XL New Zealand – Ohakune Tongariro Suites The Rocks Panaroma (1)
Tongariro, Ohakune, New Zealand

Tongariro Suites

Rolige suiter med udsigt til Ruapehu-vulkanen

Fire skønne suiter med egen terrasse. Skønne haver og en privat hytte i skoven. Eventyrlig udsigt over vulkanen Mt. Ruapehu. Og en perfekt beliggenhed på kanten af Tongariro National Park. Velkommen til Tongariro Suites at The Rocks. Kun for voksne og gæster fra 16 år.

Det kan I se frem til

Fredfyldt oase ved
Tongariro National Park

Morgenmad i suiten og restauranter tæt på

Tongariro Suites at The Rocks serverer morgenmad i jeres suite, mens I finder flere gode restauranter 10 til 15 minutter i bil fra hotellet. Der er også flere restauranter og caféer i Ohakune, der ligger 15 minutter fra hotellet i bil.

Tilbage på Tongariro Suites kan I også finde vej til hotellets fælles lounge med pejs og bibliotek, der fører videre ud til en terrasse med spabad, liggestole og en bbq, som I frit kan benytte, mens f.eks. I nyder solnedgangen med et glas vin.

Hør med jeres rejserådgiver, som kan anbefale gode spisesteder, restauranter og caféer i området omkring Tongariro National Park.

Boutique-suiter med udsigt til Mt. Ruapehu

Tongariro Suites at The Rocks ligger i udkanten af Tongariro National Park - de fire suiter er anlagt i en skøn have, der bare emmer af Nordøen – med alle de forunderlige planter og buske, der hører til. Her kan I nyde roen, mens I beundrer udsigten til Mt. Ruapehu fra jeres suite – alle fire suiter har udsigt over en lille dam og de skønne haver med vulkanen i horisonten. 

Hver suite har også sin egen terrasse, et loungeområde, spisebord og stole, samt en kingsize-seng, te- og kaffefaciliteter, mikrobølgeovn og badeværelser. Tre af suiterne og den private Nightsky Cottage har også et fritstående badekar.

 

Vælg mellem suite eller cottage

  • Whakapapa-suiten (42 m2) har også et fritstående badekar med udsigt over haven og separat walk-in-bruser, mens terrassen inviterer til fredfyldt afslapning med udsigt til dammen, de frodige haver og vulkanen.
  • Tongariro-suiten (45 m2) er den mest luksuriøs af de fire suiter. Den har også den bedste udsigt til vulkanen, ligesom I kan glæde jer til at nyde gaspejsen og vågne op med direkte udsigt til solopgangen. Badeværelset har en rummelig walk-in-bruser og fritstående badekar, mens den skønne terrasse vender ud mod dammen og de frodige haver med en fabelagtig udsigt over Mt. Ruapehu.Ruapehu-suiten (48 m2) er den største af de fire suiter – den har også en skøn terrasse med udsigt, mens I også finder et fritstående badekar med udsigt over haven.
  • Turoa-suiten (35 m2) er lidt mindre end de øvrige suiter og har en mere intim atmosfære hvor sengen vender direkte ud til et gulv-til-loft skydedør, der fører ud til terrassen med bjergudsigt. 
  • Nightsky Cottage (90 m2) er hotellets private hytte, som ligger cirka 2 km fra de øvrige suiter – dybt inde i skovens favn og med ovenlysvinduer i loungen, hvor I kan nyde stjernehimlen fra jeres sofa. Her har I bl.a. en dagligstue, et køkken, et separat soveværelse og et skønt badeværelse med to fritstående badekar, der er placeret side om side med udsigt ud til bushen. I kan også glæde jer til at nyde en brændeovn, bbq og et udendørs haveareal, hvor I f.eks. kan nyde en picnic eller jeres morgenmad. Hør mere med jeres rejserådgiver. 
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL New Zealand Explore Tongariro National Park
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Vandreture i Abel Tasman National Park

I havkajak til Cathedral Coves klipper

På besøg i hobbitternes landsby Herredet

Rafting i Tongariro og jetboat på Lake Wakatipu

Familievenlige overnatninger og mange flere oplevelser

XL New Zealand Wanaka 4W Ridgeline Adventures Hiking People
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Den helt store New Zealand rejse

24 dage fra

56.500 kr.

Glæd jer til

Alle de største attraktioner i New Zealand

Udflugt i fly til naturskøn vandretur i bjergene

I 4WD til Hobitten og Ringenes Herre

Hangi dinner, hvalsafari og cruise på Milford Sound

Hoteller og lodges med bedste beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.