Xl Stina Houlind

Rejserådgiver

Stina Houlind

Xl Stina Houlind

Stina er ekspert i Asien og har været i rejsebranchen siden 2007. Hun elsker at hjælpe andre med at planlægge drømmerejsen – gerne til Asien, hvor hun har rejst utallige gange. Maden, den fantastiske natur, de billedskønne sandstrande og ikke mindst forkælelsen af krop og sjæl på de luksuriøse hoteller lokker gang på gang Stina tilbage til Asien.

Hun har også rejst i USA af flere omgange – både på roadtrip i de smukke nationalparker og badeferie ved Floridas børnevenlige strande – og været på eventyr i Australien og New Zealand. Og så har Mauritius en speciel plads i hendes hjerte, da hun for et par år siden blev gift på den smukke ø.

Eventyret trækker i Stina, der har rejst jorden rundt flere gange og svømmet med hvalhajer i Filippinerne, trekket på Himalayas sneklædte tinder og i Borneos jungle og snorket med babyhajer i Maldiverne.

I dag prioriterer Stina komforten højere end tidligere, og hun er kompromisløs, når det gælder hotellet, der skal ligge godt og have en afslappet stemning. De små boutiquehoteller i Sri Lankas højland er nogle af favoritterne. Er der 5-stjernede naturoplevelser i sigte, går Stina dog gerne ned i komfort.

Destination:‌‌ Asien,‌ Borneo,‌ Malaysia,‌ Bali,‌ Indonesien

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus,‌ Kultur og eventyr

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.