• Tag på cykeltur i junglen i Bangkok i Thailand
 • På cykeltur i Bangkok kommer I forbi Bangkoks kanaler og lokale kvarterer
 • Kom helt tæt på de lokale på cykel genenm Bangkok
 • På cykeltur i Bangkok

På cykel i Bangkok

Halvdagsudflugt mellem højhuse, baggårde og rismarker

Kom helt tæt på de lokale på cykel genenm Bangkok
Læs mere

Kør på cykel gennem Bangkok formiddag eller eftermiddag, og kom helt i øjenhøjde med de lokale. Turen går fra centrums højhuse forbi de lokale kvarterer langs med klongerne, over Chao Praya-floden og ud i rismarkerne.

Kom helt tæt på de lokale på cykel genenm Bangkok

Bliv en del af livet

Langs med klongerne er pladsen trang. Små, faldefærdige bygninger er opført side om side og læner sig til hinanden som i et desperat forsøg på at holde sig oprejst. Der er dårligt plads til at cykle gennem baggårdene, og hvis Ikke I havde brug for at holde fast i styret, kunne I nå murene på begge sider ved blot at række armene ud.

Muntre samtaler og uforståelige gloser når jer et sted derindefra krydret med besnærende dufte af frisk madlavning, der står ud i forførende skyer. Her bliver der leet, leget og levet, og for en stund er I en del af det hele.

På cykeltur i BangkokKaos i cykelhøjde

Jeres cykeludflugt gennem Bangkok tager sin begyndelse enten formiddag eller eftermiddag afhængigt af jeres egne ønsker. I starter i det travle centrum blandt højhuse, trafikpropper, neonskilte, menneskemasser, støj og kaos i alle afskygninger.

Hjertet ryger nemt et stykke op i halsen, når I mingelerer jer gennem mylderet. Men guiden viser rutineret vej, og få øjeblikke senere er scenen en helt anden.

Oplev Bangkok på cykel - fra skjulte markeder til de gamle plantageområder

smutveje til storbyens oaser

I cykler ad hævede stier omgivet af grøn natur i forbløffende nuancer, der ikke burde være mulige at opdrive herinde i orkanens øje. Palmer, bambus og eksotiske blomster glider forbi i farverige glimt. Snart glider det grønne over i tæt, lav bebyggelse og småbroer, der titter frem på kryds og tværs over kanalerne. Klongerne, hedder de her, og de er byens flydende livsnerve.

På kryds og tværs kommer I tramp for tramp gennem Bangkoks mest beskedne og lokale bydele. Her, hvor ingen turister normalt finder vej. Der bliver da også kigget lidt forbløffet efter jer, når I får snoet jer gennem endnu en baggård.

Oplev lokale templer langt fra turistsporet med cykel gennem Bangkok

Undervejs gør I stop ved små templer, som aldrig er blevet plottet ind på turistkortene. Her er det kun de lokale, der kommer for at bede og tænde røgelsespinde - og nu også jer. De små, undseelige templer giver et helt andet, rørende indblik i Bangkoks religiøse liv end de prangende turistmagneter.

Der bliver også tid til en lille forfriskning, inden I fortsætter til Chao Praya-floden.

bangkoks endeløse kontraster

Den brede Chao Praya-flod flyder dovent og plumret af sted. Flydende gadekøkkener og handlende sejler frem og tilbage som aflange pletter på overfladen. En af longtailbådene er jeres, og den rutinerede skipper fragter både jer og jeres cykler trygt over på den anden side. Her begynder rismarkerne.

På cykeltur i Bangkok kommer I forbi Bangkoks kanaler og lokale kvarterer

Kontrasten til byens larmende, gråbrune og rastløse leben er næsten ikke til at begribe. Nu er I omgivet af lutter fred, åbne vidder, gulgrønne flader og jungleklædte horisonter. Bilerne er skiftet ud med vandbøfler. Jakkesættene med spidse sivhatte. Og cyklen fører jer hele tiden videre til flere nysgerrige smil og flere overraskende opdagelser bag Bangkoks facade.

Nyd dem, freden, smilene, opdagelserne og ikke mindst kontrasterne. Bangkok er om noget kontrasternes by, og intet viser det tydeligere, end når I har cyklen som kikkert.

Tag på cykeltur i Bangkok til de gamle plantageområder på den anden side af Chao Praya flodenTag børnene med!

Børn i alle aldre er velkommen til at deltage, og tempoet er aldrig højere, end at både små og store cykelben kan følge med. Der er mulighed for et barnesæde til mindre børn, og børn fra ca. 7 år kan køre på egen cykel, hvis de er habile cyklister. Cykelhjelme udleveres til alle.

_____

Turen afgår hver dag som halvdags morgen- eller eftermiddagstur. Den afgår også som heldagstur i hverdagene, hvor der er plads til flere stops og frokost er inkluderet, ligesom I i weekenderne er heldig at kunne inkludere et lokalt flydende marked.

Spørg jeres rejserådgiver til råds om, hvad der er rigtigt for jer, samt hvordan I kommer bedst frem til startstedet fra netop jeres hotel.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.