XL South Africa Cape Town Cape Grace Pool
Sydafrika

Cape Grace, Cape Town

Romantisk boutique-hotel ved V&A Waterfront

Lige over for Victoria & Albert Waterfront finder I et af Cape Towns mest romantiske hoteller. Det lille luksushotel Cape Grace imponerer med gennemført design, skøn gastronomi og vidunderlige udsigter til havnefronten og Table Mountain.

Romantik i Cape Town

Skal I på kæresteferie i Sydafrika, finder I ikke et bedre udgangspunkt end Cape Grace. Her er den romantiske atmosfære så gennemført, at den næsten er til at tage og føle på.

Hotellet er et studie i "old world charm" i moderne klæder, og beliggenheden lige på kanten af Victoria & Albert Waterfront gør det nemt for jer at udforske Cape Towns skønneste områder til fods og hånd i hånd.

Udforsk V&A Waterfront

Victoria & Albert Waterfront er Cape Towns mest moderne byområde, der ligger smukt flankeret af marinaen og havet. Dagen igennem kan I udforske den eminente shopping eller blot nyde en kop kaffe på en af de stemningsfulde caféer.

Når mørket falder på, og byens lys bryder frem, liver kvarteret op på ny, og langs med marinaen ligger de gode restauranter som perler for en snor. Alt er inden for få minutters gang fra Cape Grace.

XL South Africa Cape Town Cape Grace Bascule Bar Outside
XL South Africa Cape Town Cape Grace 2 Bedroomed Suite Lounge
XL South Africa Cape Town Cape Grace Luxury Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gennemført, stilsikkert design

Som et ægte boutique-hotel er Cape Grace domineret af et gennemført og stilsikkert design med på en gang iøjnefaldende og intelligent afstemte detaljer. Den moderne klassicisme gennemføres til fingerspidserne med værelser, der alle er unikt indrettet, og loungeområder og restauranter, der giver jer lyst til at blive siddende lidt længere.

Hotellet er gennem de senere år blevet omfattende renoveret, og her er hverken gået på kompromis med kvalitet eller design. Læg hertil den særlige intime atmosfære, der kendetegner et mindre hotel med et højt serviceniveau, og I har en idé om den totaloplevelse, I har i vente.

Pool eller sightseeing

Cape Grace stiller en chauffør til rådighed, der uden ekstra omkostning vil transportere jer rundt i Cape Town inden for en radius af 10 kilometer. Men dagen kan lige så vel tilbringes i de harmoniske rammer på Cape Grace.

Tag en dukkert i poolen, forkæl jer selv i spaen eller nyd storbylivet på afstand i det nedsænkede loungeområde. Udsigten til Table Mountain er lige så hypnotiserende som synet af de hvide sejlbåde, der glider over det blå vand.

Gastronomi i top

Indendøre lokker det hyggelige bibliotek med magelige lænestole og en traditionel afternoon tea med et imponerende kagebord. På Bascule Bar kan I smage på intet mindre end 500 forskellige, anerkendte whiskyflasker - hvis I kan stå distancen - eller blot holde jer til et par af Sydafrikas fortræffelige vine. I dagstimerne tjener Bascule Bar som café og kaffebar, hvor I kan nyde en let frokost inde eller ude på terrassen.

Hotellets gastronomiske flagskib er Signal Restaurant, der har vundet adskillige priser for sit kreative køkken. Menukortet er influeret af regionens rige madhistorie, der er en kulinarisk smeltedigel af nederlandske, britiske, franske, asiatiske og afrikanske traditioner og råvarer.

Unikt indrettede værelser og suiter

Cape Grace tilbyder dobbeltværelser i forskellige kategorier samt suiter med op til tre soveværelser. Alle værelser og suiter er individuelt indrettet, men alle har balkon eller fransk altan med udsigt til omgivelserne. Tal med jeres rejserådgiver om hvilken værelseskategori, der er den rette for jer.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Zimbabwe Mana Pools Baby Elephant
Zimbabwe, Afrika

Glæd jer til

En unik kombination af safari og storby i Zimbabwe og Sydafrika

At opleve naturvidunderet Victoria Falls helt tæt på - med mulighed for bl.a. helikoptertur

Eventyrlig safari i privat område og design-suiter på Matetsi Victoria Falls 5*

Gastronomi og forkælelse med udsigt til Table Mountain på Cape Grace 5* i Cape Town

To heldagsudflugter til hhv. vinlandet i Western Cape og Kap Det Gode Håb

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.