Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Spectacled Langur Family Monkeys

På eventyr
fra Phuket til Krabi

På eventyr fra Phuket til Krabi

16 dage fra 25.000 kr. | BØRN fra 11.000 kr.

Kontakt Pernille

Tlf. 33 320 320

Fra gennemført designluksus
til Thailands smukkeste adresse

Hvorfor nøjes med ét strandophold i Thailand, når I kan få to? Vi har udvalgt to vidt forskellige og helt suveræne resorts til jer med en betagende dagsrejse mellem de to. I behøver kun at læne jer tilbage og nyde det hele.

Glæd jer til

 • Thailands smukkeste adresse på Rayavadee 5* i Krabi
 • To skønne resorts på jeres strandferie, i stedet for én
 • Ro og gennemført stil på The Slate 5* i Phuket
 • Smuk køretur med oplevelser fra Phuket til Krabi
 • Gode hoteller til både familier og par

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Phuket 5 nætter på Phuket 5 Højdepunkter Strandluksus og lokal atmosfæde på den rolige Nai Yang-strand. Strandluksus og lokal atmosfæde på den rolige Nai Yang-strand.
Krabi 7 nætter på Krabi 7 Højdepunkter Aftenstemning på Railay-stranden, snorkling, kajakture og gastronomi i en grotte. Aftenstemning på Railay-stranden, snorkling, kajakture og gastronomi i en grotte.
Xl Thailand Six Senses Yao Noi Snorkeling Local Islands
Det kan I se frem til

En perfekt kombi

Gennemført resort med stil på den rolige Nai Yang-strand

I begynder på Phukets skønne Nai Yang-strand, som er en af øens mere fredfyldte strande. Her skal I bo 5 nætter på det unikke og fashionable strandresort The Slate 5*, hvor I bl.a. finder en spa og tre poolområder, hvoraf det ene er for familier, og de to andre er forbeholdt voksne.  

Foretrækker I at bo i en bungalow (og måske direkte på stranden), kan vi også anbefale, at I opgraderer til The Surin Phuket 5*, som ligger ud til en af Phukets ypperste strande, Pansea Beach.

Videre til Thailands smukkeste adresse

Fra Phuket går jeres rejse videre til en af Thailands absolut smukkeste adresser.

Det luksuriøse og stemningsfulde resort Rayavadee 5* ligger på Railay Beach og tippen af Phra Nang-halvøen ved Krabi, omsluttet af dramatiske kalkstensklipper og med adgang til to suveræne strande - det er ganske enkelt et fortryllende sted. Glæd jer bl.a. til egen villa, enestående restauranter og store naturoplevelser til vands og til lands.

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Pool Cliffs
XL Thailand Outrigger Laguna Phuket Beach Resort Beach21
Small Thailand Phuket The Slate Restaurant Tin Mine Food
Det skal I opleve

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark til Phuket. Har I valgt Thai Airways, flyver I direkte til Phukets internationale lufthavn i vinterhalvåret – og mellemlander i Bangkok på hjemturen.

Xl Thailand Phuket The Slate Nai Yang Beach Boats

Ved ankomst i Phukets lufthavn, bliver I hentet af jeres private chauffør, som kører jer den korte tur til jeres resort The Slate 5*, hvor I skal bo de næste 5 nætter. Det er ganske enkelt en dejlig blød – og hurtig – start på jeres strandferie, uden krumspring og omveje. 

Resortet ligger i et charmerende område, som er bygget op omkring en lille, lokal landsby ved den rolige Nai Yang-strand. Nai Yang er en af Phukets senest udviklede strande og her oplever I fortsat det lokale landsbyliv og den autentiske thailandske hjertevarme blande sig med strandlivet.

The Slate er på alle måder et unikt og gennemtænkt resort, som stilfuldt kombinerer moderne kant med traditionel thailandsk arkitektur og Phukets særlige historie som tinmineområde. 

