
Vinsmagning i Queenstowns baghave
Besøg vingårde, nyd gourmet-tapas og godt selskab



Sydøens unikke vine
Det er et must at sætte tid af til vinsmagning, når I rejser i New Zealand, og uden at være chauffør selv. Landet er allermest kendt for at producere specielt hvide kvalitetsvine såsom Sauvignon Blanc og Riesling, men det har bestemt også mange røde vine af høj kvalitet. Klima og jordbund her i det sydlige bjergrige Central Otago region er perfekt for den lette røde Pinot Noir.
På denne tur tager en lokal guide og vinentusiast jer med fra Queenstown til idylliske Arrowtown og Gibbston Valley. Her besøger I tre til fire lokale små vingårde, der bl.a. producerer Pinot Noir af høj kvalitet. Glæd jer til en udsøgt oplevelse med vine, I sjældent finder på hylderne herhjemme. Forelsker I jer i en vin, kan I naturligvis købe en flaske til at nyde senere på rejsen eller bringe med hjem – kan I finde plads i kufferten?
Besøg på lokale vingårde
I bliver hentet på jeres hotel i Queenstown ved 11 tiden og kører i minibus sammen med de øvrige deltagere (maks. 12) mod den gamle guldgraverby, Arrowtown. Landskabet er smukt og varieret med landbrug, vinmarker og bjerge. Første vingård har indrettet en hyggelig café i en fin gammel lille kirke, og hvis vejret tillader, får I serveret tapas og vinen udenfor.
I Gibbston Valley venter imidlertid en helt anden vinoplevelse. Vingården, I skal besøge her, har omdannet en klippehule til vinkælder, og I kan glæde jer til at komme med i marken og blive klogere på alt fra druer til fremstilling af forskellige vine. Afhængigt af sæsonen besøger I en til to vinsmagnings stop mere.
Turen varer 5-6 timer i alt.
Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand
Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.