XL Sri Lanka Tangalle Kurumba Taru Villas Veranda Sunbeds
Tangalle, Sri Lanka

Taru Villas - Kurumba

Eksklusive villaer i rolige omgivelser

Taru Villas - Kurumba er et unikt boutiquehotel med eksklusive lvillaer, en varm atmosfære og personlig, imødekommende service. Perfekte villaer til familier, som vil bo i rolige omgivelser, lige ud til smuk sandstrand og tæt på Sri Lankas mange nationalparker, templer, lokale byer og markeder.

Bo lige ud til skøn sandstrand

Taru Villas er en højt anerkendt kæde af unikke boutiquehoteller på Sri Lanka. I finder Taru Villas - Kurumba på Sri Lankas smukke sydkyst lige ud til den to-kilometerlange sandstrand, Mawella, der er en af de bedste på sydkysten. I kan bade fra stranden det meste af året, dog vil der være strøm og bølger i nogle perioder, særligt i maj-juni og oktober-november. Langs strandkanten ligger et par både henslængt, og ud over lokale fiskere i det fjerne, som er i færd med dagens arbejde, møder I kun få mennesker på stranden.  

Oplev det bedste af Sri Lanka

Hotellet ligger otte km fra den hyggelige by, Tangalle, hvor I kan fordybe jer i farverige markeder fuld af dufte og kulturelle indtryk. I kan også besøge Yala Nationalpark, som er kendt for sine vilde leoparder, Uda Walawe Nationalpark med Sri Lankas største bestand af elefanter og Bundala Nationalpark med hundredevis af lyserøde flamingoer.

XL Sri Lanka Tangalle Kurumba Taru Villas Sunbeds Veranda Nature
Xl Sri Lanka Tangalle Kurumba Taru Villas Livingroom
XL Sri Lanka Tangalle Kurumba Taru Villas Interior Room Bed
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Mulighed for privat kok

Taru Villas - Kurumba har ikke egen restaurant, men hotellet ligger lige ved siden af søsterhotellet Taru Villas - Mawella. Her byder menukortet på en variation af udsøgte, traditionelle srilankanske og europæisk inspirerede retter af lokale, friske råvarer.

I kan også få jeres egen private kok til at komme og lave mad for jer. En unik mulighed for at nyde middage i jeres egen villa eksempelvis på terrassen til lyden af havet og hen af aftenen synet af den smukke stjernehimmel.

Udsøgte restauranter langs kysten

Langs sydkysten ligger der også flere restauranter, som I kan besøge. Tæt på hotellet, langs stranden finder I eksempelvis to mindre restauranter, ligesom I kan besøge nogle af de større hotellers restauranter.

Besøg eksempelvis Anantara Peace Haven Resort 5*kun fem km fra hotellet. Her kan I smage på Italien i den prisbelønnede restaurant Ill Mare på stranden, mens solen går ned over havet. Her kan I også få serveret udsøgt sushi og kulinariske retter fra Asien i Teppanyaki-restauranten.

Kun to villaer

Ejeren af Taru Villas er indretningsarkitekt, og det afspejler sig på villaernes smagfulde, lyse indretning i en kolonitidsinspireret stil med fine detaljer, smukke møbler, rustikke marmorgulve og masser af harmoni.

Villaerne har to soveværelser, stue og en skøn terrasse. Den ene villa har egen pool i afskærmede omgivelser. Den anden deler pool med Taru Villas - Mawella. 

I kan bo op til fire personer i hver villa (evt. flere afhængigt af om der er børn med).

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.