• Constance Ephelia Resort 4+* på Seychellerne - billedskønne North Beach
 • Juniorsuite på Ephelia Constance Resort, Seychellerne
 • Constance Ephelia Resort på Seychellerne inviterer til gastronomiske oplevelser
 • Mulighed for fordybelse på Constance Ephelia Resort, Seychellerne
 • Vandsportsaktiviteter ved Constance Ephelia Resort på Seychellerne

Stil, spa og frodighed på Constance Ephelia 4+*

9 dage med super strande og lækker halvpension på Seychellerne, fra 25.000 kr.

Glæd jer til:

At bo ved marinepark mellem to strande

4+* resort med masser af faciliteter

Heldagsudflugt til Victoria og kreolsk landsby på Mahé

Lækre juniorsuiter med masser af plads

Inkl. halvpension på gode restauranter

Læs mere

Constance Ephelia er et suverænt førsteklasses resort. Hotellet har en femstjernet beliggenhed ved foden af grønne bjerge og lige ud til to strande, hvor især North Beach er uforlignelig smuk. Simplethen drømmen om en paradisisk tropestrand!

Et paradis fyldt med aktiviteter

Costance Ephelia Resort 4+* på Mahé er Seychellernes suverænt bedste førsteklasses resort. Hotellet har en femstjernet beliggenhed ved foden af grønne bjerge og ud til de hvide strande.

Resortets suiter og villaer ligger på 120 hektar land og inviterer til afslapning, forkælelse og en lang række aktiviteter for det romantiske par lige fra kanotur i mangroven over guidede vandreture til adskillige varierede af sportsaktiviteter. Rejser I med børn eller gode venner, så hør også om skønne villaer med masser af plads inkl. privat pool nede i den tropiske have eller oppe ad de frodige skråninger med enestående udsigt.

Frodig natur og smukke suiter

Her er en frodig natur, og resortets smukke suiter og villaer ligger i grønne omgivelser både langs strandene og op ad klipperne med udsigt over marineparken Port Launay. Her kan I snorkle. I vores sommer kan der dog være begrænset sigtbarhed på grund af monsunvindene.

Kulinariske oplevelser

Her er fem restauranter med alverdens kulinariske tilbud. Fire af restauranterne er à la carte, og den femte er en buffetrestaurant med overdådigt udbud i høj kvalitet og live cooking stations, hvor I ser de friske råvarer forvandle til deliktate retter.

Masser af inkluderede faciliteter

Udover bare at nyde de frodige omgivelser er her masser af inkluderede faciliteter såsom tennisbaner, squash, fitness og vandsport såsom katamaransejlads, windsurfing, kajakroning og vandcykler.

Den største spa i Det Indiske Ocean

Midt i resortet ligger Spa Village på 7000 m² i smukke tropiske haver fyldt med harmoni og tilbud på skønhed og velvære. Hele spaens vådområde står til fri afbenyttelse.

Ørundtur på Mahé

Vi inkluderer en ørundtur på Mahé i selskab med en lokal guide. Heldagsudflugten begynder med en rundtur i Seychellernes hovedstad Victoria, hvor der bl.a. gøres stop ved det lokale marked, og fortsætter til den naturskønne, sydlige del af øen. Her skal I besøge en autentisk kreolsk landsby og lære mere om tilværelsen på Seychellerne.

Udflugt til Mahés naboøer

Har I mod på også at udforske Mahés naboøer, kan I på en enkelt udflugt opleve Seychellernes to næststørste øer: Praslin og La Digue. Her oplever I det rige fugleliv og de enoerme Coco de Mer-palmer i UNESCO-parken Vallée de Mai på Praslin, og resten af dagen tilbringer I ved nogle af verdens smukkeste strande Praslin og La Digue. Se den fulde udflugtsbeskrivelse her.

Hør også jeres rejserådgiver om muligheder for at kombinere med med Constance Ephelia Resorts søsterhotel, luksuriøse Constance Lemuria Resort 5* på Praslin. En af resortets tre strande er Anse Georgette, der hører til verdens smukkeste.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Constance Ephelia. 7 nætter.

Stil, spa og frodighed på Constance Ephelia 4+*
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.05.20 ‑ 25.07.2024.000‑28.00032.000‑39.000
26.07.20 ‑ 31.10.2026.000‑30.00036.000‑42.000
01.11.20 ‑ 14.12.2024.000‑26.00033.000‑35.000
15.12.20 ‑ 16.12.2030.000‑32.00038.000‑40.000
17.12.20 ‑ 31.12.2045.000‑47.00074.000‑76.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly t/r København - Mahé med The Emirates
 • Lufthavnsskatter
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter i junior suite på Constance Ephelia Resort 4+* på Mahé inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • 30 min. spa pr.  voksen (skal tages medllem 9 og 14) ved ophold før 1. november 2020
 • Oplevelse: Ørundtur på Mahé

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Tillæg for ud- og hjemrejse fredag, lørdag og søndag
 • Afrejse muligt fra provinsen mod tillæg.

Bemærk

Priserne gælder per person og ved bestilling senest 60 dage før afrejse, hvorved der opnås en rabat på 10%, hvis man bor min. 6 nætter på Constance Ephelia Resort. Dette er gældende året rundt undtagen i perioden 27. december - 12. januar. Er der mindre end 60 dage til afrejse vil prisen derfor blive lidt højere.