Xl Southafrica Cape Of Good Hope Nature
Oplevelse i Sydafrika

Kap Det Gode Håb fra Cape Town

Dramatisk natur, pingviner og hyggelige kystbyer

Oplev de brusende verdenshave ved Kap Det Gode Håb, og besøg den charmerende pingvinkoloni på Boulders Beach. Glæd jer til at udforske Kaphalvøens hyggeligste kystbyer og til en magisk gåtur i trætoppene i Kirstenbosch. Heldagstur til Kap det Gode Håb

Hvor verdenshavene mødes

Teknisk set mødes Atlanterhavet og Det Indiske Ocean ikke ved Kap Det Gode Håb, men ved Kap Agulhas 150 km længere mod øst. Det betyder dog ingenting, når I står her. Vandet bruser og syder i blåt og hvidt omkring den forrevne klippekyst, og havene strækker sig i det uendelige til alle sider.

Det føles vitterligt som at stå ved verdens ende, og med et gys tænker I måske på de første, modige opdagelsesrejsende, der rundede Afrikas sydspids uden at ane hvilke prøvelser, der ventede på den anden side.

Sandstrande og småbyer

Mellem Cape Town og Kap Det gode Håb ligger må fisker- og badebyer som perler på en snor. Smukke, bjergomkransede sandstrande glider over i trendy caféområder og fredfyldte, tyste baggyder med gamle hytter og huse i alskens vinkler og farver. I besøger bl.a. den hippe Camp's Bay og den døsige Hout Bay, hvor de allestedsnærværende bjerge troner som et statisk bagtæppe for de hvileløse vande.

På jagt efter naturens skatte

Kaphalvøen er en fredet nationalpark, og kyststrækningen såvel som indlandet består af fuldstændig utæmmet, vild og rå natur. Skarpe klipper gennemskærer de robuste fynbos-landskaber med lavt, tætvoksende buske og krat i grønt og pastel. Aber gemmer sig i træerne.

Bjergene er rige på mineraler og ædelsten, og i Simon's Town gør I stop ved en juveler og det berømte Scratch Patch, der er særligt populær blandt børnene. Her er der læsset halvædelsten ud over det hele, så børnene selv kan grave i bunkerne efter præcis deres yndlingssten.

XL South Africa Cape Town Overall Aerial View
XL South Africa Cape Town Camps Bay Beach Mountains
Xl South Africa Cape Town Kirstenbosch National Botanical Gardens Elevated Walkway

Pingvinerne ved Boulders Beach

En ting er at se pingviner i Zoo. Noget helt andet er at opleve dem i deres naturlige miljø.

Pingvinkolonien ved Boulders Beach er et uendeligt indtagende og underholdende skue. På den fine sandstrand vandrer pingvinerne hid og did mellem store kampesten, helt optagede af deres egne gøremål. Kolonien opstod i 1982, da to pingvinpar slog sig ned på stranden, og i dag består den af over 3.000 pingviner.

Af hensyn til deres trivsel er mennesker forment adgang til stranden, men I får rig lejlighed til at studere dyrene fra de gode udsigtsplatforme. Der bliver også mulighed for at nyde en hyggelig frokost ved Boulders Beach.

Fra Kap det Gode Håb til Kirstenbosch

Til sidst når I verdens ende ved Kap Det Gode Håb. Kaphalvøen svinder mere og mere ind, indtil kun en spinkel landtange af skarpe, kratbevoksede klipper er tilbage. Tag kabelbanen ud til Cape Points ikoniske fyrtårn, der dag og nat sørger for, at skibene kommer trygt omkring den forræderiske kyst. Udsigten ned i den brusende afgrund under jer er lige så skrækindjagende, som den er smuk.

Dagen afrundes med et besøg i den billedskønne Kirstenbosch Botaniske Have tilbage i Cape Town, hvor I kan udforske gangstien, der er anlagt i trætoppene, eller blot fordøje dagens mange indtryk fladt på ryggen på plænen omgivet af berusende farver og dufte.

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl South Africa Red Wine Food Restaurant
Sydafrika, Afrika

Sydafrika for livsnydere

13 dage fra

49.500 kr.

Glæd jer til

Malariafri jeepsafari med Big Five i Madikwe Game Reserve

150 m2 poolvilla og all inclusive på Madikwe Hills 5*

Stilfuldt luksushotel ved V&A Waterfront i Cape Town

Cape Towns townships og Kap Det Gode Håb

Gourmet, afslapning og vinsmagning på historisk vingård

Xl South Africa Thonga Beach Lodge Wilderness Beach
Sydafrika, Afrika

Glæd jer til

Safari i Sydafrika med The Big 5 og natur i særklasse

Cape Town med storbyliv, historie og Kap Det Gode Håb

Førsteklasses safarilodge væk fra alfarvej

Sydafrikas bedste snorkling

Inkl. udflugter, safari og helpension de fleste dage

Tal med en ekspert

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.