fra.

Xl New Zealand Tranzalpine Train Landscape Nature
Xl New Zealand Franz Josef Glacier Holly Homestead Hotel Front Garden
Xl New Zealand Tranzalpine Train From Christchurch To Greymouth Southern Alps

I kører 290 kilometer fra Franz Josef via det laveste bjergpas, Haast Pass, med dybblå søer, forbi byen Makarora og sølvstrandene i Mount Aspiring National Park til Wanaka. Turen tager omkring fire timer, og byder udelukkende på New Zealands smukkeste natur!

Tæt på Wanaka Lake ankommer I til Tin Tub Luxury Lodge 4*. Her har I tre overnatninger i smukke omgivelser med bjerge så langt øjet rækker.

Efter en god nats søvn går turen til Mount Aspiring Nationalpark, hvor naturen folder sig ud fra sine bedste vinkler, når I både sejler og vandrer gennem det spektakulære landskab. 

Og så skal I selvfølgelig ud at opleve Central Otagos vingårde i en 2CV. Der er vind i håret, et møde med de lokale vinproducenter og pinot noir på programmet.

XL New Zeland Wanaka Haven View Over The Pool
Xl New Zealand Wanaka Ultimate Wanaka Tour Matukituki River Mt. Aspiring NP Boat
XL New Zealand Wanaka 4W Ridgeline Adventures Rippon

Cirka 70 kilometer og en times kørsel fra Wanaka ligger Queenstown, og turen dertil via Crown Range over Kawara-floden er helt fantastisk. I tjekker ind på det lille charmerende hotel Browns Boutique, som ejes af et lokalt værtspar og har en fantastisk udsigt.

Der venter jer en naturoplevelse uden lige. I flyver fra Queenstown lufthavn over bjerge og gletsjertoppe ud til Milford Sound på Sydøen, hvor I skal sejle på floden og opleve Milford Sound fra alle sine bedste sider. Efter en dejlig frokost, går turen tilbage til Queenstown.

XL Browns Boutique Hotel New Zealand Views
XL Mirror Lakes Milford Sound New Zealand Nature Colours Landscape Mountains
Xl New Zealand Milford Sound Real Journeys Flying

Dagen står på en køretur (260 kilometer) fra Queenstown blandt andet gennem Lindi-passet til Tekapo. Undervejs på turen kan I stoppe ved Kawarau Gorge og opleve udsigten ud over den dybblå flodbred.

I Tekapo skal I bo to nætter på Ranginui Bed & Breakfast 4* med udsigt til Tekaposøen og bjergene. Om aftenen er der magisk stjernekiggeri på programmet. I skal ud til toppen af Mount John og udforske stjernehimlen og planeter gennem et teleskop.

Dag 22 kører I cirka 124 kilometer til Mount Cook, hvor I skal ud at sejle mellem isbjerge ved foden af Mount Cook på Tasman-søen. En flot sejltur, hvor I oplever isbjerge i alle former, kan røre ved de 500 år gamle isblokke og meget mere.

Xl New Zealand Tekapo Stargazing Tour Telescope Stars
Small New Zealand Tasman Glacier Lake Boat And Iceberg
Xl New Zealand Lake Tekapo Ranginui Bed And Breakfast Suite

På den sidste del af jeres store rejseeventyr kører I omkring 245 kilometer fra Tekapo til Christchurch, hvor I afleverer bilen og flyver til Melbourne. Her har I tre nætter på det moderne Crown Metropole hotel 4+*.

I Melbourne skal I på sightseeing med guide og opleve alt det, I ikke selv lige finder. Derudover skal I på en kulinarisk rundtur til udvalgte restauranter i Melbourne, der står klar med prøvesmagninger på både mad og vine!

Og så skal I selvfølgelig møde de vilde kænguruer og koalaer i The Great Western Plains. På turen fortæller jeres guide om dyrelivet, de mange smukke kiwifugle og om naturpleje af parken.

