• Vandfald i Doubtful Sound, New Zealand
 • De sorte østersfugle med unger i Doubtful Sound, New Zealand
 • Maleriske Doubtful Sound i Fiordland, New Zealand
 • Fiordland - Doubtful Sound

I katamaran på Doubtful Sound

Heldagsudflugt i Fiordland National Park

Fiordland - Doubtful Sound
Læs mere

Kør gennem tæt regnskov til den næststørste fjord i Fiordland, Doubtful Sound, og tag på cruise med katamaran blandt bjerge, vandfald, sæler og delfiner.

Sæl i Doubtful Sound, New ZealandI skal på cruise i Fiordland National Park, et af smukkeste steder i New Zealand. Vandfald buldrer ned i havet, den tætte skov klamrer sig til bjergsiderne, og delfiner, sæler og pingviner bor i de dybe fjorde.

Doubtful Sound – isoleret og enestående smuk

Doubtful Sound fik sit navn, da Kaptajn Cook tvivlede på, om han kunne finde ud af de forrevne fjorde. Nu er det jeres tur til at komme ud i den vildeste natur, som stort set ikke har ændret sig siden. Her kommer nemlig ganske få i forhold til f.eks. Milford Sound, da Doubtful Sound ligger mere isoleret. I kan kun komme dertil på organiserede ture som denne, og netop isolationen og det uberørte er en stor del af oplevelsen.  

Waiau River løber ind i Lake Manapouri, hvor Pearl Harbour er indgangen til Doubtful Sound i New ZealandSejlttur på søen og videre gennem regnskoven

I bliver kørt fra Te Anau til den lille flække Manapouri, hvor I sejler over Lake Manapouri og kører videre med bus til fjorden. Turen går ad bjergveje gennem Wilmot Pass og noget af Fiordlands tætteste regnskov. 

 

Vandfald i Doubtful Sound, New ZealandCruise på Doubtful Sound

Fremme i Deep Cove går I om bord på en moderne katamaran, og nu begynder eventyret for alvor. De næste 3 timer udforsker I de isolerede fjorde forbi vandfald, regnskov og bjerge. I kommer helt ud til Det Tasmanske Hav, og i modsætning til kaptajn Cook behøver I ikke frygte, at kaptajnen på katamaranen ikke kender vejen. 

På vejen vil en naturguide fortælle om fjorden og hjælpe med at holde udkig efter sæler, delfiner og pingviner. På tilbageturen slukkes motorerne på et tidspunkt, så I kan nyde stilheden langt ude i ingenting. Man kan ikke lade være med at holde vejret. I kan tage picnic kurv med eller bede jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser bestille frokost til jer som en del af turen. 

Fiordland - Doubtful Sound

Vejret i Fiordland

I skal være forberedt på lidt af hvert, når I er på cruise i Fiordland. Der falder over 800 mm regn i Fiordland om året. Vandet i de smukke vandfald skal jo komme et sted fra. 

Er vejret klart og solrigt, er I midt i et enestående natursceneri. Er det tåge, breder mystikken sig. Og regner det, så tordner vandet ned i havet fra de kæmpe vandfald. Hvad er bedst? Det er ikke til at sige – og måske oplever I det hele på samme dag.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.