Small Thailand Bangkok Sra Bua By Kiin Kiin Snack And Street Food Miang Kham
Oplevelse i Thailand

Michelin-gastronomi på Sra Bua by Kiin Kiin i Bangkok

Nyd 16-retters gourmetmenu og unikt besøg i køkkenet

Smagsindtrykkene er guddommelige. Hvert enkelt ret fremstår som et kunstværk. Og de smukke rammer fuldender oplevelsen. Men ikke nok med det: I får også lov til at komme om bag scenen på Sra Bua by Kiin Kiin i Bangkok.

Aftenen starter med, at I tager det pæne tøj på og gør jer klar. På det aftalte tidspunkt triller en bil op foran jeres hotel, og I bliver kørt til den thailandske kongefamilies hotel Siam Kempinski i Pathumwan-området, der er kendt for den store Lumpini Park og den eksklusive shopping.

Lige nu skal I dog ikke handle, men have en eventyrlig gastronomisk oplevelse på hotellets Michelin-restaurant, Sra Bua by Kiin Kiin.

Dansk gourmeteventyr i Bangkok

For os danskere har restaurant Sra Bua by Kiin Kiin en særlig historie, for bag gourmeteventyret står den danske kok Henrik Yde og hans partner Lertchai Treetawatchaiwong, der også står bag Michelin-restauranten Kiin Kiin i København og en række andre restauranter i særklasse. At en dansker rejser til Bangkok og får Michelin-stjerne for thailandsk mad er en fascinerende historie.

Læs vores store interview med Henrik Yde: Stjernen i Bangkok

Silkestoffer og lotusdamme

På Sra Bua by Kiin Kiin bliver I budt velkommen og ledt til et loungeområde. Sra Bua betyder lotussø, og I vil se, hvordan små damme er integreret i restauranten. Her er 12 meter til loftet, fornem kunst og høje teakpaneler, der er smykket med mønstre i thaisilke fra Isaan-provinsen. Scenen er sat.

16-retters gourmetmenu

At I starter i loungen i stedet for ved jeres bord, får pulsen ned, så I er klar til at nyde de første smagsindtryk. Det er lidt alkoholfrit sødt at drikke og noget salt at spise.

De første snacks, som sender tankerne mod det Thailandske gadekøkken, serveres i køkkenet, hvor Nyhavns gæster eksklusivt får lov at få et kig ind bag facaden. Stille og roligt bevæger I jeres gennem aftenens 16-retters gourmetmenu, hvor det til tider næsten kan gøre ondt ind i sjælen at gå i gang med en ret, for alt fremstår som små kunstværker, så øjnene forkæles lige så meget som smagsløgene.

Xl Thailand Bangkok Sra Bua By Kiin Kiin Henrik Yde Andersen
Xl Thailand Bangkok Sra Bua By Kiin Kiin Snack And Street Food Chicken Satay
Xl Thailand Bangkok Sra Bua By Kiin Kiin Slow Cooked Beef Rib With Homemade Oyster Sauce

Moderne thai med et twist

Maden på Sra Bua by Kiin KIin er inspireret af Thailands regionale køkkener tilsat et moderne twist, der ofte overrasker i både smage og teksturer. Forestil jer en curry serveret med tekstur og temperatur som is og små stykker hummer i gelatineperler, der smelter i munden sammen med et nip Tom Yam bouillon ... Alt laves fra bunden, uanset hvor lang tid det tager.

Eksklusivt besøg i køkkenet

Efter aftale med Henrik Yde har Nyhavn Rejsers gæster fået mulighed for en unik ekstra oplevelse i løbet af aftenen. Nemlig at komme om bag scenen og se Michelin-kokkene arbejde i køkkenet. Det giver altid en ekstra dimension at se, hvordan det, man nyder ved bordet, bliver til.

Det er en arbejdsplads, hvor præcision, timing og detaljen er i fokus, så husk, at I er her på kokkenes betingelser.

Praktisk information

Restaurant Sra Bua by Kiin Kiin har dresscode, der beder om, at I tager det pæne tøj på - ” Guests are asked to dress elegant when dining at Sra Bua by Kiin Kiin”. For mænd betyder det lange bukser, lukkede sko og ingen ærmeløse T-shirts.

Børn over 6 år er tilladt. I kender selv jeres børn bedst, om de har tålmodighed til en gourmetaften. Husk også det pæne tøj til dem.

Når aftenen er slut, kan I bede restauranten ringe efter en taxa, som I selv betaler. Alt efter hvor I bor, kan I tage højbanen (BTS), bus eller gå. Måske vil I opleve lidt af nattelivet eller markederne i Bangkok, før I er hjemme.

Drikkevarer er på egen regning. Her er afstemt vinmenu og juicemenu, men mange lokale vælger te eller sågar kogende vand. I bestemmer selv. 

Small Thailand Bangkok Sra Bua By Kiin Kiin Snack And Street Food Miang Kham
Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Six Senses Samui Drift At The Beach
Bangkok, Thailand, Asien

Glæd jer til

Bangkoks gadekøkkener og Michelin-gastronomi på Sra Bua Kiin Kiin

Palmestrand, smuk strand og snorkling på Koh Tao

Sublim strand og hyggelig suite med pool på Koh Pha Ngan

Suveræn barfodsluksus og poolvilla på Six Senses Samui

Økologisk kokkeskole på Koh Samui

Xl Thailand Banyan Tree Samui Family Ocean Pool Villas
Bangkok, Thailand, Asien

Glæd jer til

Enestående Siam Kempinski Hotel Bangkok 5*

Michelin-gastronomi på Sra Bua by Kiin Kiin i Bangkok

Spektakulær poolvilla på Banyan Tree Samui 5+*

Gastronomi, spa og aktiviteter for alle aldre

Sandstrand med god snorkling

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.