Xl Australia Melbourne City Streets Cafe
Xl Australia Melbourne Experience Lanes Arcades Tour Restaurant
Xl Australia Melbourne Experience Lanes Arcades Tour Hopetoun Tea Room Cakes

I tager en sidste afsked med New Zealand, inden I bliver hentet og kørt til Melbourne lufthavn, hvor turen går tilbage til Danmark. I lander på dag 27.

XL Australia Koala Branch Tree Animal
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har håndplukket hotellerne ud fra servicestandard, stemning og beliggenhed, så I får den bedste oplevelse og service på jeres store eventyr Down Under.

Fra det lille hyggelige Alex Hotel 3+* med fokus på design i centrum af Perth til Doubletree by Hilton 3+* i Alice Springs med sin prisbelønnede restaurant til Ranginui Bed & Breakfast 4*, hvorfra I har udsigt til Tekaposøen og bjergene.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Perth / Melbourne-København
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Alex Hotel 3+*, Perth. Large Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Udflugt til Rottnest Island, Western Australia
 • Oplevelse: I byen med de lokale i Perth
 • Indenrigsfly Perth-Alice Springs
 • Billeje: 4WD fra Alice Springs til Ayers Rock, all inclusive (fri kilometer, forsikring m.m.)
 • 1 nat på Doubletree by Hilton Hotel 3+*, Alice Springs. Værelse med bjergudsigt
 • 1 nat på Kings Canyon Resort 3+*, Kings Canyon. Standardværelse
 • 2 nætter på Voyages Desert Gardens Hotel 4*, Uluru (Ayers Rock). Deluxe værelse
 • Oplevelse: The Sounds of Silence Dinner
 • Oplevelse: Solopgang over Uluru (Ayers Rock)
 • Oplevelse: Vandretur ved The Olgas (Kata Tjuta)
 • Indenrigsfly Ayers Rock-Sydney
 • 3 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rundvisning I Sydney Opera House
 • Fly Sydney-Christchurch
 • Transport fra Christchurch lufthavn til hotel
 • 1 nat på Fable Christchurch 3+*, Christchurch. Standardværelse
 • Transport fra hotel til Christchurch togstation
 • Oplevelse: Med TranzAlpine-toget over Southern Alps (Christchurch- Greymouth)
 • Billeje fra Greymouth til Christchurch f.eks. ICAR, Toyota Camry eller lign. Inkl. alle forsikringer
 • 1 nat på Holly Homestead 3+*, Franz Josef. Superior værelse inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Tin Tub Luxury Lodge 4*, Wanaka. Lodge Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Halvdagstur til Mount Aspiring National Park
 • 2 nætter på Browns Boutique Hotel 3*, Queenstown. Deluxe værelse
 • Oplevelse: Kom helt tæt på den flotteste natur i Fiordlandet
 • 2 nætter på Ranginui Bed & Breakfast 4*, Lake Tekapo. Værelse med søudsigt inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Magisk stjernekiggeri på toppen af Mount John
 • Oplevelse: Sejl blandt isbjerget ved foden af Mt. Cook
 • Fly Christchurch-Melbourne
 • 3 nætter på Crown Metropole 4+*, Melbourne. Luxe værelse
 • Oplevelse: Melbournes gyder og arkader
 • Oplevelse: Guidet tur til Melbournes madscene
 • Oplevelse: Mød de vilde kænguruer og koalaer
Pris per person ved 2 voksne
Det store eventyr i Australien og New Zealand
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.06.24 ‑ 29.12.2485.000‑88.000122.000‑126.000
30.12.24 ‑ 01.01.25105.000‑115.000162.000‑180.000
02.01.25 ‑ 07.11.2589.000‑92.000127.000‑132.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda og Europæiske
 • Måltider, udflugter mm., der ikke er nævnt under inkluderet
 • Brændstof til bilen
 • Transport fra lufthavn til hotel ved ankomst og afrejse i Australien
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Australien og New Zealand

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I gerne vil opleve og om særlige ønsker til komfort undervejs.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.