• Kaskelothval
 • Halen på en kaskelothval er ganske stor og imponerende
 • Delfiner ved Kaikoura
 • Delfiner ved Kaikoura
 • Se kaskelothvaler ud fra Kaikoura kyst

New Zealand hvalsafari ved Kaikoura

Oplev kæmpe kaskelothvaler på hvalsafari fra Kaikoura

Se pukkelhvaler på en hvalsafari ved Kaikoura, New Zealand
Læs mere

Hvis I drømmer om at se kæmpe kaskelothvaler, giver en New Zealand hvalsafari den bedste chance i verden året rundt. Stå ud fra Kaikoura på en katamaran og hold også øje med delfiner, spækhuggere og hajer.

Kaskelothval dykker ud for Kaikoura i New ZealandNår man er i den fri og vilde natur, ved man aldrig, hvad dagen bringer. Men man kan søge sine oplevelser de absolut bedste steder. Vil I opleve hvaler, giver en New Zealand hvalsafari fra Kaikoura jer de største chancer for at se de store kasketlothvaler, der kan blive op til 20 m lange og veje op til 55 tons. 

Kom helt tæt på delfinerne under hvalsafarien ved KaikouraHvalsafari på katamaran fra Kaikoura

I sejler ud fra Kaikoura, der ligger på østkysten af Sydøen på New Zealand. I sejler på en dejlig katamaran med gode udsigtsdæk, og i løbet af den første halve time vises der en kort film på storskærm. Den fortæller om kaskelothvaler og om, hvorfor en New Zealand hvalsafari fra netop Kaikoura giver de optimale muligheder for at se hvaler. 

Oplev delfiner ved kysten ud for Kaikoura, New Zealand

Legende delfiner er også en del af hvalsafari

På sejlturen fra Kaikoura er der gode chancer for at se delfiner. De legesyge og akrobatiske "Dustin Dolphins" ser man næsten hver gang på en hvalsafari fra Kaikoura. Nyd, når de springer rundt og laver saltomortaler. Der er også chance for at se spækhuggere, hajer og albatrosser. 

KaskelothvalPå udkig efter blåst fra kaskelothvaler

Selv om en New Zealand hvalsafari giver bedste odds for at se kaskelothvaler, er man alligevel hele tiden spændt på, om det lykkes. I spejder efter hvalernes blåst, der er den dampsøjle, der stiger til vejrs, når de ånder ud. En hval ligger i havoverfladen, og pludselig rejser halen sig, før den dykker ned. Et magisk øjeblik. Og en sjælden gang kan man opleve hvalerne nærmest springe op af vandet. 

Det trænede personale spejder også og har stor erfaring i at finde hvalerne. Når I ser dem, står tiden stille. Det er en ubeskrivelig oplevelse at se de store dyr svømme roligt og ganske upåvirket rundt. 

Nyd den fantastiske natur under hvalsafarien ved Kaikoura, New ZealandTag varmt tøj med på hvalsafari fra Kaikoura

Skulle vejret ikke arte sig på dagen, bliver I tilbudt en alternativ afgang, og er det ikke muligt i jeres program, sender I billetten til os for fuld refundering. Husk at medbringe den lune trøje, vindjakke, kamera, kikkert - og søsygepiller, hvis I har tendens til søsyge.

 
Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.