Resultatet er en elegant fusion af indigo-blå nuancer og industrielle islæt, så som upoleret metal og betonflader i smagfuld samspil med rustikke træudskæringer og traditionelle detaljer. Det hele er indhyllet i palmer, tropiske planter, luksuriøse mængder af thaisilke - og en naturlig, uformel og helt igennem afslappet stemning.  

I bor i en Pearl Bed Suite på 65 m2 med soveværelse, stort badeværelse og hyggelig terrasse.

Xl Thailand Phuket The Slate Infinity Pool Adult Pool Morning
Xl Thailand Phuket The Slate Lobby
Xl Thailand Phuket The Slate D Buk Suite

I er på strandferie, så nu gælder det bare om at nyde strandlivet og jeres skønne resort, hvor I finder et væld af tilbud og aktiviteter - fra yoga, tennis og kokkeskole til vandsport, cykelture og meget mere.

The Slate har også en skøn spa og tre pools, hvoraf to er forbeholdt voksne. Den ene er mere livlig med cocktail- og loungestemning, mens den anden er stille med plads til tosomhed og fordybelse.

Nai Yang-stranden ligger i det nordlige Phuket og hører til de mindre kendte områder på øen. Landsbyens huse putter sig mellem palmerne langs stranden og her finder I også et lille udvalg af små hyggelige restauranter og cafeer, som I kan gå på opdagelse i. 

Small Thailand Phuket The Slate Underground Cafe
Xl Thailand Phuket The Slate Infinity Pool Adult Pool Overview
Xl A Taste Of Phuket Thailand Local Market

Men Phuket by er heller ikke langt væk – det tager en lille time at køre i bil – og vi kan kun anbefale at bruge en formiddage på at opleve den historiske bys farverige markeder og bedste gadekøkkener i selskab med en kyndig lokal guide. Fra Phuket, har I også mulighed for at udvide jeres rejse med et natureventyr til regnskoven i Khao Sok National Park. Hør med jeres rejserådgiver om den helt rigtige oplevelse for jer.

Xl Thailand Phang Nga Bay View Lunch Stop Experience

Efter nogle skønne dage i Phuket, er det tid til at sætte kurs mod Krabi på den anden side af Phang Nga-bugten. Efter morgenmad, bliver I hentet af jeres private chauffør og guide, som kører jer til Krabi.

Men i stedet for at tilbagelægge de 140 km så hurtigt som muligt, skal I besøge to helt særlige buddhistiske templer, nyde en traditionel thailandsk frokost i mangroveskoven, og sejle i kajak til en østersfarm. 

Velkommen til Rayavadee 5*, Krabi

Sidst på eftermiddagen, når I frem til Phra Nang-halvøen ved Krabi, hvor gådefulde kalkstensøer rejser sig mod aftenhimlen og dramatiske klippeformationer pludselig omkranser jer fra alle sider. Her, på tippen af halvøen, finder I en af Thailands absolut smukkeste adresser og jeres hjem de næste 7 nætter: Velkommen til Rayavadee 5*.

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Pool Ocean Cliffs Sunbeds

Rayavadees villaer, kaldet pavilloner pga. deres runder facon, ligger spredt mellem palmetræer og græsarealer og minder om en mindre thailandsk landsby, bortgemt mellem de jungleklædte kalkstensklipper. I bor i en Deluxe Pavilion med udgang fra stuen til en terrasse, og sove- og badeværelse på 1. sal. Fra resortet har I direkte adgang til to suveræne strande: Railay og Phra Nang.

Railay-stranden ligger på ene side af resortet med charmerende strandrestauranter, som skaber en skøn og afslappet stemning om aftenen. 

I den andet ende af resortet, finder I den idylliske Phra Nang-strand med en lille klippeø tæt på, som I kan gå ud til ved lavvande og snorkle ved – det her er ganske enkelt et lille stykke af paradis. Og glæd jer også til resortets pool med udsigt over Railay-bugten. Vi siger ikke mere.

