• Smag på områdets lokale vine i Queenstown, New Zealand
 • Smag på områdets lokale vine i Queenstown, New Zealand
 • Smag på områdets lokale vine i Queenstown, New Zealand

Vinsmagning i Queenstowns baghave

Besøg vingårde, nyd gourmet-tapas og godt selskab

Smag på områdets lokale vine i Queenstown, New Zealand
Læs mere

Besøg lokale vingårde i Queenstowns baghave, Central Otago. Området er især kendt for at fremstille Pinot Noir af høj kvalitet, og I får smagt på vine, I aldrig har smagt før. Inkl. vinsmagning, gourmet-tapas og transport.

Smag på områdets lokale vine i Queenstown, New ZealandSydøens unikke vine

Det er et must at sætte tid af til vinsmagning, når I rejser i New Zealand, og uden at være chauffør selv.  Landet er allermest kendt for at producere specielt hvide kvalitetsvine såsom Sauvignon Blanc og Riesling, men det har bestemt også mange røde vine af høj kvalitet. Klima og jordbund her i det sydlige bjergrige Central Otago region er perfekt for den lette røde Pinot Noir.

På denne tur tager en lokal guide og vinentusiast jer med fra Queenstown til idylliske Arrowtown og Gibbston Valley. Her besøger I tre til fire lokale små vingårde, der bl.a. producerer Pinot Noir af høj kvalitet. Glæd jer til en udsøgt oplevelse med vine, I sjældent finder på hylderne herhjemme. Forelsker I jer i en vin, kan I naturligvis købe en flaske til at nyde senere på rejsen eller bringe med hjem – kan I finde plads i kufferten?

Smag på områdets lokale vine i Queenstown, New ZealandBesøg på lokale vingårde

I bliver hentet på jeres hotel i Queenstown ved 11 tiden og kører i minibus sammen med de øvrige deltagere (maks. 12) mod den gamle guldgraverby, Arrowtown. Landskabet er smukt og varieret med landbrug, vinmarker og bjerge. Første vingård har indrettet en hyggelig café i en fin gammel lille kirke, og hvis vejret tillader, får I serveret tapas og vinen udenfor.

I Gibbston Valley venter imidlertid en helt anden vinoplevelse. Vingården, I skal besøge her, har omdannet en klippehule til vinkælder, og I kan glæde jer til at komme med i marken og blive klogere på alt fra druer til fremstilling af forskellige vine. Afhængigt af sæsonen besøger I en til to vinsmagnings stop mere.

Turen varer 5-6 timer i alt.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.