XL Piha Beach West Coast North Island Auckland, New Zealand View Lookout
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL NEW ZEALAND

Rejser til Northland

Oplev Northland

Eventyrlandet i det vinterløse nord

Nordøens subtropiske Northland region bliver ofte omtalt som det vinterløse nord.  Northland strækker sig fra Auckland hele vejen op til Cape Reinga, Nordøens spydspids, hvor det Tasmanske hav og Stillehavet mødes.

Øst- og vestkysten byder på to vidt forskellige naturoplevelser, som kan udforskes via Twin Coast Discovery Highway, der forbinder begge. Vestkysten er kendetegnet af utæmmet vild natur og en rå kystlinje, mens østkysten byder på små landsbyer, Maori-historie og skønne strande.

 

  • Nyd strandene i Bay of Islands
  • Sejlture, vilde delfiner og sejl gennem klippehullet Hole-in-the-Rock
  • Mærk de historiske vingesus ved Waitangi Grounds, hvor fredstraktaten blev underskrevet. Og drik kaffe ved vandkanten i Russell, New Zealands første hovedstad
  • Oplev magien iblandt Waipoua skovens kæmpe kauri træer
  • Snorkling ved Tutukaka i Poor Knights Marine Reserve

Bay of Islands

Northlands smukke skærgård Bay of Islands glitrer i alle nuancer af blåt og grønt, fulgt af sandstrand så langt øjet rækker. Bay of Islands området er rig på Maori-historie og skøn natur. Besøg bugtens historiske landsby Russel og tag på et katamarancruise fra kystbyen Pahia og oplev skærgårdens 144 øer fra vandsiden. Spot de legende delfiner og mærk suset, når I sejler igennem Hole in the Rock.

Waitangi Treaty Grounds i Paihia

Er I i Paihia, så er det værd at besøge Waitangi Treaty Grounds, hvor Waitangi fredstraktaten blev underskrevet den 6. februar i 1840. Maorihøvdinge havde hersket over landet siden maoriernes ankomst fra det østlige Polynesien i årene 1320-1350, men i løbet af 1800-tallet begyndte britiske søfolk, sæl-og hvalfangere og handelsfolk at ankomme til øerne og slå sig ned der. Dette resulterede i kampe, hvilket parterne forsøgte at løse ved at indgå Waitangi fredsaftalen, hvor maorierne gav afkald på deres suverænitet til det britiske imperium i bytte med britisk statsborgerskab og lovning på, at den britiske krone skulle beskytte og respektere maoriernes jord. Dette viste sig svært at efterleve, da flere ønskede jord og industrialiseringen pressede sig på.

Hvert år fejres d. 6. februar som New Zealands nationaldag. Har I lyst til at mærke historiens vingesus, kan I besøge Waitangi Treaty House, hvor fredsaftalen blev underskrevet eller det moderne Te Kōngahu Museum of Waitangi, der byder på en inspirerende, interaktiv fremvisning af Waitangi fredstraktaten og tiden før og efter.

Mød Skovens Herre i Waipoua Forest

Tager I 100 km vestpå fra Paihia kommer I til den fredede skov, Waipoua Forest. Her vokser tårnhøje træer, kæmpe bregner og sjældne fugle flyver over trækronerne. Midt blandt skovens træer tårner det gigantiske kauritræ, Tāne-Mahuta, også kendt som Skovens Herre. Kauritræet er en type fyrrenåletræ, som kun findes i New Zealand. Denne herre er mere end 45 meter høj og 4,4 meter bred og har den høje alder af ca. 2500 år.

Dyk ved Poor Knights Island

Tutukaka kystområdet, 200 km nord for Auckland, er omdrejningspunkt for New Zealands bedste dykning. Her lokkes med dykkerture til revet ved Poor Knights Island, besøg ved undersøiske vulkanrev og vragdyk ved The Cavalli Islands på Green Peaces Rainbow Warrior skib, der nu indgår som en naturlig del af økosystemet i revet. Et fascinerende marineliv venter.

Mød vores eksperter

Oplevelser i øjenhøjde

Fantastiske oplevelser
i Northland

Håndplukket til jer

Udvalgte hoteller
i Northland

Nye horisonter

Historier fra New Zealand

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i det smukke naturområde.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.