Xl Vietnam Anantara Quy Nhon Villas Beachfront Villa Aerial
Quy Nhon, Vietnam

Anantara Quy Nhon Villas

Smuk idyl og luksuriøse villaer ud til lang gylden strand

Nyd fred, gastronomi, spa og sublim service ud til stranden i det centrale Vietnam. I har en villa med egen pool og kan tage på spændende udflugter i nærområdet. Hjemme igen nyder I at være væk fra de mange.

Smagfuld strandluksus i fredfyldte omgivelser

Resortet Anantara Quy Nhon Villas ligger i en lang bugt med en gylden sandstrand 10 km fra byen Quy Nhon i det centrale Vietnam. Her er kun resortet og et søsterhotel lige ved stranden, men tro os, I har heller ikke brug for andet, når I er her.

 Alt er smukt og afslappet, hvor de moderne linjer er præget af en fin elegance med stor brug af træ og fornemme tekstiler. Store glaspartier lukker lyset ind overalt, så I føler, at I er i et med omgivelserne. De morgenfriske kan nyde skønne solopgange akkompagneret af dagens første dyp i poolen.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant Sea.Fire.Salt

Anantara Quy Nhon Villas vil forkæle jeres smagsløg på restaurant Sea.Fire.Salt. Her nyder I det bedste fra det vietnamesiske køkken, og I kan samtidig få retter fra det internationale køkken de dage, hvor det hele ikke skal være så lokalt.

Restauranten har borde både indendørs og udenfor med smuk udsigt til vandet, hvor en stor del af de friske råvarer kommer fra. Navnet skyldes en unik tilberedning, hvor f.eks. fisk og hummere steges på store saltblokke, så alle de fine smagsnuancer fremhæves.

Spa, fitness og sport

Oppe ad bakkedraget med fantastisk udsigt ligger spaen på Anantara Quy Nhon Villas og frister med velgørende behandlinger, og hver morgen kan I deltage i morgenyoga. Skal der være lidt højere puls, kan I gå i fitnesscentret eller sejle i kajak til bugtens småøer. Der er også god golf i området.

 

Villaer på stranden og let tilbagetrukket

De 26 villaer på Anantara Quy Nhon Villas har alle smuk havudsigt og en pool, I kan dase ved. Jeres butler kommer i ny og næ forbi og forkæler jer med kold iskaffe eller andre overraskelser. Villaerne ved stranden er på 170-187 m2, mens der oppe ad bakkedraget er villaer fra 160 m2 og helt op til 348 m2 med to soveværelser og plads til 6 personer. Tal med jeres rejserådgiver om den bedste villa for jer.

Villaerne har naturligvis al den komfort, I kan ønske inkl. wi-fi, og badeværelserne er overdådige. Skal næste bad være udendørs under den store bruser, eller vil I boble i badekarret med udsigt over bugten?

Xl Vietnam Quy Nhon Ancient Chaam Temples
Xl Vietnam Quy Nhon Hats Crafting
Xl Vietnam Quy Nhon Church Square

Oplev et autentisk hjørne af Vietnam

På trods af sin rige historie, lokale charme og gode seværdigheder hører området omkring Quy Nhon til de mindre besøgte og mere uberørte egne i Vietnam. Der er med andre ord rigtig gode muligheder for at opleve et autentisk hjørne af Vietnam på udflugter til templer, kolonitidskirker, lokale markeder og meget mere.

I kan eksempelvis tage ud for at møde de lokale fiskere, lære at væve på lokal maner, cykle langs markerne og tage på snorkelture.

Inde i Quy Nhon by, der har en god kvart million indbyggere, kan I gå på opdagelse blandt gadekøkkener, restauranter, butikker, betagende buddhistiske templer og historiske cham templer. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Sådan kommer I til Anantara Quy Nhon Villas

Fra Anantara Quy Nhon Villas er der 25 minutter til jernbanestationen, hvis I f.eks. kommer med luksustoget The Vietage og ca. 50 minutter til lufthavnen. Resortet kan hente jer begge steder.

 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Vietnam Food Mi Quang
Saigon, Vietnam, Asien

Smagen af Vietnam

15 dage fra

36.500 kr.

Glæd jer til

Markeds- og gadekøkkentur i Hanoi med lokal madentusiast som guider

2-dages cruise bland kalkstensklipperne i Bai Tu Long-bugten

Økologisk gårdbesøg og kokkeskole i Hoi An

Strandidyl og luksuriøs villa i Quy Nhon

Saigon by night og boutiquehotel Mekong-deltaet

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.