XL Sri Lanka Tangalle Buckingham Place Pool Area Palms Sunbeds
Tangalle, Sri Lanka

Buckingham Place

Moderne boutiquehotel med perfekt beliggenhed

I en tropisk have på sydkysten af Sri Lanka ligger Buckingham Place 4* ud til en smuk strand med masser af udflugtsmuligheder lige om hjørnet. Nyd den gode stemning og den 33 m lange infinitypool.

Vi må hellere starte med navnet. Nej, der er ikke tale om et engelsk kongeslot, hvor vi har glemt a’et i Palace. Buckingham Place har sit navn efter sin stifter, Nick Buckingham, der forelskede sig i Sri Lanka omkring årtusindeskiftet. Han skabte dette sted, og han bor der selv. 

Strand i forhaven, mangrove i baghaven

Buckingham Place ligger på en smal landtange. Ud mod havet er den lange Rekawa-strand, hvor skildpadderne lægger æg. Det er ikke her, I skal bade på grund af strøm, men sikre strande ligger kun en kort køretur i tuk tuk væk. 

På landsiden af tangen ligger den store indsø Rekewa Lagoon med mangrove, rigt fugleliv, varaner, aber mm. Det er muligt at leje kanoer og tage på bådture. 

Mange udflugtsmuligheder

Fra Buckingham Place kan I tage på mange udflugter til fascinerende natur og kultur. Leoparder i Yala, elefanter i Udawalawe, flamingoer i Bundala og skildpadder i Rekawa er bare eksempler. UNESCO-beskyttede Galle med f.eks. en spændende cykeltur ligger blot en time væk, og I er i Tangalle by på et kvarter på cykel. 

XL Sri Lanka Tangalle Buckingham Place Room Exterior Garden
XL Sri Lanka Tangalle Buckingham Place Exterior Garden Yard
XL Sri Lanka Tangalle Buckingham Place Pool Palms
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Tropisk have, spa og 33 m pool

På Buckingham Place kan I nyde den store tropiske have med masser af skygge under palmer og træer. I kan tage en dukkert i den 33 m lange infinitypool med et stort soldæk, og hotellet har endda endnu en pool i haven forbeholdt par og mindre grupper.

På Bucking Place kan I også nyde en tur i den nybygget spa. Vælg fra et stort program af behandlinger, og bed evt. om en behandling sammen, så I kan nyde forkælelsen i godt selskab.

Restaurant ved poolen med havudsigt

The Buckingham Place bar, lounge og restaurant. Sidstnævnte ligger flot ud til poolen og omdannes om aftenen til en café med levende jazzmusik. Maden er god, servicen det samme og udsigten mod havet sætter prikken over i’et.

Kun 16 værelser og suiter

Buckingham Place har blot 16 lyse og lækre værelser og suiter i moderne design på den lidt lidt rå og lidt rustikke måde. Det lille antal værelser sikrer en intim og hyggelig stemning. Værelserne spænder fra Balcony Rooms på 65 m2 til suiter på 83 m2. Der er aircondition og inkluderet Wi-Fi på alle værelser. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Sri Lanka Tea Picker Plantation Nature Waterfall
Sri Lanka, Asien

Kompromisløst eventyr i Sri Lanka

17 dage fra

33.000 kr.

Glæd jer til

Det autentiske og smukkeste Sri Lanka

Skønne cykelture og safaritur med elefanter

Vandreture i vidunderlig natur bl.a. til verdens ende

Togtur, tempelgrotter og privatchauffør

Udvalgte 3-4* hoteller bl.a. ved en af Sri Lankas bedste strande

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.