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Family Pavilion Livingroom
Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Railay Beach Lounge
XL Thailand Krabi Rayavadee The Grotto Restaurant

I kan vælge mellem fire forskellige restauranter på Rayavadee, som spænder fra thaimad og seafood til mere klassiske retter fra det internationale køkken. Glæd jer f.eks. til frokost eller middag i The Grotto, hvor I nyder maden i en stor hule under en enorm kalkstensklippe – med udsigt til havet og aftensolens penselstrøg på himlen. Det er simpelthen uforglemmeligt.  

I kan også finde vej til resortets luksuriøse spa, som tilbyder en lang række afslappende massager, terapeutiske behandlinger, manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger og meget mere. For ikke at nævne et varmt bad fyldt med eksotiske blomster.  

Rayavadee har også to tennisbaner, en indendørs squashbane med aircondition, butik, fitnesscenter, og et væld af muligheder for at boltre sig i havet, fra dykkerskoler og havkajakker til windsurfing og Hobie Cats. 

Og så kan i f.eks. leje en longtailbåd for en dag og sætte kurs mod Phang Nga-bugtens mange ubeboede øer, hvor I kan snorkle ved farverige koralrev i turkisblå laguner og lægge til ved uberørte strande. 

Og sådan bliver det ved – god fornøjelse!

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Spa Aromatic Oil

XL Thailand Krabi Rayavadee View Over The Bay

I dag er det tid til at tage afsked med Thailand og sætte kurs mod Danmark, hvor I ankommer på dag 15.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra Phuket til Krabi med privat guide

Mens de fleste drøner fra A til B, har vi valgt at gøre transporten fra Phuket til Krabi til en oplevelse i sig selv. Glæd jer bl.a. til at opleve hellige grottetempler, levende mangroveskove og lokale østersfarme på en spændende heldagsrejse rundt om Thailands smukke Phang Nga-bugt. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Familietid, romantik og rendyrket strandidyl

Vi har udvalgt to helt unikke og smukke resorts, som på hver deres måde byder på en underfundig oplevelse med afslappet atmosfære, gennemført luksus, udsøgt gastronomi og ikke mindst strande i absolut verdensklasse. 

De to resorts, The Slate 5* i Phuket og Rayavadee 5* i Krabi, er begge perfekte til familien, som vil nyde samværet og et væld af aktiviteter sammen - og til parret, som søger roen og tosomheden. Vi har sørget for transport og praktik, og gjort jeres transport til en oplevelse, når I kører over land med flere stop fra Phuket til Krabi. I behøver blot at stige om bord på flyet til Thailand. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly fra København-Phuket / Krabi-København
 • Lufthavnsskatter
 • Alle transporter mellem lufthavne og hoteller
 • 5 nætter på The Slate 5*, Phuket i Pearl Bed Suite, inkl. morgenmad
 • En middag på The Slate for 2. (ikke i perioden 22. december - 8. januar)
 • Oplevelse: Roadtrip fra Phuket til Krabi
 • 7 nætter på Rayavadee 5*, Krabi i Deluxe Pavilion, inkl. morgenmad
 • Børn t.o.m. 16 år spiser gratis fra børnemenuen på Rayavadee (max 2 børn)
 • En middag på Krua Phranang restaurant for 2 personer
Pris per person ved 2 voksne
På eventyr fra Phuket til Krabi
RejseperiodeDobbelt
20.06.24 ‑ 24.09.2424.000‑28.000
25.09.24 ‑ 10.10.2433.000‑35.000
11.10.24 ‑ 25.10.2426.000‑28.000
26.10.24 ‑ 31.10.2433.000‑35.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
På eventyr fra Phuket til Krabi, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
20.06.24 ‑ 24.06.249.000‑11.0008.000‑10.000
25.06.24 ‑ 14.08.2411.000‑13.00010.000‑12.000
15.08.24 ‑ 31.10.2410.000‑12.0009.000‑11.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer til den inkluderede middag på Krua Phranang
 • I perioden 20. december til januar er følgende IKKE inkluderet på Rayavadee: 75 mins. massage, middag på Krua Phranang og børn op til 16 år spiser gratis
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys til jeres ønsker fra hotelkomfort over udflugter til antal dage. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker og drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.