Xl Seychelles Les Villas D'or Exterior
Praslin, Seychellerne

Les Villas D'or

Hyggelige villaer

Hyggelige og velindrettede villaer med ægte sommerhusstemning og femstjernet beliggenhed lige ud til den vidunderlige sandstrand i Cote D'Or på Praslin. Suppler dagene på stranden med spændende udflugter til Vallée de Mai og Praslins naboøer.

Cote D'Ors bedste beliggenhed

Cote D'Or er et af Praslins mest poulære turistområder. Den over to kilometer lange sandstrand er en af de bedste at svømme ved på Seychellerne, og selv om her er en del resorts, hoteller og lejligheder, så er antallet af sengepladser relativt lavt, og stranden bliver aldrig overrendt.

Les Villas D'Or er anlagt i en smuk have, der glider direkte over i stranden. Her er ingen veje eller stier, der skal passeres, og den brede, tætbevoksede grund sikrer jer rigeligt med plads på sandet. En bedre beliggenhed fås ikke i Cote D'Or.

Naturoplevelser med båd og ben

Hvis I gerne vil se flere af Seychellernes øer, så er Cote D'Or det helt rigtige udgangspunkt. Bådture til naboøerne Curieuse og Cousin arrangeres direkte fra stranden. Begge øer er veritable naturparadiser med adskillige dyr og fugle, der ikke findes andre steder i verden - lige fra de enorme landskildpadder til de bittesmå dayaldrosler.

I bor også med ganske kort afstand til Praslin Nationalpark, hvor I kan vandre blandt de 35 m høje Coco de Mer-palmer i Vallée de Mai, se sjældne fugle som de seychelliske falke og de seychelliske sejlere, og nyde synet og duftene af blomstrende vanilleorkidéer, hibiscus, bougainvillea og frangipani. Prøv at se, om I kan identificere alle seks forskellige palmetyper i parken - de findes kun på Seychellerne.

Xl Seychelles Les Villas D'or Beach
Xl Seychelles Les Villas D'or Pool
Xl Seychelles Les Villas D'or Living Room Terasse
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Hyggelige villaer i sommerhusstil

Les Villas D'Or består af seks villaer med et eller to soveværelser. Villaerne er indrettet i åbent plan med stue og køkken ud i ét. Fra stuen har I udgang til jeres terrasse og hotellets charmerende have. Villaerne ligger i en halvcirkel mod havet, der kan skimtes mellem havens træer.

Villaerne med et soveværelse ligger i samme bygning med indgang fra hver sin side og har plads til to voksne og et barn i en opredning. Villaerne med to soveværelser har plads til fem voksne eller to voksne og tre børn. Den femte person sover i en opredning.

De mørke træsorter og rustikke møbler i kreolsk stil giver villaerne en uformel sommerhusstemning. Her kan I slappe af og bare være jer selv i hjemlige og funktionelle rammer.

Alle villaerne har aircondition, deponeringsboks, loftsvifte og tv.

Gør det selv, morgenmad eller halvpension

Køkkenet er fuldt udrustet, så I kan tilberede jeres egne måltider, men I har også mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Middagen indtages på hotel Le Duc de Praslin, der ligger omkring halvanden kilometer fra Les Villas D'Or. Transport til middagen er inkluderet, men I kan også gå hertil langs med stranden - en tur på ca. 20 minutter.

Snorkling og svømning med koraller og fisk

Det er lige før, at det er nemmest at tage svømmefødder og snorkelmaske på hjemmefra. Efter to minutter er I fremme ved stranden og kan hoppe direkte i vandet. I det krystalklare vand er det let at manøvrede omkring efter koraller og fisk. Det ses alt sammen på lang afstand.

Den bedste snorkling får I ved klipperne omkring den lille ø Chauve Souris, som I kan vade eller svømme ud til. Men den brede, blikstille bugt inviterer også til lange svømmeture langs med kysten. Indled dagen med en opkvikkende dukkert, eller slut af med en romantisk svømmetur i solnedgangen. I kan på ingen tid nå tilbage til spisetid derhjemme.

I har også en lille pool til rådighed på hotellet, men det er nok begrænset, hvor meget den kommer i brug. Stranden er det helt store trækplaster.

Bo med kæmpeskildpadder i baghaven

Les Villas D'Or ligger på et område, der før var en del af stranden, men som siden er blevet beplantet og omdannet til den yndigste, tropiske have. Ejerne er lokale, og de har sat en stor ære i at lade det lokale islæt skinne tydeligt igennem både ude og inde. De tropiske blomster og buske er nøje afstemt efter villaernes kreolske arkitektur og rustikke interiør, og resultatet er en idyllisk og charmerende atmosfære, der oser af Seychellerne.

Mellem træerne vandrer omkring kæmpeskildpadder frit. Skildpadderne er helt tamme, og både børn og voksne er velkommen til at hilse på.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Seychelles Hotel Constance Ephelia Aerial View 9
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Det fuldendte øhop i Paradisets Have

15 dage fra

35.500 kr.

Glæd jer til

Den komplette rejse til Mahé, Praslin og La Digue

Halvdagsudflugt til den berømte nationalpark Vallée de Mai

Heldagsudflugt med båd til kæmpeskildpadder, fugleliv og snorkling

Heldagsudflugt med vandring, snorkling og yachtsejlads

Gode 3* og 4+* hoteller med 5* beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.