Xl South Africa Leeu House Pool
Sydafrika

Leeu House, Franschhoek

Boutiquehotel for livsnydere i vinlandet

Leeu House er et stilfuldt boutiquehotel med spa, pool, fortryllende udsigter og ligeså fortryllende mad og vinoplevelser. Det oplagte valg for livsnydere, der eksempelvis ønsker lidt forkælelse på rejsen fra Garden Route til Cape Town.

Det franske hjørne

Leeu House ligger på hovedgaden i Franschhoek en halv times kørsel fra det ligeså kendte vinområde Stellenbosch. Byen blev grundlagt i 1688 af Huguenotter, der var flygtet fra Frankrig og har heraf fået tilnavnet ”det franske hjørne”. Byen byder på udsøgte restaurant- og vinoplevelser. Ud over den fortryllende udsigt til dalens stejle bjergsider, er de kulinariske oplevelser nemlig den bedste grund til et ophold i Franschhoek.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Vinsmagning, golf og afslapning

Leeu House er en oase for ro og forkælelse, hvor I mærker den ægte stemning af vinlandet. Byen minder på mange måder om en fransk vinregion med smuk natur og mulighed for masser af vinsmagning på lokale gårde. Eller var det noget med en runde golf? I den store have kan I nyde de bløde loungemøbler, svømme baner i poolen og læse en god bog.

Med kun halvanden times kørsel til Cape Town er Leeu House også det oplagte valg for jer, der vil bo i rolige og naturskønne omgivelser med mulighed for at opleve storbyen.

Gourmet med bjergudsigt

Boutiquehotellets restaurant The Conservatory er stilfuldt indrettet og byder på udsøgte retter fra morgen til aften. I kan både sidde indenfor og udenfor i den grønne have, og det er kun hotellets gæster, der kan spise her. Så der er altid plads til jer, opmærksom service og roligt. 

I kan også nyde en fine dining oplevelse på søster- og nabohotellet Le Quartier Francais, men husk at booke bord i forvejen, da restauranten er yderst populær.

 

12 stilfulde værelser

De 12 værelser er stilfuldt indrettet i lyse cremefarver, der sammen med håndplukkede detaljer skaber en varm atmosfære, hvor I virkelig føler jer hjemme. Værelserne har enten adgang til et privat hjørne af haven, egen terrasse eller balkon indrettet med cafémøbler, så I kan nyde udsigten til dalens bjerge. Og her er naturligvis alle de moderne faciliteter, som I har brug for såsom aircondition, Wi-Fi, Minibar, Nespresso-maskine og TV.

Xl South Africa Leeu House Facade Exterior
Xl South Africa Leeu House Classic Room Terrace
Xl South Africa Leeu House Deluxe Room With Terrace Exterior
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL South Africa Safari Two Cheetas In The Gras
Sydafrika, Afrika

Glæd jer til

Det bedste af Sydafrika med safari, vinlandet og Cape Town

Vintage safari med Big 5 i &Beyond Kirkman’s Kamp 5*

Forkælelse, gastronomi og skønne vine på Leeu House 4+* i Franschhoek

Stilfulde suiter på Queen Victoria Hotel 5* tæt på V&A Waterfront i Cape Town

Heldagsudflugter i vinlandet og til Kap Det Gode Håb med pingviner

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.