XL South Africa Bongani Mountain Lodge Pool View
Sydafrika

Bongani Mountain Lodge, Kruger

Big Five-Safari i smuk og kuperet natur - tæt på Kruger Nationalpark

Ved ankomsten til Bongani Mountain Lodge er det svært ikke at miste pusten, når I ser den magiske udsigt over dalen og Malelane-bjergene. Det er som om, at tiden går i stå. Og I mærker den ro, som kun naturen kan give, helt ned i maven.

Safari i kuperet terræn

Velkommen til Bongani Mountain Lodge og et ophold, der både vil byde på enestående natur og unikke safarioplevelser. Fra lodgen kigger I direkte ned på bunden af dalen, hvor det meste dyreliv er koncentreret. I modsætning til de ellers meget flade savanneområder, der huser de fleste safarilodges, så ligger Bongani Mountain Lodge og Mthethomusha Game Reserve i et noget mere kuperet landskab.

Der er morgen- og eftermiddags-safari i åbne jeeps i bunden af dalen. De eventyrlystne har mulighed for at komme på bush walk - safari til fods.

Privat Game Reserve

Bongani Mountain Lodge ligger i det 8.000 hektar store Mthethomusha Game Reserve, der grænser op til den sydlige del af Kruger Nationalpark. Den store fordel ved at være i et privat område er, at I har safarioplevelsen for jer selv og ikke bliver forstyrret af en masse andre.

Middag under åben himmel

Hvis vejret er til det, bliver der om aftenen tændt op i bålet i den udendørs restaurant, også kaldt bomaen. At sidde i aftenmørket og nyde en velfortjent middag i skæret fra stjernerne og bålets flammer er ganske enkelt magisk. De fremragende sydafrikanske vine gør bestemt ikke oplevelsen dårligere.

Middagen kan også nydes i den semiåbne hovedrestaurant, hvor I ligeledes vil nyde morgenmad og frokost. Om eftermiddagen bliver der serveret lette måltider og snacks på udsigtsdækket - når solen går ned er dette også det perfekte sted for en sundowner.

Xl South Africa Kruger Bongani Mountain Lodge Terrace View
Xl South Africa Bongani Mountain Lodge Food
Xl South Africa Kruger Bongani Mountain Lodge Huts

Også for familier

Børn fra to år og op er meget velkomne på Bongani Mountain Lodge. Det er muligt at indlogere op til to børn under 13 år på værelset, og alternativt er det også muligt at booke to værelser med dør direkte mellem.

Børn skal være min. syv år for at deltage på game drives. For mindre børn (4-6 år) kan der arrangeres en speciel børnesafari ca. 1,5 times varighed. Børnene skal ledsages af en forælder.

To swimming pools med udsigt

Bongani Mountain Lodge byder på to swimmingpools. Den ene med fuldstændig fabelagtig udsigt over dalen og bjergene. Denne pool er forbeholdt børn over 12 år og voksne. Den anden pool er mere familievenlig og har bjergene i baggrunden.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Botswana Kalahari Grasslands Bushman Lodge Lions
Mauritius, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Magiske dyre-og naturoplevelser

4 dages big five safari og enestående natur i Sydafrika

Åbne jeeps og dygtige rangers

En uges afslapning på vidunderlige Zilwa Attitude 4*

Fuldpension på safari og halvpension på stranden

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.